Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεταπτωσεις ψυχολογικες


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια οπως γνωριζετε οι περισσοτερες διαννυω την 14η εβδομαδα εγκυμοσυνη αν και δευτερη εγκυμοσυνη αυτο δεν το εχω ξαναζησει....

με εχει πιασει μια μαυριλα στην ψυχη σκεφτομαι ολα τα στραβα και αναποδα..

ολη την μερα ειμαι στεναχωρημενη και το μονο που σκεφτομαι ειναι αντε να περασει και η σημερινη

ευτυχως καπου ξεχνιεμαι με την μικρη με κανα παιχνιδι αλλα μολις κανω διαλειμμα απο το παιχνιδι παλι τα ιδια..

θελω να πιστευω οτι ειναι οι ορμονες αλλα αν οντως ειναι μου παιζουν ασχημο παιχνιδι..

οταν γεννησω τι θα γινει που θα ειμαι με δυο μωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα,καταρχην να χαιρεσαι αυτην την κορακλα που βλεπω στην φωτο!!!!!!Ειναι πανεμορφη!!!!!Αυτη τη φαση που περνας εσυ εγω την περναω σχεδον απο την αρχη της εγκυμοσυνης..Κλεινομαι στον εαυτο μου και δεν θελω να μιλαω σε κανεναν,θελω να ειναι κλεισμενη στο σπιτι και να κοιμαμαι ολη μερα,κλαιω χωρις λογο και εχω απιστευτες αυπνιες!!!Φαντασου οτι μεσολαβησε καλοκαιρι και εγω οτι εκανα το εκανα για χαρη του αντρα μου επειδη δεν ηθελα να τον στεναχωρω,μου ελεγε ο καημενος τι να κανω για να νιωσεις καλα,θελεις να σου δωσω πολλα πολλα λεφτα να βγεις για ψωνια?Τι θελεις πες μου?Τιποτσ του ελεγα και εκλαιγα!!!Καποιες φορες αισθανομαι ακομα ετσι,εχω κυκλοθυμικες τασεις,ποτε ειμαι καλα ποτε οχι!!!!Δεν το εχω ξεπερασει ακομα.και την εγκυμοσυνη αυτη την περιμενανε δεν μας επιασε δηλδη απροετοιμαστους παρολα αυτα ομως νιωθω στιγμες να πνιγομαι και να νομιζω οτι ειναι καποια αλλη αυτη που τα περναει!!!!!!Απλα το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να ξεχνιεμαι με διαφορα πχ mammyland,καμια ταινια κανα περιοδικο,καμια βολτα,δεν εχω δυστυχως αλλο παιδακι για να ξεχαστω..Ειναι κατι που δεν μπορουμε να το ελεγξουμε,απλα προσπαθησε μην σε παρει απο κατω οπως εμενα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera, apo oti katalava eisai kai sinonomath....Lipon Euh mou einai malon oi ormones sou pou exoun trelathei alla auto den simenei pos prepei na to agnoiseis...Egw sthn proth mou eggumosunh eixa pathei etsi eklaiga me to paramikro kai to telefteo 3mhno eixa ginei anipoforh afou to katalavena apo monh mou pos den ipirxe logos na klapsw alla den mporousa na kratithw, ligo kapios na mou milouse apotoma kai to dakri etrexe potami...Otan gennhsa pathenw kai mia ipia eutixos epiloxia katathlipsh me apotelezma na mhn mporw na xarw to mwro mou, eutixos eixa thn mama mou sto spiti pou to pire polu sovara to thema kai katafere na me sineferei.

Milise me ton giatro sou gia to pos esthanese na deis ti tha sou pei kai autos, kalh sinexia sthn eggumosunh sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις

η εγκυμοσυνη ηταν κατι που δεν περιμενα με τιποτα σε αυτη την φαση που βρισκομαστε αλλα αφου ηρθε καλοδεχουμενο ..

θα μιλησω και με τον γιατρο μου να δω τι θα μου πει ..

οπως υπαρχει η επιλοχεια καταθλιψη υπαρχει και κατι αντιστοιχο οταν εισαι στην εγκυμοσυνη; :?:

χαζη ερωτηση αλλα λεω μηπως εχω χασει καποια επεισοδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το 2ο!!!

Λοιπόν έχω διαβάσει κάπου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που, ότι υπάρχει αντίστοιχη κατάθλιψη με την επιλόχεια η οποία εμφανίζεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συνήθως δεν είναι σοβαρή αλλά προμηνύει μετέπειται επιλόχεια κατάθλιψη.

Να σε ρωτήσω, μήπως μένεις πολλές ώρες μέσα στο σπίτι μόνη σου? Η υπόλοιπη οικογένειά σου είναι κοντά σου? Ίσως απλώς να έχεις κουραστεί πολύ με το να μένεις μέσα στο σπίτι και με τις δουλειες και τις υποχρεώσεις και να πρέπει να κάνεις και κάτι για τον ευατό σου ...

Και εγώ κάθομαι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και η οικογένειά μου είναι μακρυά και ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και δεν μου αρέσει καθόλου. Εργάζομαι βέβαια αλλά όχι κάθε μέρα αλλά σαν ελευθερος επαγγελματίας. Εσύ εργάζεσαι?

Σίγουρα οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας... :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα samantha εργαζομαι και εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας αλλα κυριως τα απογευματα γιατι το πρωι εχω την μικρη!

ο συζηγος δουλευει και κρατα αυτος την μικρη το απογευμα για να παω σε κανα ραντεβου..

οσο για την οικογενεια γονεις ειναι μακρια αλλα και κοντα να ηταν παλι δεν θα ειχαμε επικοινωνια με καποια περιστατικα που εγινε πριν 1 χρονο περιπου..

ελπιζω να ειναι μια μικρη φαση και το ριχνω κυριως στο αγχος για την δουλεια γιατι αν ειναι καταθλιψη αστα βραστα :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τί έγινε κοπελάρα μου????????????

Σε βρήκανε οι ορμονίτσες ευαίσθητο κοριτσάκι και "σε παίζουνε"????????

Μίλησε με το γιατρό σου..... σίγουρα δεν είσαι ούτε η 1η ούτε η τελευταία που νιώθει έτσι........

Και προπαντώς.... ασχολήσου πολύ με την κορούλα σου.......

Σε λίγους μήνες...... δεν θα έχει εκείνη πια το μονοπώλιο..............

Αν με αντιλαμβάνεσαι........

Φιλάκια στην κοιλίτσα.................

Και στην πανέμορφη κοράκλα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις

η εγκυμοσυνη ηταν κατι που δεν περιμενα με τιποτα σε αυτη την φαση που βρισκομαστε αλλα αφου ηρθε καλοδεχουμενο ..

Καλείσαι να αντιμετωπίσεις μια απρόσμενη κατάσταση. Το ότι είναι καλοδεχούμενο κι οτί θα το αγαπήσεις δεν το αμφισβητεί κανείς. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να το χωνέψεις όμως. Ακόμα κι αν έχεις κάποια αρνητικά και αμφιθυμικά συναισθήματα που πηγάζουν από το ξάφνιασμα, το άγχος κλπ, άστα να εκφραστούν, πιστεύω θα σου κάνει καλό.

Εγώ, αν και είχα αποφασίσει ότι θέλω να κάνω παιδί, πέρασα μια χάλια εγκυμοσύνη ψυχικά.

1) Έμεινα έγκυος αμέσως, ενώ πίστευα ότι θα μας έπαιρνε κανα 6μηνο, ξαφνιάστηκα λοιπόν.

2) Είχα επικίνδυνη εγκυμοσύνη λόγω δίκερου μήτρας και ανά πάσα στιγμή υπήρχε κίνδυνος αποβολής, ήμουν με το φόβο συνέχεια.

Το αποτέλεσμα ήταν νεύρα, καταθλιψούλα, δεν ήθελα να δω απολύτως κανέναν και είδα όλα τα ριάλιτι της τηλεόρασης! ΄Οταν ήρθε όμως η σταφιδούλα μου, αποζημιώθηκα και με το παραπάνω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΗΜΟΥΜ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΠΑΘΑ ΝΕΥΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ! ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ! ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΠΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΖΑΝΑΧ, LIBRAX ΓΙΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ: ΕΑΤ, PRAY, LOVE ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ: THE SECRET, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ LIBRAX (ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ). ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΡΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ: ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι εγκυοοοοοοοοοοςςςςςς????????????????????????

μπραβοοοοοοοοο συγχαρητηριααααααααααααα!!!!!!!!!!!

καλε πολυ χαρηκα :P:P:P:P

με το καλο κοπελα μου να εχεις μια πολυ καλη και ευκολη εγκυμοσυνη!!!!

τωρα οσο για τα αλλα που γραφεις θα σου πω να μην δινεις μεγαλη σημασια...ειναι οι ορμονες ειναι το αγχος με την δουλεια αλλα νομιζω οτι ειναι και το αγχος με το οικονομικο ε???

δεν το περιμενατε και σιγουρα αυτο σε εχει κανει να σκεφτεσαι καποια πραγματα και να νοιωθεις λιγο ανασφαλεια...καταλαβαινεις τι εννοω!

να τα συζητας για να τα βγαζεις απο μεσα σου και σιγα σιγα θα φτιαξει και η διαθεση εξαλου καθε εγκυμοσυνη ειναι μοναδικη μπορει σε αυτη να εχεις καποιες διαφορες απο την προηγουμενη!!!!!!!!!!!

καλα ε πολυ χαρηκα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια

ειδες δημητρουλα μου ολο εκλπηξεις ειμαι με μενα δεν βαριεται κανεις :lol:

ολα παιζουν ρολο τελικα μειωσα λιγο τις ωρες που ασχολουμαι με την δουλεια γιατι δεν ειναι τα απογευματα εχω και καποια πρωινα που παιρνω τηλεφωνα και ασχοληθηκα με την μικρη ετσι ειμαι καπως καλυτερα και εκει που παει να με πιασει βουταω την μικρη και παμε βολτα ..

ελπιζω να την παρουν παιδικο απο νοεμβρη να ασχολουμαι με την δουλεια μονο τα πρωινα και τα απογευματα να ειμαι με την οικογενεια..

παντως βρε παιδια με αυτη την κριση πολυ κοντευουν να καταληξουν στο δαφνι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευακι μου

φιλεναδιτσα μου

τι επαθες καμαρι μου?? μην αγχωνεσαι ολα περαστικα ειναι καλη μου

κι εγω ετσι ημουν στον σπυρο...πολυ χαλια κλαμματα,νευρα κτλ

το μονο που θελω να σου πω ειναι να το προσεξεις και να προσπαθησεις να το αλλαξεις(με βολτες,με το να κανεις κι εσυ πραγματα για σενα μονο)γιατι η επιλοχειος καταθλιψη γινεται πιο εντονη οταν προυπαρχει κακη ψυχολογια απο την εγκυμοσυνη(εγω περασα πολυ βαρβατη επιλοχειο καταθλιψη και κρατησε 7 μηνες)

μην αγχωνεσαι πως θα εισαι με 2 παιδια στο σπιτι,θα τα καταφερεις εσυ δεν σε φοβαμαι

οπως τα καταφερες τελεια με την μικρη ετσι θα τακαταφερεις και με το νινακι που θα ερθει

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι :D

Απ' οτι βλεπω απο εγκυμοσυνης ολα πανε καλα, τωρα για τις ψυχολογικες μεταπτωσεις που λες, τις περασα κι εγω αλλα ξεσπαγα σε νευρα. Πολλα νευρα ομως λεμε. Καλημερα μου λεγανε, κακη ψυχρη κι αναποδη τους ελεγα.... Ο καημενος ο αντρας μου και η μανουλα μου που τ' ακουγανε να σου πουν πως περασανε.... Αφου οταν θα γεννησω με το καλο θα φαω πολλη ξυλο :P:P

Επρεπε να φτασω την 18η εβδομαδα οταν αρχισα να το νιωθω, για να ηρεμησω. Θα σου ελεγα λοιπον να ξεσπας οπως σου βγαινει με κλαμα με νευρα, μη καταπιεζεις τον εαυτο σου, ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη, μονη σου θα βρεις τον τροπο να ηρεμησεις.... Εγω για παραδειγμα πηγαινα και παω στο μαγαζι τσακωνομαι με τον αντρα κι ετσι ηρεμω μετα..... :P Ηρεμια και να σκεφτεσαι θετικα(οσο μπορεις). Φιλακια απο μενα και οτι καλυτερο στη ζωη σου! @};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 34..ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΧΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝΕ..

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,,,ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΦΙΛΑΚΙΑ.. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευα μου καλησπερα, ποσο σε νοιωθω να ηξερες...κ εγω μια απο τα ιδια αισθανομαι, εδω κ μια εβδομαδα η ζωη μου εγινε χαλια,ολα τα βλεπω μαυρα κλαιω ετσι χωρις λογο νοιωθω μια πιεση στο στηθος μου οτι σκασω....δεν ξερω τι να κανω νοιωθω απελπισμενη,αυτο το μωρακι το περιμενα σαν τρελη κ τωρα????γιατι αντιδρω ετσι????αφου το αγαπαω πολυ γιατι αντι για την απολυτη ευτυχεια εγω νοιωθω τοσο χαλια....

μακαρι να ειναι κατι περαστικο να φυγει γρηγορα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα happy ολα στο μυαλο ειναι τελικα μετα απο ενα σαββατοκυριακο γεματο σε παρτυ γενεθλιων δεν ειχα χρονο να σκεφτω τις μαυρες μου και το πηρα αποφαση κολπα της εγκυμοσυνης ειναι οποτε κοιτα να απασχολησε με κατι σε μονιμη βαση για να μην το σκεφτεσαι φιλακιααααααα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω αρχισει να νοιωθω καλυτερα εχω μερες να κλαψω!!!ενημερωσα τον γιατρο μου κ με εβαλε να κανω εξετασεις για θυροειδη δεν ηξερα πως εχει σημασια κ ομως!!!αχ αυτες οι ορμονες...να χαιρεσε το γλυκο μουτρακι που κρατας αγκαλιτσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...