Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχω μερες να νοιωσω το μωρο μου...

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!ενοιωσα πρωτη φορα το πεταρισμα που λεμε,στην 14η με 15η εβδομαδα!τωρα ειμαι στη 16η και 2 ημερων και δεν εχω νοιωσει καθολου το μωρο τοσες μερες!ολοι μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι και λογω αιτημασιων γαμου που ειμαι,πανω στην <<τρεχαλα>> δεν το καταλαβαινω!η γυναικολογος μου λεει να μην ανχωνομαι!!ποια ειναι η γνωμη σας??λετε οντως να εχουν δικιο?? φιλακια...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flora12 καλημερα

ειναι λογικο να μην το ακους αφου τρεχεις ολη μερα ισως και να μην το καταλαβαινεις,αν ειναι το πρωτο σου παιδι νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομη συνηθως στην 19η με 20η εβδομαδα το ακουμε και αρχιζουμε να νιωθουμε τα πρωτα πεταρισματα που λενε,μην αγχωνεσαι και απολαυσε τις ετοιμασιες του γαμου σου και οταν ηρεμησεις απο ολα αυτα θα ακουσεις και το μωρακι σου,καλα στεφανα και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

Όντως βρε κοριτσάκι είσαι λίγων εβδομάδων. Αλλά αφού σε καθησυχάζει η γιατρός σου ότι όλα πάνε καλά εσύ γιατί αγχώνεσαι χωρίς λόγο???

Κάθισε ησύχασε, ετοίμασε τον γάμο σου και όταν με το καλό ξεμπερδέψεις μ΄αυτά και χαλαρώσεις θα νιώθεις όλο και πιο συχνά το μωράκι σου!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...