Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΡΙΑ...

ΧΟΑΝΙΤΑ

Recommended Posts

Βρε κορίτσια αλήθεια όταν υπάρχει εξωμήτρια κύηση έχει τα ίδια συμπτώματα με την εγκυμοσύνη?? Φαίνεται το ίδιο και στην χοριακή? Απο περιέργια ρωτάω... Έχω ραντεβού την Πέμπτη με τη γιατρό μου και ακούω διάφορα απο δω και απο κεί και καταλαβαίνετε... πάλι καλά που είμαστε εδώ παρεούλα και τα συζητάμε γιατί... θα είχαμε σαλτάρει!! Φιλιά :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χοανιτα μου δεν μου εχει τυχει ποτε- απλά το μονο που εχω διαβασει εδω κατα καιρους ειναι οτι η ανοδος της χοριακης ειναι τεραστια, και οι πονοι απο ενα σημειο κ μετα αφορητοι..

τα πονακια ειναι λογικα σε καθε εγκυμοσυνη για οσο ειναι της εντασης των πόνων περιόδου!

Ευχαριστώ koukida.. για να δούμε τι θα πει και η γιατρός την Πέμπτη.. πο πο, 3 μέρες μου φαίνεται αιώνας...

ΧΟΑΝΙΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΚΟ Η ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ? ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ :x:x:x

xoanitaki apolause to koritsi mou k skepsou mono 8etika!!k egw kati tetoia perierga skeftomai wres wres k de kanei.. apo oti 8umamai i xoriaki sou einai polu kali opote den uparxei logos na agxwnesai! ola kala 8a pane!!ante k egw Pempti 8a paw..euxomai mono kala n'akousoume!!! :D:D

Αχ βρε κορίτσια πρέπει να είσαι λίγο στο κόσμο σου και να μην ακούς τίποτα γιατί στεναχωριούντε και τα σποράκια μας.. Αλλά καμιά φορά μ'αυτά που ακούμε φοβόμαστε.. Άντε να μας πάνε όλα καλά εύχομαι στα ραντεβού μας... Φιλιά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...