Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΡΟΧΘΕς ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟς ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 2 ΗΜΕΡΩΝ.ΟΠΩς ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΕΛΟς ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΑΠΟ ΤΙς 28 Κ ΜΕΤΑ)ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕς ΜΑΙΟΥ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙΑΛΛΕς ΚΟΠΕΛΙΤΣΕς ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕς ΜΑς ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 13η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2011.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ).ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ......ΠΛ ΠΛ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?
    • @DiwniΟλα καλα αρα! Πολυ ωραια ειστε στα κιλα! Εμενα μου αργησαν πολυ το ραντεβου. Εχω ξανα 14.  Κοριτσια απο το μεσημερι και περα εχω τρομερη καουρα και δυσπεψια. Τετοια καουρα δεν ειχα ξανα! Να ανησυχησω? Μου εχει χαλασει ολη η διαθεση. Ουτε ψωμι δεν εχω κουραγιο να φαω. Καλα το μεσημερι που εφαγα γεμιστα, υπεφερα!  Εκει ξεκινησαν ολα. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σας ζήσει! Ετοιμη με κοτσίδια θα φύγετε από τ μαιευτήριο! Καλη αναρρωση γλυκιά μανουλα! Να περπατάς όσο μπορείς και να ζητάς παυσίπονα. Μην κάθεσαι να πονάς. Εμείς πήγαμε γιατρο. Ολα καλα. Γύρω στα 2600 τ μωρο με απόκλιση +- 300 γραμ. Συνεχίζω μ.ειπε τις δραστηριότητες μ κανονικα. Την άλλη Παρασκευή παλι θα μας δει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...