Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες,τι σπουδάσαμε και που τελικά καταλήξαμε;


Recommended Posts

Για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μαμάδες :P Θα κάνω την αρχή λοιπόν, σπούδασα στα ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων και τελικά δουλεύω σαν τραπεζικός υπάλληλος στην αγροτική τράπεζα.Καμια σχέση θα μου πείτε αλλά η ζωή εκεί με "έριξε" :!::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ,ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΙΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜ/ΣΜΟ -SERVICE.ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα μανουλιτσες....

Εγω και ηθελα και σπουδασα και δουλευα για καποια χρονια σα γυμναστρια και δασκαλα κολημβησης αλλα τωρα και εδω και καποια χρονια δουλευω.....σαν γραμματεας σε κατασκευαστρια εταιρια....δεν μου αρεσει αλλα τα χρηματα ειναι αρκετα καλα και παντα στην ωρα τους,σε αντιθεση με την εμπειρια μουωσα γυμναστρια....

Θελω ομως και ελπιζω καποτε να καταφερω να ξανασχοληθω με αυτο που σπουδασα και αγαπησα

Καλη τυχη σε ολες μας και να χαιρομαστε τα βλασταρια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ εγω ηθελα να σπουδασω αισθητικη γιατι μου αρερε η ιδεα να ανοιξω ενα στουντιο ομορφιας αλλα δεν περασα στις πανελληνιες.Πηγαινα τοτε σε τεχνικη σχολη νοσηλευτικης και μπορουσα να δωσω πανεληνιες και να περασω αισθητικη αλλα κοπηκα για πολυ λιγο!!!!Μετα τα παρατησα κρατησα το πτυχιο νοσηλευτικης εκανα πρακτικη σε ενα νοσοκομειο,πηρα αδεια ασκησεως επαγγελματος,αλλα ποτ εδεν ξαναασχοληθηκα με το επαγγελμα αυτο.Δουλευα ανεκαθεν ως ιδιωτικη υπαλληλος σε καταστηματα λιανικης σε μεγαλες αλυσιδες ποτε ως πωλητρια ποτε ως ταμειο!!!!!!Αλλα ακομα το μερακι για την αισθητικη το εχω,ισως στο μελλον παω σε καμια σχολη ιεκ,οσο μεγαλωνεις μαθαινεις!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...