Μετάβαση σε περιεχόμενο

δισκοκοιλη κ εγκυμοσυνη...

happy!!!

Recommended Posts

θα ηθελα οι εγκυουλες κ οσες περασαν αυτην την κατασταση να μου πουν τις εμπειριες τους κ πως τα καταφεραν τους 9 μηνες,ειμαι 29 χρονων κ εχω τρεις δισκοκοιλες η μια ομως ειναι αρκετα μεγαλη πριν λιγες μερες με μια απλη κινηση με γραπωσε το νευρο του δεξιου ποδιου κ με εχει τρελανει κ ειμαι μονο στην 8 εβδομαδα εχω ανησυχιες πως θα τα καταφερω τους επομενους 7 μηνες...εσεις πως περασατε αυτην την περιοδο????ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μπορω να σου πω ψεμματα...ηταν λιγο δυσκολο σε μενα τουλαχοστον..

θα σε συμβουλευα να παρεις οσο πιο λιγο βαρος μπορεις...

τι δουλεια κανεις?λπιζω να μην ειναι πολυ κουραστικη

αν δεν δουλευεις παρτο χαλαρα γενικα και καντα σιγα σιγα

εγω εβαζα και θερμοφορα(ειχα ρωτησει και τον γυναικολογο μου και μου ειχε πει ναι )αν θες ρωτα τον και εσυ

πραγματικα σε καταλαβαινω απολυτα και σου ευχομαι να μην σε πιασει ξανα!!!!

mitsi μου με εχει πιασει ηδη...πολυ ζορι δεν δουλευω τωρα σπιτι ειμαι αλλα η κινητικοτητα ειναι περιορισμενη ευχομαι να ξεπιαστη το νευρο συντομα πως γεννησες αληθεια?μπορεσες φυσιολογικα?η πηγες καισαρικη?

κατεβαλα φιλοτιμες :lol: προσπαθεις για φυσιολογικο αλλα δεν τα καταφερα και εκανα καισαρικη :?

δεν πειραζει που η κινητικοτητα ειναι περιορισμενη μην κανεις πολλα..να σου πω την αληθεια ισως να σε εχει πιασει και ασχετα απο την εγκυμοσυνη σου σε αυτην την φαση (μια που εισαι 7 εβδομαδων)εχει παρα πολυ υγρασια και εγω υποφερω και επειδη δουλευω σε νοσοκομειο δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος ερχεται πιασμενος...

αλλα εσυ μην το επιβαρυνεις καθολου..

και αν θες ρωτα τον γιατρο σου για την θερμοφορα εμενα με ανακουφισε παρα πολυ

υπομονη κανε και θα περασει μην στεναχωριεσαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...