Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera

to mwraki mu einai 5 mhnwn.

22 septebrh mpnenume 5 o

exw sobaro problhma me ton ypno kai ton thilasmo.

thn hmera koimatai arketa kala.sxedon 1 wra meta apo kathe kanoniko geyma.kai lew kanoniko giati den exume sygekrimnes wres.trwqme opote theloume,oso theloume opou theloume.

thn nyxta omws ta pragmata agrieyoun.

koimatai mono xapla me to sththos na trwei kai na pipilizei.

tis perissoteres fores komatai mesa se 1 wra alla xypnaei poly shntoma

apo tis 11 sunhthws pou tha prwtokoimhthei mexri to prwi xypnaei 5 alla kai 6 fores,me apotelesma na ton pernw sto krebati na ton thilasw kai otan koimhthei pali sthn kunia.

trwei apokleistika diko mu gala kai edo kai 10 meres pou prospathw na faei ligo rizaleyro den to trwei me kamia periptwsh.

an nrasw ligh patatula kai thn kanw sketh poure thn trwei sto astrama.

thn trith tha paw sthn paidiatro alla den xerw ti tha mu pei.

protimw tis dikes sas gnwmes kai symbules.

prepei na kopsei to sththos pipila.thn kanonikh pipila den thn pianei.

polu spania kai an koimhthei me ayth an tu fugei xyponaei mesa sthn nyxta.

to lathos mu ksekinhse otan balame ton gypso,eixe raiboipopodia,me apotelesma ego na ton pairnw ligo pio polu agalia gia na mathei pali thilasmo.otan fygame apo eparxia gia athina na balume ton prwto gupso sto kat stamatise ton thilasmo kai gia 5 meres phre xeno.

apo tote omws kai gia 4,5 mhmes trwei mono to diko mu

koritsia eilikrina exo pelagwsei.thelo thn symbulh sas

Δημοσίευση

νομιζω οτι το μωρο σου ειναι κ σε ηλικια που βγαζει δοντια...οποτε θα εχει καποιες ενοχλησεις .(οι οποιες τα βραδυα παντα ειναι πιο εντονες) το ριζαλευρο μηπως του το κανεις πολυ πυχτο?αν δε του αρεσει δοκιμασε βανιλια.παντως για αρχη την κρεμα καντην πιο νερουλη γιατι τα περισσοτερα δε την θελουν κανονικη στις αρχες.

Δημοσίευση

προσπάθησα να σου απαντήσω χθες βράδυ, είχα γράψει μάλιστα ένα κατεβατό αλλά δεν μπορεσα να τα δημοσιεύσω :( σας περνάμε 13 μέρες και εμείς θηλαζουμε αποκλειστικά και μόλις ξεκινήσαμε ρυζάλευρο το οποίο τρώει ευχάριστα παρόλο που πήρα ένα χωρίς άρωμα, γλυκαντικά κτλ. η μικρή μου δεν κοιμόταν όπως εσένα και ήθελε στήθος,τελικά αυτό που συνέβαινε είναι ότι πονούσε και έβγαλε το πρώτο της δόντι μόλις έκλεισε 5 μηνών!!!!

θα σου πρότεινα να μην δίνεις πατατούλα ακόμη, είναι μικρούλης και έχει πολύ άμυλλο. ξέρεις τα μωρά διαφέρουν ... μπορεί να μήν είναι έτοιμος να φάει ακόμη ημιστερεές τροφές. Δοκίμασε σε καμιά εβδομάδα από τώρα ή καλύτερα όταν κλείσει 5 μηνών - εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο με το που μπήκαμε στον 5ο. Επίσης καλό είναι όταν τρως να τον βάζεις να σε βλέπει ώστε να του προκληθεί ενδιαφέρον και μιμητισμός! αυτό πιάνει πολύ σε εμάς, θέλει ότι τρώω :) επίσης προσπάθησε να τηρήσεις ένα χρονικό διάστημα μεταξύ των θηλασμών...εμείς έχουμε το μινιμουμ 2 ώρες από την τελευταία φορά. ακόμη τα μασιτήρια κάνουν καλό, απασχολούν τα χέρια και το στόμα ώστε να μην είναι ο νούς τους συνέχεια στο μαμ και βοηθάνε και τα ούλα τους.

Δημοσίευση

γεια σου,εγω παλι γτ νομιζω οτι το μωρο κοιμαται υπερβολικα μεσα στη μερα ? τουλαχιστον απο την δικη μου προσωπικη εμπειρια ,γτ συμφωνα με αυτην παραθετω τη γνωμη μου, η κορη μου σε αυτην την ηλικια παρεμενε ξυπνια κ ηθελε παιχνιδακια κ διαφορα τετοια...οποτε μηπως το μωρο παρακοιμαται μεσα στη μερα και γιαυτο δυσκολευεται να κοιμηθει το βραδυ?

Δημοσίευση

Οταν λες οτι κοιμαται μια ωρα μετα απο καθε κανονικο γευμα? δηλαδη ποσες φορες??

κ εμενα περιπου σαυτη την ηλικια ξυπνουσε συνεχεια το βραδυ. και οχι μονο 5-6 φορες. επειδη τον θηλαζα μεχρι και 8 μηνων ειχα αρχισει να τον παιρνω στο κρεβατι μας. δε μπορουσα τα πηγαινελα μεσα στο σπιτι.

εφοσον τον ειχα στο κρεβατι μας οταν τον καταλαβαινα οτι ξυπνουσε απλα σηκωνα την μπλουζα μου και επικρατουσε και παλι ηρεμια ταξη και ασφαλεια!! :lol:

δε λεω οτι ειναι λυση αυτο, αλλα εγω ετσι το ελυσα, γιατι την ελλειψη υπνου ειλικρινα δεν την μπορω...

ο δικος μου γενικα ποτε δεν κοιμοταν οσο τα περισσοτερα παιδακια... ηταν και ειναι πολυ ζωηρο και κοινωνικο παιδακι.. να ξερεις οτι οι ωρες υπνου που ειναι απαραιτητες ποικιλλουν απο παιδι σε παιδι..

σε αυτη την ηλικια τα μωρα ειναι καλο να παιρνουν 2-3 υπνακια μεσα στη μερα (συνολο πχ 3.5- 4 ωρες) και το βραδυ κανενα 10 σιγουρα... δηλαδη στο συνολο να ειναι γυρω στις 14-15 ωρες. ετσι μου εχουν πει οι παιδιατροι που εχω ρωτησει και εχω αλλαξει 3! αλλα αυτο δεν ειναι κανονας.. μην κοιτας ποσες φορες κοιμαται μεσα στη μερα αλλα το συνολο των ωρων που κοιμαται στο 24ωρο. εμενα απο 6 μηνων ειχε αρχισει να κοιμαται μονο μια φορα τη μερα!

γιωτα δεν πιστευω να παρακοιμαται.. ισα ισα οταν τα μωρα δεν κοιμουνται καλα μεσα στη μερα τοτε παρουσιαζουν αυτα τα ξυπνηματα το βραδυ

γενικα μην αγχωνεσαι, ειναι μικρουλικο ακομα, εχει καιρο να μπει σε προγραμμα.. προφανως δεν εισαι ουτε εσυ απο τις "τυχερες" μανουλες που κοιμουνται πολυ τα μωρακια τους!!

Δημοσίευση

makari na bgalei k emena ena dontaki

den amfibalw oti ponane k ta dontia tu alla den nomizw oti einai ayth h aitia

koimatai kala thn hmera,den tha elega omws oti koimatai poly.

alwste den ton piezw na koimhthei.apla nystazei k koimatai aliws exei grinia

oso gia to rizaleyro makari na to etrwgw alla den

patata trwei me megalh eukolia an k fobamai k den tu dinw k poly

pws katalabes oti bghke donti,kala prin to deis enow

exei kapoia adidrash sygekrimenh?

Δημοσίευση

οντως.αφαγια γκρινια (ειδικα τα βραδυα) σαλια τα χερια στο στομα συνεχεια κ αποτομο κλαμα σαν ουρλιαχτο..μρικες φορες κανουν κ διαροιες.ο γιος μου οποτε ηταν να βγαλει δοντι 2-3 μερες εκανε παντα διαροια καθε φορα ομως.. κ συγκαιγοταν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...