Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!! ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εύχομαι ακόμη «Καλό Χειμώνα»…….. είναι πολύ νωρίς καλέ……… :lol:

Τι κάνετε??? Πώς είσαστε??? Γιατί μας αλλάξατε το Mammy μας καλέ???

Θέλουμε το παλιό μας forumάκι!!!!!!!!!!! Αλλά……. ΟΚ……… δεν είναι και τόσο δύσκολο πια…… ΟΚ……. όλα γίνονται!!!!!!!!!

Εμείς πήγαμε τις διακοπούλες μας, ανανεωθήκαμε, περάσαμε πολύ ωραία, ταξιδέψαμε στην Τυνησία, 1η φορά στο εξωτερικό για μένα προσωπικά, ήταν μία όμορφη περιπέτεια!!!!

Οι καλύτερες μας ίσως διακοπές ως τώρα…. εγώ προσωπικώς…. θεωρώ πως ήταν ένας 2ος Μήνας του Μέλητος μας!!!!! Νοικιάσαμε ΤΟΥΤΟΥδάκι & κάναμε αρκετές βολτίτσες (η οδήγηση πολύ άνετη για 1 νέο οδηγό!!!!!) γιατί αν περιμέναμε από το Τουριστικό Γραφείο, που διοργάνωσε την εκδρομή….. να μη συνεχίσω….. άσε που μου π…. το επίθετό μου & στο Αεροδρόμιο της επιστροφής είχαμε θέμα….. κι έβαλα τα κλάμματα από την τρομάρα μου…… για 1 γράμμα οι αλήτες….. κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!!! :twisted:

Φχαριστηθήκαμε φαγητό στο πρωινό & δείπνο του ξενοδοχείου….. (τόσο που ξεκινάω άμεσα γυμναστήριο…. δεν τολμάω να ζυγιστώ….. έφαγα σαν 5 βόδια μαζί!!!!!) το οποίο ξενοδοχείο ήταν τέλειο & πεντακάθαρο….. όλο το προσωπικό ευγενέστατο….. σε βλέπανε & σε χαιρετούσανε χωρίς να σε έχουνε ξαναδεί, που λέει ο λόγος……

Οι αγορές τους καλές, είχες τη δυνατότητα να κάνεις τη βόλτα σου & να συγκρίνεις τιμές, αλλά στα «παζάρια» τους αρκετά αδιαπραγμάτευτοι….. σου βγάζανε τη θέληση να ψωνίσεις από τη μύτη….. χαρακτηριστικό παράδειγμα…… για να μην σας μπερδεύω με το Δηνάριο (το τοπικό τους νόμισμα) θα σας τα πω σε Ευρουλάκια…..

Μία ωραιοτάτη ξηροκαρπιέρα (κάθε θήκη για ξηροκάρπια έχει το σχήμα καμηλίτσας!!!) κεραμική, σε πολύ ωραία χρώματα, την είχαμε δει στα 4 περίπου Ευρώ στην κεντρική αγορά τους, στη Medina τους….. και πάμε παραλία στα υπόλοιπα μαγαζιά κι εντοπίζουμε 2 τμχ. (εννοείται το 1 δικό μας!!!!!) κι αφού «μας πρήξανε τα συκώτια»…… «κι είστε φίλοι μας εσείς οι Έλληνες….. και δεν είστε Καπιταλιστές….. κι έχετε σπουδαία Ιστορία….. και….. και….. και…..» και κατόπιν…… κάποιας ειδικής έκπτωσης (και καλά……) μας έβγαλε και τα 2 τμχ…… στη συγκλονιστική τιμή των….. (κάθεστε????) 45 Ευρώ περίπου!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμη τρέχουμε….. σαφώς και τις πήραμε….. αλλά στην τιμή που θέλαμε εμείς….. 8,50 Ευρώ & τα 2!!!!!! Μίλησε κανείς?????

Επιπλέον…. τι άλλο να σας πω???? Αααα….. ναι….. πήγαμε σε 1 τεράστιο Ζωολογικό Πάρκο (είσοδος=3,50 Ευρώ!!!) είδαμε Ελέφαντες… Καμήλες (κάναμε και σαφάρι για λίγα λεπτά…. εκεί να δεις κλάμα το Πόπη…. μέχρι να σηκωθεί στα πόδια της & να ξανακάτσει μετά…… πήρα την τρομάρα της ζωής μου!!!) Φλαμίνγκο (πανέμορφο πουλί!!!) Λιοντάρια.... Τίγρεις…. 850 είδη Παπαγάλων…. Παγόνια…. Ταύρους…. Τσίτα…. Στρουθοκαμήλους…… ότι μπορείς να φανταστείς…. και καλά….. όλα σχεδόν τα βρίσκουμε & στην Ελλάδα μας…… αλλά πάθαμε πλάκα με τις Καμήλες και τους Ελέφαντες…… ο 1 Ελεφαντάκος καλέ….. είχε μία μπάλα στα πόδια του κι έπαιζε…. ποδόσφαιρο….. με την προβοσκίδα του…. εκεί να δεις γέλιο….. κι ο άλλος….. μας έκανε επίδειξη της προβοσκίδας του….. έπαιρνε νεράκι από τη λιμνούλα τους κι έβρεχε κεφάλι του…. είδαμε και Δελφινάκια στο Δελφινάριο σε show….. αχ…. τι υπέροχα πλάσματα…. κι αν ήθελες να κολυμπήσεις μαζί τους….. σου πιάνανε τον…… ήθελε περίπου 50 Ευρώ το άτομο!!!!! Έλα ποιος?????? :evil:

Κι εννοείται πως κι οι επόμενες μας διακοπές…. πρώτα ο Θεός…… μη λέμε μεγάλες κουβέντες…. θα είναι και πάλι εξωτερικό…… τώρα που πήρα πλέον το κολλάει με το αεροπλάνο….. θυμάστε παλιές μου φιλενάδες???? Τι έλεγα πέρυσι για το αεροπλάνο???? Τώρα μου αρέσει κιόλας!!!!! :D

Αλλά…. παιδάκια κάτι μας πείραξε…. δεν αποκλείεται τα φαγητά τους….. μιλάμε για πολύ πικάντικη κουζίνα….. να τρως μία πιρουνιά πατατοσαλάτα & να παίρνεις φωτιά….. κι απ΄όταν ήρθαμε πίσω…. «στο Ελλάντα»…… έχουμε κι οι 2 μας ένα ωραιότατο….. τσιρλιπιπί….. εκτός κι αν παίζει γενικότερα καμιά Γαστρεντερίτιδα & έχω χάσει επεισόδια!!!!!!

Αυτά….. και τώρα πάλι πίσω….. ο αντρούλης μου στη δουλειά του……

Εγώ θα ξεκινήσω Φροντιστήριο για το Michigan του Μαϊου…..

Θέλω και Γυμναστήριο να ξεκινήσω…… δεν πάει άλλο………

Και ψάχνω και για δουλειά….. ένα 4ωράκι έστω….. να βγαίνω λιγάκι από το σπίτι……

Και για να μην ξεχνόμαστε βέβαια….. μου ήρθε η περίοδος περίπου 7 μέρες νωρίτερα….. κι εννοείται πως δεν είχα μαζί μου ούτε 1 σερβιέτα & τρέχαμε να προμηθευτούμε….. πάλι καλά που πρόλαβα εκείνη τη μέρα να κάνω το ωραιότερο θαλασσινό μπάνιο μας…. η ρουφιάνα….. μ΄εκδικήθηκε….. γιατί τον προηγούμενο μήνα δεν την περίμενα την κυρία να τελειώσει εντελώς & έκανα μπάνιο στη θάλασσα….. ε…. μα δεν είναι δουλειά αυτή….. να χάνω 8 μέρες κάθε φορά δηλαδή!!!!! Έλεος πια……… τώρα…. περιμένω τέλη του μηνός έχω ραντεβού με την Ενδοκρινολόγο μου, να πάρω και τις Ορμονικές της Προλακτίνης….. να δει τη Μαγνητική….. να δω τι θα μου πει…. θα μου δώσει χαπάκια???? Να περιμένω???? Να μιλήσω με Γυναικολόγο???? Βλέποντας και κάνοντας….. κουράστηκα!!!!!!!!!! Θέλω κι εγώ μωράκι!!!!!!!!!! Θα λογοδοθεί η ξαδελφούλα μου…… θα παντρευτεί……. (εικασίες κάνουμε!!!!!) κι εγώ ακόμη δεν……. τα νεύρα μου!!!!!!!! :twisted:

Λογοδιάρροια έλαβε τέλος!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες και φιλάκια σε όλα τα μουτράκια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα τρελοκομειο!!!!

Παντα τετοια!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Χρύσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στο Χριστόφορό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) kalimera pipitsazouzouna apoti vlepo perases panemorfa ego 8a sou efxi8o pada tetoia k sidoma me ena moraki kali mou filia k kalos eir8es !!!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ Μίνα μου!!!!!!!!!!

Εσύ μου είσαι καλά γλυκιά μου??????????????

Ο Χριστοφορος ζηλευει....την επομενη φορα να τον παρετε μαζι σας!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ ευχαρίστως Χρύσα μου!!!!!!!!!!!

Βρε....... βρε...........

Καλώς τα μου τα γκαστρουλάκια μου..............

Τί κάνετε καλές μου??????????

Ρεββεκάκι και Lollipopaki????????????????

Lollipopaki και Ρεββεκάκι?????????????????????????

Πώς πάνε οι γιομιστές σας κοιλίτσες????????????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...