Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χλαμυδια...θετικο

Konstans

Recommended Posts

Σημερα λοιπον πηρα τ' αποτελεσματα απο την εξεταση για τα χλαμυδια...

Την εκανα με ιστο περιοδου...ειναι κ πιο σιγουρη βεβαιως βεβαιως...Το αποτελεσμα...θετικο...

Ειμαι στην αναζητηση νεου γυναικολογου ... ο παλιος θα φαει σουτ, γιατι μετα το πρωτο χαστουκι μου...οταν του ειπα να παω να κανω την εξεταση, ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο....

Εφαγα κ το δευτερο χαστουκι....Αραγε επαιξαν κ τα χλαμυδια το ρολο τους...η οχι...δε θα το μαθουμε ποτε...

Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τα σκοτωσω...γιατι η 3η...θα ειναι κ η τυχερη...

Κατερινακι μου...αν το διαβασεις αυτο το μηνυμα.....καταλαβαινεις πως ειμαι..Μαιο εμεινα με το φιαλιδιο στο χερι...περιμενα την περιοδο για να την κανω..κ τελικα..ημουν εγκυος...τι να πω..

Κοριτσια μου...τι εχετε να μου πειτε για τα χλαμυδια..?

Τι αντιβιωση σας εδωσε ο γιατρος...επειτα επαναληπτικη εξεταση.....? Εφυγαν τα ριμαδια η οχι....?

Την παιρνει κ ο αντρας ε?? Υποτιθεται οτι γιατρευεται η κανει κ αυτος εξεταση.....?

Παμε γερα...................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι γλυκεια μου να περασει γρηγορα απο οτι ξερω κ ο αντρα σου πρεπει να κανει θεραπεια αντε κ συντομα μανουλαααααααα σε φιλω @};-

Γειά σου Κονστανς.

Τα χλαμύδια απ΄όσο γνωρίζω ίσως παίζουν κάποιο αρνητικό ρόλο κυρίως στισ εξωμήτριες κυήσεις.

Αλλα μην αγχώνεσαι, νομίζω με την κατάληλη θεραπέια θα ξεμπερδέψεις.Αν δεν κάνω λάθοσ είχε κολλήσει κάποια στιγμή η μητέρα μου αλλά έφυγαν μετά από θεραπεία που έκαναν κ οι δυο γοννείς μου,οπότε πρεπει να κάνετε κ οι δύο..

Πάντως αν βρεις γιατρο που να δίνει σημασία στις εξετάσεις πριν μείνεις εγκυοσ κ όχι μονο μετά συστησέ τον κ σε εμένα..

Είναι ασύληπτο να τους κυνηγάμε να μας γραψουν εξετάσεις..

Αχ τι μου θυμίζεις τώρα...1 αποβολή,1 εξωμήτριο κύηση και τελικά χλαμύδια...Θεραπείες πολλές γιατί το είχαμε χρόνια και δεν έφευγαν τα ρημάδια.Τελικά πήγαμε σε λοιμωξιολόγο ο οποίος μας πρότεινε πολύμηνη θεραπεία με συνδυασμό tabrin και vibramycin.Ταλαιπωρηθήκαμε αλλά τα καταφέραμε και τώρα έχουμε αγκαλιά την μπουμπού μας!!Τυχαίο?Δε νομίζω...

happy μου, κοριτσακι μου γλυκο, σευχαριστω πολυ πολυ..η σκεψη μου ειναι μαζι σου..να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη...

Χριστινακι μου , τι κανεις? Αυτο που λες για τους γιατρους...ασε...κ εγω το ξερω πολυ καλα αυτο...

Παντως, σα να ειχα δικιο...πρεπει να μπω μεσα εισαγωγη για γενικο ρεκτιφιε...χαχα...

Friday, να σου ζησει η κορουλα!! Κ εσυ ταλαιπωρια ε...? Οταν λες πολυμηνη...?? να τρομαξω.....? Αυτο φοβαμαι........

• 4 weeks later...

Και εμενα 3 γυναικολογοι μου ειπαν οτι δε φταινε τα χλαμυδια για αποβολες. Βεβαια, χωρις να ειναι 100% σιγουροι, γιατι στην ιατρικη ολα ειναι ρευστα παντα και αλλαζουν απο λεπτο σε λεπτο!!!

Βεβαια,για να πω την αληθεια, και οταν εκανα θεραπεια και εφυγαν, μετα ειχα αλλες 2 αποβολες. Και ολες οι εξετασεις μου ειναι πεντακαθαρες!! Και φυσικα το εχουμε γυρισει στο οτι εχω αγχος, γι αυτο μαλλον αποβαλλω ή ειναι τυχαιο. Τι να πουν και οι ταλαιπωροι οι γιατροι;;; :shock:

Αφρο μου, σευχαριστω πολυ....Εχω τελειωσει ηδη με την αγωγη....Αντιβιωση 12 μερες, πλυσεις, κ μια ενδοκολπικη κρεμα....Τωρα περιμενω την περιοδο αρχες Νοεμ να κανουμε τον επανελεγχο...για να δουμε...

Με το καλο το μωρακι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...