Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....

ΧΟΑΝΙΤΑ

Recommended Posts

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΟΥΑΝΙΤA μπράβοοοοοοοοοοοοο

δεν το πιστευω ρε συ............ΣΟΥΠΕΡ

Να προσέχεις, να μην κουράζεσαι και να γελάς πολύυυυυυυυυ

Ζητωωωωωωωωωω!!!!!Κι αλλη εγκυουλα!!!Μπραβο xouanita ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και πανω απο ολα ενα γερο μωρακι.Ερχομαστε κι εμεις απο πισω σε λιγοοοοοοοοοοοο!!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΧΟΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.... ;)

συγχαρητηριααααα.μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!μην αγχωνεσαι γιατι αγχωνεται και το σπορακι σου τωρα να εισαι ηρεμη και περιμενουμε τα νεα σου :):)

HELENA83 νομίζω πως συντομα θα ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα... Το εύχομαι σε όλες σας κορίτσια! Η γυναικολόγος μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμη για να με δεί, μάλλον απο βδομάδα θα ξέρω.. μου είπε να κάνω και ένα τεστ προγεστερόνης μήπως χρειαστεί να πάρω κάποια χάπια, λόγω των πολυκυστικών που έχω.. έκανα και περιμένω να με πάρει τηλ να μου πεί αν θα πάρω τελικά. rose μου έχεις δίκιο, προσπαθώ να μην αγχώνομαι.. είναι μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά.. ήδη νιώθω καλύτερα! Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει ο θεός είναι.. νιώθω τόσο ευγνώμων.. :)

έτσι μπράβο το κορίτσι μας, τέτοια ευχάριστα να ακούμε!!!

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι...περιμένουμε νέα σου!!!

προγεστερονη επαιρνα κ εγω κ στις 3 εγκυμοσυνες.δεν ειχα πολυκιστικες ουτε καποιο παρομοιο.αντε με το καλο να δεις κ το σπορακι σου :P

Οπότε δεν είναι κάτι που πρέπει να με ανυσηχώ.. συμβαίνει σε όλες τις εγκυούλες.. Δήμητρα με το καλό σου εύχομαι και σένα για το τρίτο σου, και να χαίρεσαι τα άλλλα 2... :)

Συγχαρητηρια. Σου ευχομαι να εχεις μια τελοιομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη . Με το καλο να κρατησεις το υγιεστατο/α μωρακι ή τα μωρακια σας στην αγκαλια σας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΙΑ!!!!!! :ymapplause::ymapplause:[smilie=angel10.gif] Ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!

και στα δικα μας, κοριτσια!!!!!! [smilie=angel10.gif]

HELENA83 νομίζω πως συντομα θα ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα... Το εύχομαι σε όλες σας κορίτσια! Η γυναικολόγος μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμη για να με δεί, μάλλον απο βδομάδα θα ξέρω.. μου είπε να κάνω και ένα τεστ προγεστερόνης μήπως χρειαστεί να πάρω κάποια χάπια, λόγω των πολυκυστικών που έχω.. έκανα και περιμένω να με πάρει τηλ να μου πεί αν θα πάρω τελικά. rose μου έχεις δίκιο, προσπαθώ να μην αγχώνομαι.. είναι μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα θα πάνε καλά.. ήδη νιώθω καλύτερα! Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει ο θεός είναι.. νιώθω τόσο ευγνώμων.. :)

apo to stoma s k stou 8eou t afti Xoanita m

to efxome k elpizw na pane ola kala afti ti fora!!!

:) telos tu mina 8a kserw.... opote ipomoni liges meres akoma

:)) koitakse na to xareis esy k min agxonese gia tipota. to pires to dwraki

:)xxxxxx

ευχαριστώ πολυυυ κορίτσια μου! Την Πέμπτη τελικά έχω κλείσει ραντεβού με τη γιατρό μου! Μου είπε τελικά να πάρω τα udrogistan. Αλλά έχω μια απορία, στο κουτί γράφει ότι μπορείς να τα πάρεις απο το στόμα ή ενδοκολπικά αν έγινε τεχνική γονιμοποίηση. Οπότε εγώ τα πέρνω απο το στόμα λογικά ε?? Είμαι Κωνσταντινούπολη και δεν μπορώ να την πάρω τηλ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...