Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλλιέργεια Ούρων

ioannouli

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου (καινούργια και παλιά)! Μετά από πολύ καιρό, βρήκα τα δύσκολα με τη μικρή μου και θέλω τα φώτα σας!

Επειδή η σβούρα μου έχει μείνει στάσιμη σε κιλά και ύψος τους τελευταίους 3 μήνες, πρέπει να κάνουμε καλλιέργεια ούρων και από το μικροβιολογικό μου έδωσαν οδηγίες πως να το κάνω. Την πλένω, βάζω γάντια μιας χρήσης, τη σκουπίζω με γάζα, της κολλάω το ειδικό σακουλάκι και κλέινω το pampers. Η μικρή είναι 16 μηνών και δεν κάθεται σε μια μεριά, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε ούτε μία σταγόνα, αφού το σακουλάκι ξεκολλάει συνέχεια. Προσπάθησα να την κοιμήσω το πρωί πάλι μπας και τα καταφέρουμε, αλλά τζίφος... :?

Θέλω να προσπαθήσω κανα δυο φορές ακόμη, γιατί μετά θα πρέπει να την πάω στο Παίδων να κάνουμε την εξέταση... Κάτι που θέλω να αποφύγω...

Καμιά ιδέα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω ότι τη ζημιά την κάνει το pampers, επειδή το κουνάει με το περπάτημα... Δοκίμασα να της το βάλω χωρίς pampers αλλά την ενοχλούσε στο περπάτημα και το έβγαλε σαν κυρία και μου το έδωσε!

Έλεγα μηπως είχε βρει κάποιο κόλπο κάποια ομοιοπαθούσα... :cry:

εγω παντως ετσι της τα ειχα παρει αλλα σε μικροτερη ηλικια..μηπως οτνα κοιμαται οτ μεσημερι;;να της βαλεις 1 πανα κατω και να την αφσεις να κοιμηθει και μετα να της βαλεις το σακουλακι και να εισαι εκει;;

Κοριτσάκι δύσκολο έργο η συλλογή ούρων....

Εγώ μια μέρα ολόκληρη παιδευόμουν και δεν κατάφερα να μαζέψω ούτε σταγόνα.

Ελπίζω να είσαι πιο τυχερή. Δυστυχώς δεν γνωρλιζω κανένα 'κόλπο' για να σε βοηθήσω...

Να ευχηθώ μόνο να μην είναι κάτι το ανησυχητικό!

Πολλά φιλιά στη σβούρα!!!

Καταρχαςελπιζωνα μην ειναι τιποτα σοβαρο..

εγω του πηρα ουρα πριν λιγο καιρο και ο μικρος μου ειναι πολυ ζωηρος.

του εβαλα το σακουλακι, αφου του φυσηξαλιγο το τσουτσουνακι, τον αφησα λιγο ναπερπατησει αλλα ημουν πολυ κοντα του για να το βγαλει και μετα τον αφησα να πατησει ξυπολητος πανω στα πλακακια και του εβρεξα με λιγο κρυο νερακι τα μπουτακια ψηλα. Ημουν πολυ τυχερη γιατι τα εκανε σχεδον αμεσως!!

με τη δροσια και τον αερα κατουρανε γενικοτερα πιο ευκολα.

καλη επιτυχια στη "συλλογη" και να μην ειναι τιποτα!

Καταφέραμε σήμερα και μαζέψαμε μισό κουταλάκι του γλυκού από τα πρωινά της!!! :D

Τα πήγα με μισή καρδιά στο μικροβιολογικό γιατί έλεγα ότι θα μου τα πετάξουν στα μούτρα τόσα λίγα που ήταν... Αλλά τους εξήγησα την κατάσταση και μου είπαν ότι τους φτάνουν! :o

Έχουμε ένα θεματάκι με τη μικρή γιατί τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχει πάρει ούτε ύψος όυτε βάρος... Είναι 16 μηνών - 80 πόντους - 10.5 κιλά από το Μάιο...

Δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα και βλέπουμε... :|

ιοαννουλι : ακου η πιο εξειδικειμενοι σε τετοια θεματα ειναι στο Μητερα - κανουν ολη την διαδικασια αυτοι εκει

και εαν δεν κατουρησει οσο και οπως πρέπει η μικρη σου δεν σαας αφηνουν να φυγετε απο εκει

βεβαια θα σου κοστησει λιγο παραπανω

αλλα θα εχεις σιγουρα αποτελεσματα

κι εγω που εκανα και στα 2 τα μικρα - μονη μου δεν καταφερα τιποτα και ειμαι και της δουλειας να φανταστεις

ολο με επιμολυνση μου εβγαιναν

οποτε λεω θα κοστησει κατι παραπανω αλλα δεν πειραζει τη δουλεια μας να κανουμε

καλα αποτελεσματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...