Μετάβαση σε περιεχόμενο

ο τριτος τοκετος ειναι δυσκολοτερος?με τρομοκρατησε!

Dimitra83

Recommended Posts

γεια σας και παλι!ποιες εχουν κανει 3 παιδια???βοηθεια κοπελες

μια γνωστη μου ειπε οτι στο τριτο της παιδι δυσκολευτικε παρα πολυ.πιο πολυ κ απο το πρωτο κ οτι η γεννα ηταν πολυ επιπονη κ αλλα τετοια!μετα μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος της πως ετσι ειναι τα τριτα παιδια κ οτι ο τριτος τοκετος ειναι δυσκολος!!!!εχετε ακουσει κατι?η μηπως μου λεει κουφα????20 του μηνος εχω γυναικολογο αλλα θα σκασω ως τοτε!ειναι αληθεια????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ πρώτη φορά το ακούω!! :shock:

γιατί να είναι πιο δύσκολος? πώς εξηγείται?

οι άλλες 2 γέννες σου ήταν καλές?

εγώ στην 2η γέννησα μέσα σε 10λεπτά και χωρίς πόνο, υποθέτω ότι το σώμα έχει ήδη "συνηθίσει" στην διαδικασία, δεν είναι κάτι άγνωστο για αυτό!

θα σου πουν μανούλες που έχουν ήδη 2!!!

dimitra μην ακους τι λεει η καθεμια εγω γεννησα ευκολα και τα τρια μου παιδια και αυτα ειναι βλακειες,απλα ο δημητρακης μου δεν ηθελε να βγει εκλεινα το μηνα μου και ηταν ψηλα ενω ειχα πολυ μαλακο τραχηλο απο την ωρα που μπηκα στο μηνα μου,πηγα με ραντεβου μου εσπασε τα νερα ο γιατρος και μετα απο μια ωρα ξεκινησαν οι πονοι μου,μου εβαλαν τεχνητους μετα γιατι αν περιμεναμε τους δικους μου θα αργουσα πολυ και σε μιαμιση ωρα γεννησα πανευκολα,ισα ισα εγω εχω ακουσει οτι γεννας πιο ευκολα το τριτο οχι πιο δυσκολα,να σου πανε ολα καλα σου ευχομαι και να εχεις μια ευκολη γεννα σαν καιτην δικια μου και μην ακους τι λενε ;)

ειχα πολυ ευκολες γεννες κ στα 2 παιδακια μου χωρις επισκληριδιο(ηθελα αλλα δε με προλαβαν).την μεγαλη την εκανα σε 2 ωρες κ τον μικρο σε 15 λεπτα

κ ηλπιζα πως κ αυτη θα ειναι ευκολη!αλλα η αλλη η μαλλον ''καλοβουλη'' γνωστη ηρθε κ μου ειπε αλλα!δε με προβληματισε το γεγονος οτι ειχε δυσκολη γεννα οπως ειπε αλλα το οτι ο γιατρος της οπως λεει της επιβεβαιωσε οτι η τριτη γεννα ειναι δυσκολοτερη!

σας ευχαριστω παντως με καθυσηχασατε...θα ρωτησω κ τον γιατρο μου στις 20 αλλα ως τοτε θα ζω με την αγωνιαααα? :roll: στο θεμα ''πονος'' ειμαι φοβιτσιαρα ρε παιδια :oops:

να στε καλα ρε κοριτσια...λετε να ειναι ευκολη κ αυτη η γεννα οπως οι αλλες 2?παιζει ρολο δηλαδη αν εχεις γενικως ευκολες γεννες?

γεια σας και παλι!ποιες εχουν κανει 3 παιδια???βοηθεια κοπελες

μια γνωστη μου ειπε οτι στο τριτο της παιδι δυσκολευτικε παρα πολυ.πιο πολυ κ απο το πρωτο κ οτι η γεννα ηταν πολυ επιπονη κ αλλα τετοια!μετα μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος της πως ετσι ειναι τα τριτα παιδια κ οτι ο τριτος τοκετος ειναι δυσκολος!!!!εχετε ακουσει κατι?η μηπως μου λεει κουφα????20 του μηνος εχω γυναικολογο αλλα θα σκασω ως τοτε!ειναι αληθεια????

καλα τι χαζα σου λενε;;;;;απο οτι ξερω ειχες παρα πολυ καλες γεννες,η τριτη γιατι να ειναι διαφορετικη;;;η κουμπαρα μου εχει 3 και το τριτο το εκανε πιο ευκολα απο τα αλλα 2,και η μαμα μου το ιδιο!!αν και ο γιατρος της ειχε πει πως θα δυσκολευτει οπως το πρωτο γιατι στην αδερφη μου εμεινε εγκυος μετα απο 10 χρονια αφου εκανε τον αδερφο μου!!!!αλλα καμια σχεση ,την ξεπεταξε ευκολοτατα!!!και συ αν θυμαμαι καλα ειδικα το 2ο σου το εκανες πααααρα πολυ ευκολα και γρηγορα!μην αγχωνεσαι αδικα,ακομα πιο ευκολα θα ναι τωρα!!με το καλο!!!! ;)

vaster μου να σαι καλα..ναι ετσι ειναι τα εκανα ευκολα κ τα 2 παιδια.απλα μαυτο που μου ειπε η αλλη με εκανε να φοβηθω.δηλαδη ειμαι που ειμαι φοβιτσιαρα σε οτι εχει σχεση με πονο κ αιματα κ τετοια...μου ειπε κ αυτο κ με ξεκανε...

απο οτι βλεπω ομως απο τις εμπειριες σας δε πρεπει να ισχυει...τωρα γιατι μου το ειπε?επειτιδες το εκανε η ο γιατρος της ειναι οτι ναναι...?

μηπως ειχαν αρκετη διαφορα τα παιδια της;;γιατι και ο γιατρος της μαμας μου ,λογω των 10 χρονων διαφορας που ειχε απο την 2η εγκυμοσυνη,της ειχε πει οτι θα ζοριζοταν,που τελικα ομως επεσε εξω!!

η αληθεια ειναι πως τα πρωτα 2 ειχαν 2 χρονια διαφορα αλλα το τριτο το εκανε οταν το 2ο ηταν 7 ετων..παιζει ρολο ετσι?

η αληθεια ειναι πως τα πρωτα 2 ειχαν 2 χρονια διαφορα αλλα το τριτο το εκανε οταν το 2ο ηταν 7 ετων..παιζει ρολο ετσι?

ε γι'αυτο...ετσι λενε κα οι γιατροι,αλλα κα παλι δεν ειναι στανταρ,εσυ απ'οτι βλεπεις δεν εχεις λογω να ανησυχεις!!!!! :D

ουφφφφ μαλλον θα μπερδευτικε με τα γερμανικα εδω...ισως οντως της ειπε ο γιατρος οτι επειδη αργησε να κανει το τριτο θα ειναι σαν τον πρωτο τοκετο.ξερω γω?παντως με ανακουφησες!ευχαριστω,!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...