Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αντωνια και savropinguinos που ακριβως δουλευουν

οι αντρες σας?

εμενα στο μηχανικο

και εμεις του χρονου μαλλον μεταθεση:dry:

αντωνια μου βλεπω εχεις πολυ πειρα

οποτε οτι χρειαστω θα σε ρωτησω

εχω παρει μονο μια μεταθεση οποτε εχω.....ακομη:huh:

φιλια κοριτσια μου:kiss:

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αντωνια και savropinguinos που ακριβως δουλευουν

οι αντρες σας?

εμενα στο μηχανικο

και εμεις του χρονου μαλλον μεταθεση:dry:

αντωνια μου βλεπω εχεις πολυ πειρα

οποτε οτι χρειαστω θα σε ρωτησω

εχω παρει μονο μια μεταθεση οποτε εχω.....ακομη:huh:

φιλια κοριτσια μου:kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ!!! ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ IRENEKANTE ΥΠΟΜΟΝΗ! IRENEKANTE ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ!!! ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ IRENEKANTE ΥΠΟΜΟΝΗ! IRENEKANTE ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα την γκρινιάρα! Σιλια τι βαθμο εχεις εσυ και τι ο άντρας σου?ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ!

Η αληθεια είναι οτι οπως σε ολα ετσι και στο στρατο υπάρχουν καλές μεταθέσεις και κακες!Τυχεροι , ατυχοι κτλ.Παντως και μένα ο άντρας μου σκέφτεται να παραιτηθει δεν ήταν και ιδιαιτερα τυχερος απο μοναδα σε μοναδα παει τρεχοντας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα την γκρινιάρα! Σιλια τι βαθμο εχεις εσυ και τι ο άντρας σου?ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ!

Η αληθεια είναι οτι οπως σε ολα ετσι και στο στρατο υπάρχουν καλές μεταθέσεις και κακες!Τυχεροι , ατυχοι κτλ.Παντως και μένα ο άντρας μου σκέφτεται να παραιτηθει δεν ήταν και ιδιαιτερα τυχερος απο μοναδα σε μοναδα παει τρεχοντας!

Δημοσίευση

Marinina μου, ο ¨Στρατός" από μόνος του δεν είναι δύσκολος.Το θέμα είναι πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα. Υπάρχουν σίγουρα και καλύτερες δουλειές αλλά εμείς αυτή βρήκαμε για να επιβιώσουμε. Ελπίζω εάν τελικά ο άντρας σου παραιτηθεί από το Στράτευμα, να μην το μετανιώσει....

Δημοσίευση

Marinina μου, ο ¨Στρατός" από μόνος του δεν είναι δύσκολος.Το θέμα είναι πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα. Υπάρχουν σίγουρα και καλύτερες δουλειές αλλά εμείς αυτή βρήκαμε για να επιβιώσουμε. Ελπίζω εάν τελικά ο άντρας σου παραιτηθεί από το Στράτευμα, να μην το μετανιώσει....

Δημοσίευση

Το ξέρω Marygeo μου. Μέχρι να τον συνηθίσεις σπίτι, άντε πάλι. Εχω βαρεθεί να τον βλέπω συνέχεια με μια βαλίτσα και να του λέω''καλό ταξίδι''...Τι νά κάνουμε όμως? Μερικές κοπέλες απο την δουλειά μου λένε ''καλά είσαι πολύ τυχερή, εμάς είνα συνέχεια μέσα στο ΄σπίτι και αυτό δεν αντέχεται, τσακωνόμαστε κ.τ.λ...'' Δεν ξέρω τί είναι καλύτερο τελίκά.......:S

Δημοσίευση

Το ξέρω Marygeo μου. Μέχρι να τον συνηθίσεις σπίτι, άντε πάλι. Εχω βαρεθεί να τον βλέπω συνέχεια με μια βαλίτσα και να του λέω''καλό ταξίδι''...Τι νά κάνουμε όμως? Μερικές κοπέλες απο την δουλειά μου λένε ''καλά είσαι πολύ τυχερή, εμάς είνα συνέχεια μέσα στο ΄σπίτι και αυτό δεν αντέχεται, τσακωνόμαστε κ.τ.λ...'' Δεν ξέρω τί είναι καλύτερο τελίκά.......:S

Δημοσίευση

Μόνο που ώρες ωρες νιωθω σαν παίχτης του survivor!Για οσες δεν γνωριζουν βγηκε διαταγη να μπορουμε να παιρνουμε οι γυναικες των στρατιωτικων καθως και τα παιδια σε ειδικα γραφεια στους σχηματισμους και να λέμε τα προβλήματα μας και αν χρειαζομαστε κατι όσο είναι σε ασκήσεις οι άντρες μας.Και επισης έλεγε οτι ο στρατος ειναι μελος της οικογενειασ και ετσι πρεπει να το βλέπουμε!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!Θα βγαλουν κινηση να στειλουν κάποιον να μου παρει πανες δηλαδη οταν βρεχει και δεν μπορω να βγω με το μωρο!θα το κανουν?????????Οσο για το αλλο ο άντρας μου συγκεκριμενα στο πυροβολικο αξιωματικος αντι να δουλευει 8 -10 ωρες εστω 12 τόσες ειναι στο σπιτι και τις υπολοιπες στην δουλεια!

Δημοσίευση

Μόνο που ώρες ωρες νιωθω σαν παίχτης του survivor!Για οσες δεν γνωριζουν βγηκε διαταγη να μπορουμε να παιρνουμε οι γυναικες των στρατιωτικων καθως και τα παιδια σε ειδικα γραφεια στους σχηματισμους και να λέμε τα προβλήματα μας και αν χρειαζομαστε κατι όσο είναι σε ασκήσεις οι άντρες μας.Και επισης έλεγε οτι ο στρατος ειναι μελος της οικογενειασ και ετσι πρεπει να το βλέπουμε!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!Θα βγαλουν κινηση να στειλουν κάποιον να μου παρει πανες δηλαδη οταν βρεχει και δεν μπορω να βγω με το μωρο!θα το κανουν?????????Οσο για το αλλο ο άντρας μου συγκεκριμενα στο πυροβολικο αξιωματικος αντι να δουλευει 8 -10 ωρες εστω 12 τόσες ειναι στο σπιτι και τις υπολοιπες στην δουλεια!

Δημοσίευση

Αρχικά μου το είπαν και γέλασα νομιζα οτι ήταν αστειο αλλα μετα το ειδα στην σελιδα του στρατου στα δημοσιευματα νομιζω όπου ξεκαρδιστηκα!Αν το ηξερα πιο νωρις θα τους ειχα παρει ενα τηλεφωνακι να ερθουν να κρατησουν το μικρο να κανω κατι δουλιτσες εξωτερικες! Σε αυτο το σημειο θελω να δηλωσω οτι δεν ειμαι μηδενιστρια απλα τα πραγματα ειναι δυσκολα οταν εχεις μικρα παιδια δεν εχεις βοηθεια τα βλεπεις να στεναχωριουνται σε μια απλη αλλαγη σπιτιου!Πριν παντρευτω καθωσ και πριν κανω το γλυκα μου περνουσαμε υπεροχα στην Κω!Τον αντρα μου τον αγαπω θα τον ακολουθω και θα τον στηριξω σε καθε του επιλογη αλλα στεναχωριεμαι και δεν το κρυβω οταν μου λειπει!και μου λειπει πολυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...