Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια, την θετική σας ενέργεια...


Recommended Posts

Μερικές από εσάς γνωρίζετε καλά την περίπτωσή μου (βλ. πρώτη ανακοίνωση "Καμιά σας που να προσπαθεί στα 43;;;;;;;;;;").

Οι εξελίξεις άπειρες απο το τελευταίο πόστ και δεν θα σας κουράσω... πολύ! Τελικά αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια σειρά σπερματεγχύσεων (6 τον αριθμό) με ορμονοθεραπεία, μήπως και γίνει κάτι, πριν στραφούμε στην Ελλάδα για εξωσωματική με δανεικό ωάριο.

Η πρώτη σπερματέγχυση έγινε την 1η Σεπτεμβρίου και το απίστευτο είναι ότι, ακριβώς την ίδια μέρα πέρισυ είδαμε στον υπέρηχο των 12,5 εβδομάδων ότι το έμβρυο είχε σταματήσει να αναπτύσσεται... Δεν είναι τραγική η σύμπτωση;;;;;;;;;

Τέλος πάντων, είχα ένα ωάριο 18mm και ένα πολύ μικρότερο, 12mm, που μου είπαν ότι δεν προλάβαινε να αναπτυχθεί. Το περίεργο είναι ότι μερικές ημέρες μετά την σπερματέγχυση είδα πάλι υγρά ωορυξίας και ξαναδοκιμάσαμε, έτσι για να καλύψουμε και την πιθανότητα δεύτερης ωορυξίας...

Δέκα-έντεκα ημέρες αργότερα αισθάνθηκα μερικές διαπεραστικές σουβλιές στη μήτρα σε δύο συγκεκριμένα σημεία, για μερικά δευτερόλεπτα, και μετά τίποτα... Επίσης, είδα μερικά κίτρινα υγρά με απειροελάχιστο ρόζ. Στην αρχή χάρηκα, αλλά μετά διαπίστωσα ότι έπαθα μυκητίαση από την ορμονοθεραπεία, και μου κόπηκε η χαρά. Επίσης, το στήθος μου ήταν πρισμένο και ευαίσθητο σχεδόν ασταμάτητα μετά τις ενέσεις, αλλά τώρα άρχισε να ηρεμεί...

Αύριο πηγαίνω για χοριακή, είναι 15 μέρες μετά τη σπερματέγχυση...

Φοβάμαι πολύ ότι δεν τα καταφέραμε...

Ξέχασα να αναφέρω ότι την ημέρα της σπερματέγχυσης είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά κινητικότητας στο σπέρμα του συζύγου μου. Πέσαμε εντελώς από τα σύννεφα, γιατί μέχρι τότε μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτό το μέτωπο. Τι έγινε και άλλαξαν τα δεδομένα, δεν έχω ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς, προέκυψε και δεύτερο θέμα! Το τέστ ΠΑΠ βγήκε για δεύτερη φορά σε 6 μήνες θετικό για κάποιου είδους ανωμαλία, προφανως HPV, και θα κάνουμε κολποσκόπηση στις 28/7.

Γι'αυτό κορίτσια, στείλτε μας τη θετική σας ενέργεια και κάντε καμιά προσευχή και για μας, γιατί έχω μεγάλη αγωνία για την αυριανή ημέρα, αλλά και για την εξέταση στο τέλος του μήνα.

Πολλά φιλιά και πολλές ευχές σε όλες σας!

Οι εγκυούλες, να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να διαβάζουμε τα ωραία τους νέα! Οι μελλοντικές μανούλες, ελπίζω σύντομα να γίνουν φουσκοκοιλίτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρικακι μου καλο!!!!!

Καλα αποτελεσματα!!!!!!Ευχομαι να παρετε θετικο αποτελεσμα!

Το σπερμα δεν το επεξεργαστηκαν πριν την τοποθετηση; Παντως λογικο το βρισκω να "χαλασει" λιγο το σπερμα...ο καλος σου μπορει να ειχε αγχος την ωρα της διαδικασιας!

Και παλι μεσα απο την καρδια μου καλα αποτελεσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marikaki δεν έχουμε ξαναμιλήσει μέσα στο forum αλλά να σου ευχηθώ πρώτα από όλα να σου πανε όλα καλά και αύριο η χωριακή σου να δείξει έγκυος. Τώρα για το τεστ ΠΑΠ και εγώ είχα κάνει και μου είχε βγει θετικό σε κονδυλώματα τον ιο του HPV, τρόμαξα, έκανα κολποσκόπηση και έβλεπε σε ένα σημείο ο γιατρός μου κάτι που άσπριζε.Όμως εμένα τα τεστ ΠΑΠ ήταν πάντα καθαρά και μετά τις εγκυμοσύνες μου πάντα το έλεγχα.Τον ρώτησα λοιπόν πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει και μου απάντησε ότι μπορεί να το είχα από 18 χρονών και με ένα έντονο στρες να εμφανίστηκε.Κανονίσαμε για επέμβαση ετσι ώστε να το καθαρίσει.Τάπαιξα, όμως το άφησα ένα διάστημα και ξαναέκανα τεστ ΠΑΠ και ήταν πεντακάθαρο.Ο γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να γίνει αυτοίαση του οργανισμού.Τώρα θα το επαναλάβω για να το τσεκάρουμε ξανά.Μην ανησυχείς λοιπόν.Σκέψου θετικά, αισιόδοξα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. :wave:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άχ, βρε Γιώτα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για την ανταπόκρισή σου! Είσαι πολύ γλυκιά, και πάντα σπεύδεις να συμπαρασταθείς σε όλους!

Το επεξεργάστηκαν το σπέρμα του και γι'αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν μου είπαν ότι ήταν "poor"!!! Την προηγούμενη φορά που έκανε τις εξετάσεις, χαρακτήρισαν την επίδοσή του ώς "fair". Τότε είχε 50% κινητικότητα.΄Αντε να βγάλεις άκρη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ georgia μου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη... Τον Ιανουάριο κάναμε κολποσκόπηση και δεν έδειξε τίποτα! Τώρα πάλι βγήκε θετικό. Τι να σου πω, ελπίζω να ιαθεί από μόνο του. Απλά, λόγω ηλικίας, και λόγω του ότι δεν έχω τεκνοποιήσει ακόμα, βρίσκομαι σε ομάδα υψηλότερου κινδύνου απο τις νέες κοπέλες και γι'αυτό ανησυχώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι Μαρικακι μου!

εμεις ειχαμε 0% ταχεια κινητικοτητα!!!!!!!!!! δηλαδη οχι απλα poor...poorακλα!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμάν!!! Πάντως, καλά τα κατάφεραν :lol::lol::lol:

Ελπίζω και τα δικά μας, αν και τεμπέλικα (lazy, όπως τα χαρακτήρισε η άντρας μου) να κατάφεραν να συνάντησουν το Μαρικάκι, γιατί είχαν και πολύ δρόμο να κάνουν, βρε παιδί μου :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα γελάσεις γλυφιτζουράκι, αλλά τον άντρα μου, τον μπούκωσα βιταμίνες :shock: και εγώ ξεκίνησα fertility yoga :lol::lol::lol:

Όλα στο βωμό της πολυπόθητης εγκυμοσύνης... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς, είναι κάτι πολυ συνηθισμένο στις γυναίκες από την στιγμή που αρχίζουμε να έχουμε ερωτικές επαφές. Εμένα τότε μου τα είχε εξηγήσει ο γιατρός μου αναλυτικά γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη, δε μου είχε ξαναβγει ποτέ θετικό σε HPV. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δε μπορώ να στα πω επιστημονικά όπως μου τα είπε αλλά πίστεψε με δε γίνεται έτσι απλά να γυρίσει σε σοβαρή μορφή. Να φανταστείς μου είχε πει τότε ότι πολλές γυναίκες είναι έγκυες και έχουν κονδυλώματα, χωρίς να επηρεάζεται η εγκυμοσύνη τους.Εσένα δεν στα εξήγησε ο γιατρός σου; Όσο για το άλλο θέμα ποτέ δεν είναι αργά,η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και τίποτα περισσότερο.Αποψή μου.Δεν πρέπει να βαζουμε φρένο στα όνειρά μας. :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς georgia μου, στο Αμέρικα οι γιατροί δεν πολύ συζητάνε με τους ασθενείς. Επειδή ο προηγούμενος γυναικολόγος ήτανε πολύ μ.......ας και του χρεώνω πολλά λάθη και παραλήψεις, τον άλλαξα. Τον καινούργιο θα τον ξαναδώ στις 28/9. Πριν απο 14 χρόνια έκανα κολποσκόπηση για κάτι ενοχλήσεις που είχα και έδειξε κάτι άσπρες περιοχές, αλλά ό,τι και άν ήταν, ιάθηκε απο μόνο του. Δεν μου έκαναν καμία επέμβαση. Πιθανόν να ήταν HPV, το οποίο επανήλθε. Δεν έχω ιδέα!!! Το παράξενο τώρα είναι ότι η κολποσκόπηση δεν δείχνει τίποτα και τα ΠΑΠ βγαίνουν θετικά. Τότε είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο!!!! Επίσης, έχω διαβάσει ότι παίρνει περίπου 10 χρόνια για να μεταλλαχθεί σε καρκίνο. Απλά, με καταλαβαίνεις...., είναι μια ανησυχία που θα έχω απο εδώ και στο εξής, κάθε φορά που θα επαναλαμβάνουμε το τέστ ΠΑΠ...

Όσο, για το θέμα της ηλικίας, όσο και εάν θέλω να ελπίζω, δυστυχώς η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι ωοθήκες μου έχουν λίγα ωάρια (2-4 ωοθυλάκεια σε κάθε ωοθήκη την 3η ημέρα του κύκλου) και είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις, το ένα, το καλό! Θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα... και παρακαλάω να γίνει και για μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marikaki μου σου στελνω οληηηηηηηηηηηη μα οληηηηηηηηηη τη θετικη μου ενεργεια για μια τεραστια χοριακη αυριο!!!!!!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι και εγω τα καλυτερα να ξεκινησεις να τα ζεις απο αυριο που θα κανεις την χοριακη και θα μαθεις οτι εισαι εγκυος :):) μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα και το σπορακι σας να ερθει να τρυπωσει για τα καλα στην κοιλιτσα σου,περιμενουμε νεα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Σου στέλνω όοολη μου τη θετική ενέργεια για να έχεις μία θετικότατη χοριακή!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά κοπέλα μου και μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

από marikaki27 » Τρί Σεπ 14, 2010 5:04 pm

Θα γελάσεις γλυφιτζουράκι, αλλά τον άντρα μου, τον μπούκωσα βιταμίνες και εγώ ξεκίνησα fertility yoga

Όλα στο βωμό της πολυπόθητης

Δεν μου κανει εντυπωση......εκανα κι εγω τετοια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και οτι αλλο μου ελεγαν κ το εβρισκα καλο!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anastasia32, rose25, Nikol, DIOSA μου, σας υπερ-ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια :D:D:D

Οι ευχές σας θα με συντροφεύουν αύριο το πρωί στο δρόμο για τη χοριακή (2 ώρες οδήγηση πήγαινε-έλα, στις 6:00 το πρωί!).

Αναστασία μου μακάρι να βρεθούμε και οι δύο στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε εγκυμοσύνη τις επόμενες μέρες...

Γλυφιτζουράκι μου, τι να σου πω, εάν με βλέπατε σε κάποιες απο τις στάσεις της yoga θα ρίχνατε πολύ γέλιο... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα, ούτε και εμείς έτυχε ποτέ να μιλήσουμε μέσα στο μαμμυ αλλά διαβάζω για τις προσπάθειές σου και κατανοώ τη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Θέλω να σου πω πως σε θαυμάζω που συνεχίζεις και προσπαθείς, που δεν το βάζεις εύκολα κάτω και επίσης πως όλη μου η σκέψη και η θετική ενέργεια θα είναι μαζί σου.

Σου εύχομαι μια μεγάααααααλη θετικότααααααααααααατη χοριακή και με το καλό να μας ανακοινώσεις τα νέα σου.

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ sakoulina μου! Πράγματι δεν έχουμε συνομιλήσει ξανά στο φόρουμ. Από τα τικεράκια σου βλέπω ότι έχεις ένα παιδάκι και περιμένεις το δεύτερο. Να χαίρεσαι το Ραφαελάκι σου! Και με το καλό να έρθει το αδερφάκι του! Σου εύχομαι να γεννήσεις με έναν πόνο :D:D:D

Πράγματι, απο την ώρα που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες, πέρισυ τον Ιούνιο, όλο απογοητεύσεις παίρνουμε :cry: Είμαστε όμως σκληρά καρύδια, και εγώ και ο άντρας μου. Έχουμε πεισμώσει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για μια εγκυμοσύνη. Από εκεί και πέρα όμως, θα πρέπει να βάλει και ο Θεός λιγάκι το χεράκι του... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα γλυφιτζουράκι :-h:-h:-h

Έδωσα αίμα πρωί-πρωί [smilie=sleepy1.gif] με τη δροσούλα, με τρύπησαν και στα δύο χέρια, έσπασαν την δεξιά φλέβα και πονάει το χέρι μου :evil: και τώρα, περιμέεεεεεεενουμεεεεεεε... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα γλυκιά μου rose25 @};-@};-@};-@};-@};-

Άστα, κάθομαι στα αναμμένα κάρβουνα [smilie=blob8.gif]

Φακίρης αισθάνομαι...

Θα μου τηλεφωνήσουν μεταξύ 1-4 το μεσημέρι, δηλ. 8-11 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Μέχρι τότε ψήνουμε καφέ ~o) και περιμένουμε, περιμένουμε, περιμένουμε... :-w:-w:-w:-w:-w:-w

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ νομιζα οτι ησουν Ελλαδα :blink: που μενεις?συγνωμη αν το εχεις πει δεν το εχω δει :blush:

ου τοσο αργα θα ειναι?θα σκασω :whistle: θα ξαναμπω αργοτερα να δω τα νεα σου ευχομαι να ειναι πολυ πολυ ηψηλη η χοριακη :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...