Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΟΡΥΞΙΑ


Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι: κάνω τα τεστάκια ωορυξίας από το ιντερνετ.βγαίνει πχ έντονη γραμμη σήμερα.σημαίνει ωορυξία τις επόμενες 24 με 36 ώρες έτσι δεν είναι? υπολογίζω 14 μερες από πότε για να υπολογίσω την επόμενη περίοδο ή καθυστέρηση δηλαδη? από σήμερα που είδα την έντονη γραμμη ή αύριο? όλες τις προηγούμενες φορές υπολόγισα και είδα περίοδο 14 μερες μετά την έντονη γραμμή δηλαδή περίοδο την 15 μέρα..

και κατι άλλο: έχω μια κύστη στο αριστερό στήθος από περισι τον Μάρτιο, τιποτα το ανησυχητικό, που όμως το παρακολουθούμε να δούμε αν μεγαλώνει κλπ κλπ..επηρεάζει αυτό μελλοντική εγκυμοσύνη?όλο μαυρες ιδέες μου μπαίνουν ότι τελικά θα μείνω ε΄γκυος και θα χρειαστεί επέμβαση το στήθος και θα μου ζητήσουν να διακόψω την εγκυμοσύνη κλπ κλπ..μήπως τρελλάθηκα κορίτσια??δεν μπορώ αλλο όλο τετοια άσχημα σκέφτομαι, νομίζω ότι χρειάζομαι ψυχιατρική βοήθεια, σοβαρα όμως...εσείς έχετε τέτοιες σκέψεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι καλησπερα.Η επόμενη περίοδος ερχετε 14 ημερες μετα την ωορηξια, δηλαδη μολις δεις κοκκινη διπλη γραμμη μετρας απο την επομενη ημερα 14 ημερες.Εμενα ετσι βγαινει γιατι κανω κι εγω τα τεστακια.Σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι123 καλησπέρα.

Δεν ξέρω αν η κύστη στο στήθος σου θα επηρεάσει μια μελλοντική εγκυμοσύνη, εσύ έχεις ρωτήσει το γιατρό σου ; τι σου έχει πει ; τον ενημέρωσες οτι θες να αποκτήσεις παιδί ;

Καλύτερα να ενημερωθείς πρώτα πριν μείνεις έγκυος.

Προσπάθησε να μην κάνεις άσχημες σκέψεις ή έστω να τις μοιράζεσαι με ένα δικό σου άτομο για να ξελαφρώνεις.

Καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...