Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δωρακι για το βαφτιστηρι μου sos

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!το βαφτιστηρι μου ειναι 17 μηνων και τον αλλο μηνα εχει τη γιορτουλα του και εχουμε αρχισει με τον αντρα μου να ψαχνουμε τι δωρο να του παρουμε.Για πειτε καμια ιδεα γιατι εχουμε κολλησει.κατι που εχουμε σκεφτει και που του αρεσει να παιζει πολυ ειναι τα φουσκωτα παιχνιδια οπως αυτο http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=157 αλλα ειναι πολυ μεγαλο για μεσα σπιτι γιατι αυλη δεν εχουν,βρηκαμε και σε πιο μικρο http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1502 αλλα για μεσα σπιτι παλι μεγαλο φαινετε.τι λετε εσεις?θα σας αρεσε να φερουν κατι τετοιο στο παιδακι σας?ρουχαλακια θα του παρουμε τα χριστουγεννα παλι μαζι με παιχνιδακι για την πρωτοχρονια.περιμενω ιδεες και γνωμες! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και δε νομιζω οτι ειναι για την ηλικια του..ειναι πολυ ωραιο δωρο!αρκει να εχουν και το χωρο να το βαλουν..γιατι φαινεται μεγαλο!! :roll:

δες και earlyLearning Center

http://www.in2life.gr/features/omni/art ... ticle.aspx

αυτη την εταιρια την εχουν τα mothercare και δεν εχω δει να εχουν τετοια παιχνιδια,εχω τον καταλογο.ναι προβληματιζομαι λιγακι και εγω αν πρεπει να του παρω κατι τετοιο η οχι γιαυτο ζητησα και τη γνωμη σας και να μου πειτε και καμια ιδεα για το τι αλλο μπορω να του παρω.

τα παιχνιδια του elc τα εχουν τα mothercare.θα ηθελα τη γνωμη σας απο την εμπειρια σας με τα δικα σας παιδακια.τι θα μπορουσα να του παρω που να το ευχαριστηθει σε αυτη την ηλικια?εσας τα παιδακια σας με τι παιζουν πιο πολυ?

γεια σου κατσαρισουλα

αχ γιατι θελεις παιχνιδακι να του πάρεις;

κοιτα να δεις εγω ρουχα ή πατουτσια παίρνω πάντα - γενικα πραγματα που να είναι χρησιμα στους γονείς ή καμια δωροεπιταγη - και ενα χαζοπαιχνιδακι για να χαρει και το παιδακι

μωρε τωρα νομιζω οτι απο παιχνιδια πλεον τα παιδια ειναι φουλ. :roll:

καλημερα!

εμενα ασχολειται πολυ με οτι εχει ηχο..δηλ. μουσικα βιβλια κουκλακια που τραγουδανε

επισης με παιχνιδια που τα στοιβαζεις ή τα βαζεις το ενα μεσα στο αλλο.

τι αλλο?? α! με ενα οχημα της φισερ πραις που το κραταει σαν καροτσι μπροστα του και πηγαινει περα δωθε στο σπιτι..και γενικα οτι εχει ροδα..καροτσια κτλ.α! επισης αυτα τα εκπαιδευτικα τραπεζια του αρεσουνε πολυ(αν και εχει αρχισει βαριεται)αλλα τα εχει παιξει ατελειωτες ωρες!

το θεμα ειναι να δεις τι εχει μην παρεις το ιδιο!

θα συμφωνησω με την marker ασε που παιχνιδακια θα του φερουν και αλλοι

θεωρω επισης πολυ καλο να ρωτησεις και τους γονεις τι εχουν αναγκη, τι θελουν και αυτο θα επαιρνα

η αλήθεια ειναι οτι έχει αρκετά παιχνίδια που δε ασχολείτε κι όλας γιαυτό σκέφτηκα αυτο το φουσκωτό για να χαρεί αλλα μάλλον πρώτα θα ρωτήσω την κουμπάρα μου τι χρειάζετε το παιδί αμα είναι να του το πάρω και το πολύ πολύ να του πάρω κανένα ψιλοπαιχνιδάκι.

η πεθερά μου μου είπε να του πάρω πάπλωμα και σεντόνια με τον gummy που του αρέσει αλλα αυτά είναι για μονό κρεββάτι και ακόμα ο μικρός είναι στην κούνια οπότε δε θα τα χαρεί τωρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...