Μετάβαση σε περιεχόμενο

EMETOI...BOHTHEIA!!!!


Recommended Posts

geia sas koritsia ithela na sas po to problima mas an kserei i an exei perasei kamia to idio na mou pei kai emena.... i mikroula mou einai 12 imeron..molis gennithike tin thilaza gia 3 meres.. meta eixe iktero kai itan liga kila. gennithike 2700 kai se 2 meres egine 2450.. mou eipan na tis doso kai simpliroma sto nosokomeio giati tis lipane ugra....me misi kardia ksekinisame to mpimpero giati ego ithela na tin thilazo apokleistika.. entometaksi mou eixe ragisei tis thiles mou giati den to epiane sosta kai mou eipe i maia mou na paro thilastro gia liges meres gia na min stamatisei to gala kai na iremisoun oi thiles mou kai meta na ksanadokimaso na tin balo...i mikri troei kathe 2 ores kai ego den exo 60ml pou pinei se kathe geuma apo to stithos :( telos panton .. sto nosokomeio mas dosane to frisolak...kai ksekinise o golgothas... mou ekane toulaxiston 2 fores tin mera emeto olo to gala... meta o paidiatros mas eipe na paroume to prenan tis nestle pou einai kai gia lipobari morakia... alla pali ta idia ... kathe fora pou tin taizo tremei i kardia mou min to bgalei!! kai den reuete panta osi ora kai an tin kratao...! kai sinithos kanei ton emeto tin ora pou troei...!! ti na kano??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει η μικρουλα!!

ισως εχει παλλινδρομηση ,ισως καποια δυσανεξια σε καποιο συστατικο του γαλακτος

το καλυτερο για αυτες τις περιπτωσεις θα ηταν το μητρικο γαλα ,γιατι ειναι πολυ πιο ευπεπτο η αν ειναι για ξενο γαλα ισως να παρεις καποιο πιο ελαφρυ και να της δινεις μικροτερα γευματα ,πιο πολλες φορες!!!!

αν το συνεχισει το συμπτωμα η δεν παιρνει βαρος ,καλο θα ηταν να την δει ειδικος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου γλυκειά μου, να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Επικοινώνησε με κάποια σύμβουλο θηλασμού, αν ψάξεις εδώ θα βρεις τηλέφωνα ή αν δεν προλαβαίνεις μπορώ να στα βρω εγώ. Εκείνη θα σε καθοδηγήσει καλύτερα! Ή ρώτα τη Lala εδώ μέσα.

Από μένα από όσο το χω ψάξει, τα εξής:

1)Αυτό με τον ίκτερο μου το πούλησαν και μένα και της έδωσα κι εγώ την τρίτη μέρα μια φορά λίγο ξένο και το παιδί δεν ξαναέφαγε για 10 ώρες και ήταν τάβλα. και είπα μόνο γαλατάκι της μαμάς, τέρμα!Σε συμβουλεύω, από τη στιγμή που το επιθυμείς κιόλας, να θηλάσεις αποκλειστικά και να μην ακούσεις κανέναν που θα σου πει το αντίθετο! Ο τρόπος; Θα βάζεις το παιδί συνέχεια στο στήθος για να ρυθμιστεί η παρασγωγή σου, για να μάθει δηλαδή το στήθος πόσο γάλα χρειάζεται το μωρό σου. Είναι πολύ νωρίς, μπορείς να γυρίσεις στον αποκλειστικό, και θα σε βοηθήσουν είτε άτομα από εδώ είτε μια σύμβουλος θηλασμού όπως προανέφερα.

2)Όσον αφορά τους εμετούς, σίγουρα το μητρικό είναι ότι καλύτερο, γαλατάκι και φαρμακάκι μαζί. Το μωρό μπορεί να έχει παλινδρόμηση λη αλλεργία στην πρωτείνη του γάλακτος. Όποιο από τα δύο κι αν ισχύει, θα δεις τρομερή βελτίωση αν κάνεις εσύ αποχή από τα γαλακτοκομικά για αρχή, προσοχή και τα κρυμμένα γαλακτοκομικά, π.χ σε κουλούρια και άλλες τροφές. Εμένα έκανε πολλές ρουκέτες την ημέρα και πλέον σχεδόν τίποτα. Χρειάζονται κάποιες βδομάδες όμως για να καθαρίσει ο οργανισμός σου και του μωρού από τα γαλακτοκομικά, αλλά από νωρλις γλινεται αισθητή η αλλαγή κι η σταδιακλή βελτίωση. Αυτό γι αρχή κι αν δεν πιάσει βλέπουμε. Επίσης το κρατάς όσο μπορείς σε όρθια θέση αγκαλιά. γιατί με το που την ξαπλώνεις μπορεί να της ανεβαίνει πάνω γάλα. Προσοχή και στην ύπουλη παλινδρόμηση, που μπορεί να ανρβαίνει μέχρι τον οισοφάγο το γάλα και να ξαναγυρίζει πίσω. Σε μένα τα κανε όλα αυτά, πέρασαν βδομάδες βέβαια μέχρι να τα ανακαλύψω, αλλά πλέον πάει πολύ καλά, χψρίς φάρμακα, χωρίς εξετάσεις.

3) Και μένα γεννήθηκε μικρούλι, 2830 και βγήκε 2620, τώρα όμως έχει γίνει μπουλουκίνι, είαι ήδη 7.100!

4)Κριτήριο είναι πόσο βάρος βάζει και πόσες πάνες λερώνει, θα σου πουν οι πιο ειδικοί.

5)Κορίτσι μου, μην το βάζεις κάτω, ενημερώσου και όλα θα πάνε καλά. Εγώ πάντως ξαναλέω, αποκλειστικός μητρικός θηλασμός και πάλι αποκλειστικός μητρικός θηλασμός! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για το μωράκι σου και για σένα, αφού αυτό ήθελες εξ αρχής. Μην αφήσεις κανέναν να στερήσει από σένα και από το παιδί σου αυτό το δικαίωμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

molis pira ton paidiatro mas...mas allakse gala kai eipe an sinexisei na tin paroume na tis kanei ena uperixo sto stomaxaki tis na doume tis balbides tis kai na tin bazo se orthia thesi kai otan tin kratao kai sto krebataki tis... oso gia ton thilasmo den einai arga meta apo 2 bdomades? an ksekiniso pali tha katebaso poio poli gala gia na tin ftanei kathe 2 ores? giati tora bgazo me to thilastro kathe proi kai apogeuma ena geuma me to zori..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κατερίνα! Να σου ζήσει το μικρούλι σου :)

Δεν φταίνε οι βαλβίδες της...το ξένο γάλα της φταίει που πέφτει σαν τούβλο στο στομαχάκι της και δεν μπορεί να το χωνέψει...

Νομίζω αδίκως τη φορτώσανε με ξένο....είναι αναμενόμενο και φυσιολογικό να χάνουν μέχρι και το 10% του βάρους γέννησης τα μωράκια τις πρώτες μέρες. Εσάς έχασε λιγότερο κι από αυτό... Είναι κρίμα να δίνουν ξένο σε τόσο μικρό μωράκι.

Όμως...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Μπορείς ακόμα να καταφέρεις να θηλάσεις αποκλειστικά που από ότι κατάλαβα το θες! Θα αρχίσεις να ξαναβάζεις το μωρό στο στήθος και θα μειώνεις σταδιακά το ξένο μέχρι να αυξηθεί η παραγωγή σου και να πίνει μόνο το δικό σου γαλατάκι! Δε μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένες οδηγίες γιατί από ότι κατάλαβα πίνει αρκετό ξένο το μωρό... :dry: Και μιας και δε βλέπω να σου έχουν απαντήσει οι πιο έμπειρες κοπέλες (Λάλααααα που είσαι????) θα σου έλεγα να πάρεις ΤΩΡΑ στο σύνδεσμο θηλασμού να βρεις μια σύμβουλο να σε βοηθήσει! Τα τηλέφωνα είναι¨

2106003249 και 2296063222

με λίγο πείσμα και πολύ θέληση είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai bebeaia to thelo!! kontepse na me piasei katathlipsi pou den ta kataferame na min piei kseno gala... simera omos tin ebala gia ligo kai to epiase..ipie ligaki 5 lepta... kai to epiase kala.. to deksi panta to epiane kala ..me to aristero exoume thema :unsure: leo na tin bazo opote peinaei prota sto stithos kai oso piei kai meta na tis dino mpoukali mexri na do poso gala katebazo...giati ego nomiza oti arxise na stamataei to gala mou :(:( kai den thelo ta paliogalata sto moraki mou einai mikraki akoma :(:(:(:( ithela toulaxiston 3-4s mines prin piaso douleia na tin thilazo...elpizo na ta kataferoume

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...