Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καμμια μαμα εκει εξω με λιγόφαγο μωρο???

αχ τι τραβαω... ο μπεμπάκος μου 9 εβδομαδων, εχει ελλατωσει πολυ το γαλα που πινει ( δεν θηλαζω εδω και περιπου μισό μηνα) από 140 ml σε 100 το πολύ ανα γευμα!!! πινουμε epadoren λόγω οισοφαγίτιδας, αλλά μου φαινεται ότι χειροτερευει αντί να φτιαχνει!!!

λυσαει από την πείνα ο κυριος, του δίνω μπιμπερο και πινει με μανια τα πρωτα 80-100 μλ!!! και μετα αυτό ηταν...τερμα!!!! με το ζορι να φαει αλλα 20-30 με πολύ κλαμα και τερμα!!!!!!!

τι να κανω η δολια μανα>???? και μετα ξεκιναει σπαρακτικό κλαμα μεχρι να τον παρει ο υπνος!!!!

σημειωση ειναι 2 μηνων και γεννηθηκε 3300. τωρα ειναι 5 κιλά και 60 εκατοστα (γεννηθηκε 51)!!! μεσα σε ενα μηνα πηρε 1 κιλό και ο παιδιατρος επιμενει ότι αναπτυσσεται καλα!!! εχω τρελλαθει από την αγωνια μου καθε φορα που πλησιαζει ωρα φαγητου!!!

Δημοσίευση

Καταρχήν να σου ζησει το μωρακι σου!!!

Μια χαρα τρωει το μωρακι για την ηλικια του και το βαρος του ειναι πολυ καλο!!!!Λενε πως τους 3 πρωτους μηνες το ιδανικο ειναι να βαζει 1 κιλο το μηνα!!!Τα μωρα δεν ειναι χαζα,οταν θελουν να φανε τρωνε μην ανησυχεις.Εμενα η μικρη απο την αρχη ηταν ολιγοφαγη να φανταστεις τωρα πινει γυρω στα 150 ml γαλα,στην ηλικια του δικου σου επινε 90 ml και τωρα ειναι 7,5 μηνων και 7100 το βαρος της.

Δημοσίευση

μαρακι σ ευχαριστω για την απαντηση σου!!! το ξερω οτι δεν ειναι σωστο να αγχονομαι!! εξαλλου και εγω ενα ολιγόφαγο μωρό ημουν!!! αλλά εχω μπει στο τριπακι να μετραω καθε μλ και να το σημειωνω για να δω αν πινει την σωστη ποσότητα καθε μερα!!! δεν ξερω πως μπηκα σε αυτό το τριπακι και πραγματικα θελω να ηρεμησω!!! απλά επειδη δεν τα καταφερα με τον θηλασμό, νιωθω τυψεις και αγωνιώ αν τρωει αρκετα και αν παιρνει βαρος!!! βλέπω και αλλα στην ιδια ηλικια η και μικρότερα που ειναι πιο στρουμπουλά και τρωνε 150-180 μλ και λεω το δικό μου γιατι τρωει λιγο? μηπως κανω εγω λαθος κατι???

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλή μου το μωράκι σου αναπτύσσετε φυσιολογικά! πίνει όσο χρειάζεται το μωρό και το βάρος του είναι πολύ καλό! εγώ θηλάζω την μικρή μου αποκλειστικά και κανένα μήνα δεν έβαλε 1 κιλό παρά μόνο στον πρώτο. φτου φτου το μωράκι σου δεν είναι καθόλου ολιγόφαγο!!! επίσης ένα μωράκι 2 μηνών δεν μπορεί να πίνει και πολύ γάλα κάθε φορά γιατί έχει μικρό στομαχάκι, άλλωστε για αυτό τρώει 8-10 φορές τη μέρα τον πρώτο καιρό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @elen. Να σας ζήσει κορίτσι μου!!  Γέρος και καλότυχος!!!! Τα παιδιά μας είναι αναρχοαυτονομα και αποφασίζουν από τώρα για τη ζωή τους τέλος!! Θα μας κάνουν ότι θέλουν! 
    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...