Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαμαδες με λιγόφαγα μωρα--------βοηθεια!!


Recommended Posts

καμμια μαμα εκει εξω με λιγόφαγο μωρο???

αχ τι τραβαω... ο μπεμπάκος μου 9 εβδομαδων, εχει ελλατωσει πολυ το γαλα που πινει ( δεν θηλαζω εδω και περιπου μισό μηνα) από 140 ml σε 100 το πολύ ανα γευμα!!! πινουμε epadoren λόγω οισοφαγίτιδας, αλλά μου φαινεται ότι χειροτερευει αντί να φτιαχνει!!!

λυσαει από την πείνα ο κυριος, του δίνω μπιμπερο και πινει με μανια τα πρωτα 80-100 μλ!!! και μετα αυτό ηταν...τερμα!!!! με το ζορι να φαει αλλα 20-30 με πολύ κλαμα και τερμα!!!!!!!

τι να κανω η δολια μανα>???? και μετα ξεκιναει σπαρακτικό κλαμα μεχρι να τον παρει ο υπνος!!!!

σημειωση ειναι 2 μηνων και γεννηθηκε 3300. τωρα ειναι 5 κιλά και 60 εκατοστα (γεννηθηκε 51)!!! μεσα σε ενα μηνα πηρε 1 κιλό και ο παιδιατρος επιμενει ότι αναπτυσσεται καλα!!! εχω τρελλαθει από την αγωνια μου καθε φορα που πλησιαζει ωρα φαγητου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να σου ζησει το μωρακι σου!!!

Μια χαρα τρωει το μωρακι για την ηλικια του και το βαρος του ειναι πολυ καλο!!!!Λενε πως τους 3 πρωτους μηνες το ιδανικο ειναι να βαζει 1 κιλο το μηνα!!!Τα μωρα δεν ειναι χαζα,οταν θελουν να φανε τρωνε μην ανησυχεις.Εμενα η μικρη απο την αρχη ηταν ολιγοφαγη να φανταστεις τωρα πινει γυρω στα 150 ml γαλα,στην ηλικια του δικου σου επινε 90 ml και τωρα ειναι 7,5 μηνων και 7100 το βαρος της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι σ ευχαριστω για την απαντηση σου!!! το ξερω οτι δεν ειναι σωστο να αγχονομαι!! εξαλλου και εγω ενα ολιγόφαγο μωρό ημουν!!! αλλά εχω μπει στο τριπακι να μετραω καθε μλ και να το σημειωνω για να δω αν πινει την σωστη ποσότητα καθε μερα!!! δεν ξερω πως μπηκα σε αυτό το τριπακι και πραγματικα θελω να ηρεμησω!!! απλά επειδη δεν τα καταφερα με τον θηλασμό, νιωθω τυψεις και αγωνιώ αν τρωει αρκετα και αν παιρνει βαρος!!! βλέπω και αλλα στην ιδια ηλικια η και μικρότερα που ειναι πιο στρουμπουλά και τρωνε 150-180 μλ και λεω το δικό μου γιατι τρωει λιγο? μηπως κανω εγω λαθος κατι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καλή μου το μωράκι σου αναπτύσσετε φυσιολογικά! πίνει όσο χρειάζεται το μωρό και το βάρος του είναι πολύ καλό! εγώ θηλάζω την μικρή μου αποκλειστικά και κανένα μήνα δεν έβαλε 1 κιλό παρά μόνο στον πρώτο. φτου φτου το μωράκι σου δεν είναι καθόλου ολιγόφαγο!!! επίσης ένα μωράκι 2 μηνών δεν μπορεί να πίνει και πολύ γάλα κάθε φορά γιατί έχει μικρό στομαχάκι, άλλωστε για αυτό τρώει 8-10 φορές τη μέρα τον πρώτο καιρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...