Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011 !!!!!!!!

Recommended Posts

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΟΥΣΚΟΛΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ http://www.pregnology.com/ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ DUE DATE ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ , ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝEI ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠOΣO ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !!!!! :lol::lol::lol::lol: ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ!!!!! :!::!::!::!::!::!::!: \:D/ \:D/ ΤΕΛΕΙΟΟΟ :) EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ;)

γιωργο εκει φτιαξαμε εμεις τα τικερακια μας κ καθε εβδομαδα αλλαζει αυτοματα κ η φοτο του μωρου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από μένα!

Χθες βράδυ άκουσα τη καρδούλα του μωρού μου κι ήταν δυνατή κι υπέροχη!!

Elenakos μπράβο που όλα ήταν καλά, ήμουν σίγουρη! Αναγούλες προς το παρόν δεν έχω, καμιά ζαλάδα που και που, πολλή κούραση και νύστα! Νωρίς είναι όμως, ποτέ δε ξέρεις τι με περιμένει στη συνέχεια...

Jule ωραία νέα! Όλα καλά και με τις αιματολογικές! Κι εγώ στο Ιασώ θα κάνω αυχενική διαφάνεια αλλά αργώ ακόμα... 19 Νοεμβρίου!

Afrodite να μας γράψεις νέα από το μικρούλι σου σήμερα που θα το ακούσεις!

Και μια ερώτηση προς όλα τα κορίτσια και το αγόρι: κάθε πότε βλέπετε το γιατρό σας και κάνετε υπέρηχο? Το επόμενο ραντεβού μου είναι σε τέσσερις βδομάδες και μου φαινεται τόοοοοσο μακρινό!

καλησπερα κι απο μενα!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!το ειδα το παιδακι μου, ειδα και την καρδουλα του να παλλεται, και ακουσα τους χτυπους της!!!!ολα καλα μου ειπε ο γιατρος, και πηγε η δικη μου καρδια στη θεση της!!!μου εγραψε και τον προγεννητικο ελεγχο, θα παω απο εβδομαδα να κανω τις εξετεσεις, και μου ειπε να κανονισω ραντεβου γιατην αυχενικη 20 με 25 νοεμβριου!!!μου εδωσε τις συμβουλες ολες, διατροφη, σεξ, ξεκουραση κ.τ.λ. και εφυγα με την πρωτη φωτογραφια του φασολιου μου!!!!! ειπαμε να ξαναπαω 9 νοεμβρη, αλλα θελω να παω νωριτερα, και θα το αλλαξω μαλλον!!!κατα τ'αλλα, δεν εχω καμια ενοχληση, ειμαι μια χαρα η γομαρα, και να δω πως θα κοιμηθω απ'τη χαρα μου!!!

samarcande, πολυ χαιρομαι που ηταν δυνατη η καρδουλα του μωρου σου!!!ολα καλα θα πανε, και θα'χεις το μωρακι σου!!το ιδιο χαιρομαι και για σενα jules, να 'ναι γερο και υγιες!!!

κι ευχαριστω ολες και ολους για το ενδιαφερον!!!!μακαρι η παναγιτσα να προστατευει τα παιδακια μας και να τα κραταει ασφαλη!!!

Και μια ερώτηση προς όλα τα κορίτσια και το αγόρι: κάθε πότε βλέπετε το γιατρό σας και κάνετε υπέρηχο? Το επόμενο ραντεβού μου είναι σε τέσσερις βδομάδες και μου φαινεται τόοοοοσο μακρινό!

εμενα ο γιατρος ως τωρα με εβλεπε καθε δυο εβδομαδες,εχθες ομως μου ειπε οτι τωρα θα ξανα παω σε ενα μηνα!!ευτυχως ομως θα εχω το βιντεο απο την αυχενικη κ θα το χαιρομε καθε μερα!!!

Kαλησπέρα!! Πολλές χαρές βλέπω κ χαίρομαι!!Έτσι μπράβο βρε παιδιά μόνο καλά νέα να μας λένε για τα μικρούλια μας!!

Samanthaki με το καλό να πάς κ εσύ στο γιατρό να μάθουμε τι είναι!Θέλει να σε κραταει σε αγωνία το μικρό σου μου φαίνεται..

Jule συγχαρητήριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif] Πέι κ αυτό!!Όλα καλά!!!

happy μου μεγάλωσε πολύ το μπεμπάκι σου!! :):D:D Κουνιόταν κιόλας;;; Στις 19 για αυχενική ε;;Άντε να τελειώνουμε κ εμείς με αυτα..Εμένα ο δικός μου δεν είναι κ πολύ των ραντεβού χωρις λόγο..1 ραντεβου κάθε 4 εβδομάδες!Φρίκη!Εγώ τουλάχιστον κάνω κ τους υπέρηχους στο νοσοκομείο κ ηρεμώ..αν σου φαίνεται μακρινό πές του να πάς κ νωρίτερα!Σιγά..αφου τον πληρώνεις δε θα σου πει οχι.

samarcande τέλεια!!!!πως ένιωσες;;; σου μέτρησε τους χτύπους; :x

afroditaki είδες που είναι όλα καλά;;!! πολύ χάρηκα!! δε μας αφήνει έτσι η Παναγίτσα μας..όλα τα μωράκια μας τα προσέχει!

Γιωργάκη που είσαι;; όλα καλά σήμερα;; στείλε μου οταν μπείς!

Κορίτσια έχω ΑΠΟΡΙΑ! Σήμερα πήγα στο κέντρο μάνας κ παιδιού στο ΙΚΑ για να μου γράψει ο γυναικολόγος το PAAP-A και την αυχενική διαφάνεια ώστε να μπορώ να πάρω πίσω κάποια χρήματα όταν τα κάνω.Με ρώτησε λοιπόν ο γυναικολόγος εκεί πότε θα τα κάνω κ όταν του είπα αυριο το PAAP-A και την αυχενικήα σε 20 μέρες μου είπε οτι δεν γίνεται έτσι κ πρέπει να γίνουν κ τα δύο μαζί! Τελικά πως γίνεται;; Κ τα δύο μαζί ή ξεχωριστά;; Εσείς πως τα κάνατε;;

Γειαααα!! Τι ωραία! Βλέπω όλα τα νέα είναι καλά! [smilie=blob9.gif]

Ξέρω ότι μαζί γίνονται η αυχενική διαφάνεια και η PAAP-A, την ίδια μέρα δηλαδή. Εγώ έκλεισα να τα κάνω στις 19 Νοεμβρίου στα μισά της 13ης βδομάδας.

Το άκουσμα της καρδούλας ήταν μαγεία, οι χτύποι δυνατοί και γρήγοροι σα να καλπάζουν αλογάκια! Να πω την αλήθεια βούρκωσα κι ο σύντροφός μου είχε χαζέψει. Δε μου είπε χτύπους (δεν έχει σημασία λέει τώρα), μόνο πως όλα πάνε τέλεια και να μην ανησυχώ άλλο! Ευτυχώς και οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ακόμα και της θρομβοφιλίας που φοβόμουνα! :D:D:D

Σήμερα αγόρασα και κανούριο σουτιέν, το στήθος μου μεγαλώνει ήδη με τρελούς ρυθμούς! Έφαγα κι ένα τρομέρο κοτόπουλο με τραχανά κι είμαι έτοιμη για ύπνο! Και να σκεφτείτε πως κοιμήθηκα 9 ώρες το βράδυ... έχει πέσει απίστευτη νύστα!! [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

Σας φιλώ!

Kαλησπέρα!! Πολλές χαρές βλέπω κ χαίρομαι!!Έτσι μπράβο βρε παιδιά μόνο καλά νέα να μας λένε για τα μικρούλια μας!!

Samanthaki με το καλό να πάς κ εσύ στο γιατρό να μάθουμε τι είναι!Θέλει να σε κραταει σε αγωνία το μικρό σου μου φαίνεται..

Jule συγχαρητήριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif] Πέι κ αυτό!!Όλα καλά!!!

happy μου μεγάλωσε πολύ το μπεμπάκι σου!! :):D:D Κουνιόταν κιόλας;;; Στις 19 για αυχενική ε;;Άντε να τελειώνουμε κ εμείς με αυτα..Εμένα ο δικός μου δεν είναι κ πολύ των ραντεβού χωρις λόγο..1 ραντεβου κάθε 4 εβδομάδες!Φρίκη!Εγώ τουλάχιστον κάνω κ τους υπέρηχους στο νοσοκομείο κ ηρεμώ..αν σου φαίνεται μακρινό πές του να πάς κ νωρίτερα!Σιγά..αφου τον πληρώνεις δε θα σου πει οχι.

samarcande τέλεια!!!!πως ένιωσες;;; σου μέτρησε τους χτύπους; :x

afroditaki είδες που είναι όλα καλά;;!! πολύ χάρηκα!! δε μας αφήνει έτσι η Παναγίτσα μας..όλα τα μωράκια μας τα προσέχει!

Γιωργάκη που είσαι;; όλα καλά σήμερα;; στείλε μου οταν μπείς!

Κορίτσια έχω ΑΠΟΡΙΑ! Σήμερα πήγα στο κέντρο μάνας κ παιδιού στο ΙΚΑ για να μου γράψει ο γυναικολόγος το PAAP-A και την αυχενική διαφάνεια ώστε να μπορώ να πάρω πίσω κάποια χρήματα όταν τα κάνω.Με ρώτησε λοιπόν ο γυναικολόγος εκεί πότε θα τα κάνω κ όταν του είπα αυριο το PAAP-A και την αυχενικήα σε 20 μέρες μου είπε οτι δεν γίνεται έτσι κ πρέπει να γίνουν κ τα δύο μαζί! Τελικά πως γίνεται;; Κ τα δύο μαζί ή ξεχωριστά;; Εσείς πως τα κάνατε;;

ΓΕΙΑ σε ολους και ολες....και ολα τα μπεμπινια....εγω πριν 5 χρονια.στη κορη μου τα εκανα και τα 2 μαζι,οι 2 αυτες εξετασεις ειναι συναρτηση η μιΑ της αλλης, ο γιατρος μου, μου εκανε την αυχενικη και μετα μου πηρε το αιμα για να το στειλουν στο κεντρο γεννητικης....τωρα αν αλλαξε κατι?

Γειαααα!! Τι ωραία! Βλέπω όλα τα νέα είναι καλά! [smilie=blob9.gif]

Ξέρω ότι μαζί γίνονται η αυχενική διαφάνεια και η PAAP-A, την ίδια μέρα δηλαδή. Εγώ έκλεισα να τα κάνω στις 19 Νοεμβρίου στα μισά της 13ης βδομάδας.

Το άκουσμα της καρδούλας ήταν μαγεία, οι χτύποι δυνατοί και γρήγοροι σα να καλπάζουν αλογάκια! Να πω την αλήθεια βούρκωσα κι ο σύντροφός μου είχε χαζέψει. Δε μου είπε χτύπους (δεν έχει σημασία λέει τώρα), μόνο πως όλα πάνε τέλεια και να μην ανησυχώ άλλο! Ευτυχώς και οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ακόμα και της θρομβοφιλίας που φοβόμουνα! :D:D:D

Σήμερα αγόρασα και κανούριο σουτιέν, το στήθος μου μεγαλώνει ήδη με τρελούς ρυθμούς! Έφαγα κι ένα τρομέρο κοτόπουλο με τραχανά κι είμαι έτοιμη για ύπνο! Και να σκεφτείτε πως κοιμήθηκα 9 ώρες το βράδυ... έχει πέσει απίστευτη νύστα!! [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

Σας φιλώ!

Καλησπερα,ευτυχως θα βαζεις εσυ τις ημερομηνιες και θα τις μαθαινω κι εγω,μετα τη γεννηση της κορης μας φυγαμε απο την Αθηνα και ετσι εχω χασει λιγο τον γιατρο μου ....φυσικα ολες τις εξετασεις θα τις κανω εκει αλλα εχω και το ταξιδι και τη μικρη στο νηπιαγωγειο και τα εχω λιγο δυσκολα.....να εισαι καλα και το βραδυ να σε νανουρησει ο χτυπος της καρδουλας σας....

αφροδιτη για το....σεξ τι σου ειπε ο γιατρος???εγω ντρεπομαι κ δεν τον ρωτησα,εμεις απο τοτε που κρατησα θετικο τεστ στα χερια μου τιποτα εντελως...συγνωμη κιολας που σε ρωταω.. :oops:

ελενα μου δεν πληρωνω τιποτα ο γιατρος μου ειναι στο νοσοκομειο απλα γραφει στο βιβλιαριο μου την επισκεψη κ το χαρτακι το κραταει.

Εμένα πάντως μου είπε πως επιτρέπεται μια χαρά! Απλώς να μην είναι πολύ βίαιο ;) και να μην ολοκληρώνει μέσα γιατί το σπέρμα έχει κάποια ουσία που μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα. Για να πω την αλήθεια όμως δε το έχω επιχειρήσει ακόμα, κάτι τα πονάκια, κάτι η νύστα... :roll::roll: Γενικώς ξέρω πως αν δε συντρέχει λόγος (ιστορικό αποβολών, αποκόλληση κ.α.) το σεξ επιτρέπεται μέχρι τον όγδοο μήνα. Να ρωτήσεις όμως και το γιατρό σου!

δεν μου βγαινει ρε συ δεν μπορω με τιποτα σκεφτομαι οτι εχω ενα ανθρωπακι εκει μεσα κ δεν...!!!!αρχισε να φουσκωνει κ λιγο η κοιλιτσα δεν πειραζει υπομονη λιγους μηνες ακομη χα χα!!!!

χθες με τον αντρουλη μου πηγαμε βολτα κοιτουσαμε βιτρινες κ μπηκαμε στα κου κου!!!ειδαμε κρεββατακια καροτσακια ριλαξ μπιμπερο τρελαθηκαμε τα θελαμε ολα!!!!!ανυπομονο να ερθει ο φεβρουαριος να αρχισουμε τα ψωνια!!!!!! :lol::lol::lol::lol: προς το παρων καθε μηνα που κλεινω περνω κ ενα δωρακι στο μωρακι μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ το ξέρω αυτό το συναίσθημα κι εμείς χαζεύουμε βιτρίνες και καταλόγους συνέχεια. Έχω σκεφτεί μέχρι και τη διακόσμηση του δωματίου και ο σύντροφός μου μου λέει πως θα είμαι τέλεια χαζομαμά! Δωράκια για το μωρό παίρνω σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω για ψώνια (ευτυχώς δε βγαίνω συχνά!!!) :lol::lol::lol:

Και χθες το βράδυ συζητάγαμε ονόματα! Τελείως χαζεμένοι σου λέω! Και σκέψου πως είμαι στην αρχή, άμα κλωτσήσει κιόλας θα τρελαθούμε τελείως! [smilie=blob1.gif]

kalimera koritsakia!

akouw polu kala ta nea sas kai xairomai idiaitera!!mpravo!

egw prin 3 xronia eixa kanei tin eksetasi kai ontws ta kanoune mazi..kai twra o giatros to idio mou eipe!8 noemvri tha paw kai vlepoume!

elenakos mia erwtisi sto kentro manas kai paidiou sto grapsane telika?kai pou tha to kaneis?gia na paw ki egw na mou to grapsoune an einai gia na parw ta xrimata..osa parw estw..

Και χθες το βράδυ συζητάγαμε ονόματα! Τελείως χαζεμένοι σου λέω! Και σκέψου πως είμαι στην αρχή, άμα κλωτσήσει κιόλας θα τρελαθούμε τελείως! [smilie=blob1.gif]

α εχω αποφασισει κ ονοματα!!!αν ειναι αγορακι χρηστος το ονομα του πεθερου κ αν ειναι κοριτσακι αναστασια ελενη κ θα την φωναζουμε ελεανα!!!!!χαζομαμαδες απο τωρα!!!οταν γεννηθουν τι θα κανουμε αραγε?????τρελα!!!!!!

αφροδιτη για το....σεξ τι σου ειπε ο γιατρος???εγω ντρεπομαι κ δεν τον ρωτησα,εμεις απο τοτε που κρατησα θετικο τεστ στα χερια μου τιποτα εντελως...συγνωμη κιολας που σε ρωταω.. :oops:

ελενα μου δεν πληρωνω τιποτα ο γιατρος μου ειναι στο νοσοκομειο απλα γραφει στο βιβλιαριο μου την επισκεψη κ το χαρτακι το κραταει.

αααααχ!!!μας το εκοψε κατηγορηματικα, τουλαχιστον για το πρωτο τριμηνο, και μετα με προφυλακτικο λογω μιας ουσιας του σπερματος που μπορει να προκαλεσει συσπασεις στη μητρα....και αντε τωρα εσυ, δολια μανα, μετα απο εξι μηνες σχεδον καθημερινου και αχαλινωτου σεξ, να συνηθισεις την ..αποχη!!!! και καλα εγω, πες, ειμαι και συνεχεια κουρασμενη, κι οταν βλεπω κρεβατι αμεσως σκεφτομαι "νανι", αυτο το καημενο το μοριο του αντρος μου απο βασιλιας που ηταν θα καταντησει παραγιος!!!!καταθλιψη θα παθει το πουλακι μου!!!!!!!

GEIA SAS EIMAI KAI EGW MIA MELOUSA MANOULA TOU APRILIOU KAI EIMAI PARA POLU XAROUMENI.

EIMAI NEA STO FOROUM KAI XAIROMAI PARA POLU GIA OLES TIS MELOUSES MANOULES.

EIMAI 13 EBDOMADON KAI TO ZOUZOUNAKI MOU EINAI ENA ENA MKROSKOPIKO OLOKLIROMENO AN8ROPAKI. PHT MAS EIPAN 20 APRILIOU.

EYXOMAI KALI EGKUMOSUNH SE OLES MAS. :D

ακομα να φυγει τελειως το αιματωμα και θελω να βγω εξω... το μονο που με χαροποιει ειναι το νινακι που με μεγαλωνει και ειναι καλα, ελπιζω να μην παει τιποτα στραβα...

ακομα να φυγει τελειως το αιματωμα και θελω να βγω εξω... το μονο που με χαροποιει ειναι το νινακι που με μεγαλωνει και ειναι καλα, ελπιζω να μην παει τιποτα στραβα...

τιποτα δεν θα παει στραβα μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου πολλες κοπελες ειχαν αιματωμα κ δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα :P:P μην στεναχωριεσε καθολου!!!!ματς μουτς :-*

Εγώ πάλι τρεις μέρες τώρα ταλαιπωρούμαι με διάρροιες... :o:oops::( Τι χάλι είναι αυτό! Ότι και να φάω το μεσημέρι περνάω μετά ένα τρίωρο στη τουαλέτα... Τις υπόλοιπες ώρες τίποτα! Σήμερα δοκίμασα να μην πάρω σίδηρο και είδα μια βελτίωση, μικρή όμως! Για να δούμε τι καινούριο κόλπο είναι αυτό...

Afro μου μην ανησυχεις, όλα καλά θα πάνε! Ξέρω κι εγώ δυο κοπέλες που είχαν αιμάτωμα κι εξαφανίστηκε αργά στην εγκυμοσύνη, χωρίς όμως να δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα καλημέρα 🥰7/8 είναι γεννημένη 16η εβδομάδα θα κλείσουμε αύριο…Έχει άρνηση ύπνου εγώ αυτό παρατηρώ…Κοιμάται πολύ δύσκολα πλέον…και ήταν ένα μωράκι που μετά τις 40 μέρες δεν ξυπνούσε άντε καμία φορά μόνο…και εχθές ξύπνησε 15 φορές που λέει ο λόγος 😓 επίσης κοιμόταν μόνη της στην καλαθουνα ενώ τώρα την κοιμίζω αγκαλιά και μόλις την αφήνω ξυπνάει…είναι σε φάση που προσπαθεί να γυρίσει και λέει συμβαίνει αυτό πριν από κάθε με δεξιότητα μεγάλη  εσεις σε ποια εβδομάδα βρίσκεστε; @Barbiee
    • Καλημέρα κορίτσια! τελικά όντως οι περισσότερες έχουμε rainbow baby😔 αλλά σημασία έχει οτι πλέον κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά και θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα 😍 εγω κορίτσια την εγκυμοσύνη μου την χαρηκα φουλ.. λίγο μέχρι τον 4ο μήνα είχα ετσι άγχος αν όλα πάνε καλά αλλά εντάξει! τελικά και εγώ θα στολίσω...το πήρα απόφαση οτι εμένα ο μπέμπης θα είναι μέσα στη γκρίνια πάντα..δεν γίνεται να μην κάνω τίποτα 🤷 και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να βγαίνουμε και καμιά βόλτα και ας κλαίει 🤷 @Fighter πότε γεννήθηκε η μικρούλα σου γιατί δεν θυμάμαι...σε λίγες μέρες δηλαδή θα περάσουμε και εμείς άλμα εε;😔 εχει γκρίνια; τι άλλο έχει;
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Τι ωραίαααα, το μικράκι σας μεγαλώνει. 👶💙 Ναι βέβαια να την κάνεις ξανά την καμπύλη αν δεν είναι σίγουρα τα αποτελέσματα γιατί είναι πολύ σημαντική. Αλήθεια, όταν νιώθεις τις συσπάσεις, τι ακριβώς αισθάνεσαι?? Εγώ κατά διαστήματα έχω πονάκια από κάτω, σαν κράμπες. Επίσης, όταν πηγαίνω τουαλέτα (για ουρα) και πάω να σηκωθώ δεν μπορώ αν ισιώσω για λίγο. Δηλαδή, σαν να πετρώνει η κοιλιά μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται. Θα μπορούσε να είναι κάτι από τα δύο οι συσπάσεις???
    • Αννα μου καλημερα, να θυμασαι τα αγγελάκια σου αλλα να μην το βαζεις κατω! Εισαι παρα πολυ κοντα στο ουράνιο τοξο σου, θα το δεις θα ερθει πολυ πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις! Ευχομαι του χρονου να στολισεις με το μωρακι σου αγκαλια 🫂
    • Τι ωραία που το μάθατε μαζί!! Αυτές οι στιγμες δεν ξεχνιούνται ♥️🎁και τι όμορφο αυτό που λες! Ετσι ακριβώς να το ζήσει όποιος το επιθυμεί ♥️και εύχομαι με κάθε ευκολία χωρίς εμπόδια …μου δώσατε δύναμη που τα θυμήθηκα είχα μια δύσκολη νύχτα η μικρή μου περνάει άλματα του 4ος μήνα δεν κοιμηθήκαμε αλλά χαλάλι 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...