Μετάβαση σε περιεχόμενο

πονοι στην κοιλια μετα απο σαλπιγγογραφια


Recommended Posts

κοριτσια σημερα εκανα σαλπιγγογραφια με μεθη γιατι φοβμουν πολυ.ευτυχωσ η εξεταση βγηκε καλη.τωρα ομωσ ενω την εχω κανει απο τισ 8 το πρωι νιωθω πονουσ στην κοιλια οχι ομωσ περιοδου αλλα κατι σαν συμπτωμα υπερδιεγερσησ.δηλαδη νιωθω πιο πολυ τουσ μυσ στην κοιλια να με πονανε και δεν μπορω να περπατησω με ανεση πηγαινω μαζεμενη.μου ειπε ο ακτινολογοσ να πιω ντεπον αν πονεσω.πηρα ντεπον κατα τισ 11 το πρωι και μετα κοιμηθηκα τωρα ομωσ παλι τα ιδια.λετε να εχω παθει κατι σοβαρο?εντωμεταξυ το γυναικολογο δεν τον πηρα τηλ γιατι μου ειχε συστησει αλλον ακτινολογο και διαφωνουσε με την μεθη που ηθελα να κανω.εγω ομωσ εκανα του κεφαλιου μου.τωρα τι να του πω?εχει τυχει σε καμια σασ τετοιοσ πονοσ και αν ναι ποσεσ μερεσ κραταει?φοβαμαι πολυ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε οι γιατροι ειναι για να μας βοηθανε!! μη ντρεπεσαι να τον ρωτησεις, αυτος μπορει να σου προτεινει κατι αλλα στην τελικη οι αποφασεις ειναι δικες σου. δεν εχω ιδεα απο αυτη την εξεταση αλλα να τον ρωτησεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα πονακια περιοδου (μουδιασμα χαμηλα στην κοιλια)και μερικες σταγονες αιμα.Δεν υπεφερα για να παρω παυσιπονο,ουτε εμοιαζε ο πονος με τον πονο της υπερδιεγερσης!

Παρε τον γιατρο...πρεπει να του πεις οτι πηγες σε αλλον;;; Πες του οτι εκανες την εξεταση κ εχεις πονο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και εγώ με την Lollipop. Πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να του πεις που την έκανες, αλλά τι νοιώθεις. Και εγώ έκανα πριν από 2 μήνες. Πόνεσα κατά την διάρκεια, αν και είχα πάρει παυσίπονα χάπια μισή ώρα πριν από την εξέταση. Μετά συνήλθα σιγά-σιγά.

Γι'αυτό μην περιμένεις, πάρε τηλέφωνο τώρα. Μην φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε, αλλά μην βγάλεις το βράδυ με την αγωνία και με τους πόνους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εγώ είχα φοβερούς πόνους μετά την εξέταση και ντρεπόμουν να πάρω το γιατρό μου. Από μόνη μου πήρα ένα depon maximum και σε μισή ωρίτσα ήμουν μια χαρά. Κάποια στιγμή που το συζήτησα μαζί του τσαντίστηκε που δεν τον ενόχλησα και μου μίλησε για buscopan. Kαλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...