Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια σημερα εκανα σαλπιγγογραφια με μεθη γιατι φοβμουν πολυ.ευτυχωσ η εξεταση βγηκε καλη.τωρα ομωσ ενω την εχω κανει απο τισ 8 το πρωι νιωθω πονουσ στην κοιλια οχι ομωσ περιοδου αλλα κατι σαν συμπτωμα υπερδιεγερσησ.δηλαδη νιωθω πιο πολυ τουσ μυσ στην κοιλια να με πονανε και δεν μπορω να περπατησω με ανεση πηγαινω μαζεμενη.μου ειπε ο ακτινολογοσ να πιω ντεπον αν πονεσω.πηρα ντεπον κατα τισ 11 το πρωι και μετα κοιμηθηκα τωρα ομωσ παλι τα ιδια.λετε να εχω παθει κατι σοβαρο?εντωμεταξυ το γυναικολογο δεν τον πηρα τηλ γιατι μου ειχε συστησει αλλον ακτινολογο και διαφωνουσε με την μεθη που ηθελα να κανω.εγω ομωσ εκανα του κεφαλιου μου.τωρα τι να του πω?εχει τυχει σε καμια σασ τετοιοσ πονοσ και αν ναι ποσεσ μερεσ κραταει?φοβαμαι πολυ!!!!!!

Δημοσίευση

καλε οι γιατροι ειναι για να μας βοηθανε!! μη ντρεπεσαι να τον ρωτησεις, αυτος μπορει να σου προτεινει κατι αλλα στην τελικη οι αποφασεις ειναι δικες σου. δεν εχω ιδεα απο αυτη την εξεταση αλλα να τον ρωτησεις.

Δημοσίευση

Εγω ειχα πονακια περιοδου (μουδιασμα χαμηλα στην κοιλια)και μερικες σταγονες αιμα.Δεν υπεφερα για να παρω παυσιπονο,ουτε εμοιαζε ο πονος με τον πονο της υπερδιεγερσης!

Παρε τον γιατρο...πρεπει να του πεις οτι πηγες σε αλλον;;; Πες του οτι εκανες την εξεταση κ εχεις πονο.

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ με την Lollipop. Πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να του πεις που την έκανες, αλλά τι νοιώθεις. Και εγώ έκανα πριν από 2 μήνες. Πόνεσα κατά την διάρκεια, αν και είχα πάρει παυσίπονα χάπια μισή ώρα πριν από την εξέταση. Μετά συνήλθα σιγά-σιγά.

Γι'αυτό μην περιμένεις, πάρε τηλέφωνο τώρα. Μην φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε, αλλά μην βγάλεις το βράδυ με την αγωνία και με τους πόνους.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εγώ είχα φοβερούς πόνους μετά την εξέταση και ντρεπόμουν να πάρω το γιατρό μου. Από μόνη μου πήρα ένα depon maximum και σε μισή ωρίτσα ήμουν μια χαρά. Κάποια στιγμή που το συζήτησα μαζί του τσαντίστηκε που δεν τον ενόχλησα και μου μίλησε για buscopan. Kαλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δυστυχώς είδαμε στην εξέταση ότι μικρύνε πολύ ο τραχηλος μου, μόλις 10μμ, πλέον έχει και εγώ οδηγίες για αυστηρή ξάπλα. Εχω ραντεβού με την εμβρυολογο να το δει και αυτη ως πιο εξειδικευμενη, κατά 90% θα νοσηλευτώ για να προλάβουμε ο,τι εκτατο προκύψει. Προφανως η ψυχολογία μου εχει πεσει στα πατώματα και το κλάμα παει ροδανι, παρακαλαω να πάνε όλα καλά!!
    • Κοιταξε κ εγω η αληθεια ειναι σε κανα 2 μηνο θα ξεκινησω αγορες..τωρα το θεωρω τραγικα νωρις απλα κραταω σημειωσεις με πραγματα που χρειαζομαι ή μου αρεσουν σου ευχομαι τα καλυτερα,να προσεχεις τον εαυτο σου, να μην κουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;  εμείς κοντεύουμε 7 μηνών και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει.. τρώμε κανονικά φαγητό, φρούτα κλπ!!! Ωστόσο το ξενύχτι καλά κρατεί.. δυστυχώς ότι και να έχουμε δοκιμάσει δεν μπορεί να κοιμηθεί σερί ενώ το είχαμε βρει.. μας ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα. Οπότε τώρα είμαστε στην φάση που προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτό.  επισης, να σας ανακοινώσω πως περιμένουμε και δεύτερο παιδάκι. Εχω κάνει τεστ και χοριακη η οποία έβγαλε αποτέλεσμα 5.081 με 5 μέρες καθυστέρηση. Το Σάββατο θα πάω και στον γιατρό.  Είμαστε πολύ τρομαγμένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι αν σκεφτεί κανείς πως για το πρώτο παιδάκι παλεύαμε 3 χρόνια ενώ αυτό ήρθε με μια τυχαία επαφή και ούτε καν ολοκληρωμένη.. συμβαίνουν και αυτά, τι να πω.. δεν το είχαμε στο μυαλό μας έτσι.. όπως και να έχει καλοδεχούμενο!!!❤️
    • @Sotiria_94 εμενα κατά μέσο όρο επιανε 11 11.30 ενιοτε και 12. Τωρα 2 μερες κοιμαται νωρις νωρις, χθες Στις 10 κ σήμερα στις 9.30 στη βόλτα. Σήμερα ξύπνησε 8.30 με τ ενδιαμεσα ξυπνηματα. Αποψε δ ξερω τι θα κάνει. Ενα αγχος το εχω. Σε σχέση με τον δικό σ ομως κοιμαται πολυ μεσα στη μερα. Ξυπνάει συνηθως καπου αναμεσα 8.30 με 9.30. Μετα απο καμια ωρα ξανα κοιμαται για ενα μισαωρο και κατά τις 12 κοιμαται αρκετα, κανει ενα διωρο τριώρο αναλογα που είμαστε, αν είμαστε έξω μπορει κ να Ξυπνάει να τρώει κ να ξανά κοιμαται για 4 5 ωρες. Αν είμαστε σπίτι Ξυπνάει. Μετα απο τις 5 κ μετα κανει ενα δύο μισαωρα κ κατά τις 11.30 κοιμαται για βραδυ. Στανταρ προγραμμα δ εχει. Αλλα να μη την ματιάσω τουλ τ πρωινα κοιμόμαστε. Δ σηκωνεται απο τις 6 7 πχ. Εννοείται Ξυπνάει για να θηλασει 3 4 φορες αναλογα την ωρα π θα κοιμηθει κ τ ξημερώματα εκει γυρω στις 6 7 την παιρνω στο κρεβάτι κ τ τραβαμε οσο παει.  @Eirinistz εμεις μεχρι τωρα π εκανε 2 εμβόλια κ 1 το πόσιμο περα απο γκρινια κ ανησυχια δ της εκανε πυρετο. Με ντεπονακι ηρεμησε.
    • Τέλεια νέα!! Τι ανακούφιση! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...