Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσαρες βαζω δευτερη το θεμα γιατι πανω στην αναμπουμπουλα των ημερων σβηστηκε..Λοιπον καναμε και εμεις την αυχενικη μας ολα καλα με το μωρο μας υγιεστατο..και...ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ...γιουχου ανυπομονω να γεννηθει να το σφιξω στην αγκαλια μου,οταν ειπε ο γιατρος αγορι ετρεμα και βεβαια αφου ειναι υγιεστατος ο μπομπιρας μου δεν εχω μονο παρα να περιμενω πως θα περασει ο καιρος για να τον δω,να δω ποσο μου μιαζει :laugh: :laugh: :laugh: ναι κοριτσια εμενα θα μιαζει...χαζομαμα :P:P:P:P Αντε να παρετε και αλλες σειρα να μας πειτε νεα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nena1988 έγραψε:

eyxaristo poli na ste kala!!!!!ante lolli na mas peis kai esy tora ti perimenis!!!!exoyme agonia!!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ο αντρας μου μου ειπε παντως οτι

ΕΓΚΥΜΟΝΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Νενακι μου ας ειναι γερα κ στην θεση τους και τα 2 και ειναι καλοδεχουμενα ;)

Με το καλο κοπελα μου να κρατησεις στην αγκαλια σου το παιδακι σου....αχ μωρε μου θυμησες την δικη μου αγωνια...ηθελα να βγω και να ψωνισω οτι μπεμπε εβρισκα μπροστα μου...καντο κοριτσακι μου γιατι να καταπιεζεσαι :P:P:P:P:P και παλι με το καλο!!!!!!

και μονο οτι αποκαλεσες το μωρο σου αγαπουλι με συγκινησε γιατι εκτος απο μενα δεν εχω βρει αλλη μαμα να το λεει ετσι...

να αποκτησεις ενα πολυ γερό μωρο !!!!

καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!

ολα τα παιδια φανταστικα αλλα και εγω με το αγορακι μου τρελαμενη!!!

συγχαρητήρια νενάκι !!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

και γω νομίζω οτι μπορείς να παρεις λιγα πραγματάκια :)

δεν είναι καλό να καταπιεζόμαστε ! ;)

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω πολυ δηλαδη να αρχισω να περνω ε???αχ τι καλα αυριο κιολας θα κατεβω δεν αντεχω θελω να τα παρω ολα στο μπαρμπαδελακι μου....αχ τι ωραια που ειναι ρε κοριτσια,μακαρι ολες εδω μεσα να ειχανε αυτην την ευχαριστηση της μητροτητας,αλλα ειναι κοπελες που...τεσπα,ας μην το συζηταμε τωρα αυτο...Ο θεος εχει για ολους!!!!!!!!!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...