Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια

σε λιγο καιρο χρονιζουμε και το παρτυ μας θα κανουμε!!!!! :laugh:

ελεγα να παρω ετοιμα πραγματα

αλλα κατι θα φτιαξω κι εγω σιγουρα

οποτε επειδη ολα θα τα φτιαξω Σαββατο πρωι για το απογευμα ψαχνω συνταγες για παιδακια που να ειναι πολυ ευκολες και γρηγορες (μην μου φαει ολη την μερα η προετοιμασια)

εαν γνωριζεται καμια , πολυ ευχαριστως να την δοκιμασω

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσίευση

Γεια σου marker κι εμείς την Κυριακή χρονίσαμε και κάναμε πάρτυ.

Λοιπόν θα μπορούσες να κάνεις με ψωμί του τοστ φατσούλες δηλ. άλειψε πολύ λίγη μαγιονέζα στο ψωμί και από πάνω φέτα κασέρι κ πάαριζα για τοστ και με ελιές- μάτια και κάρότο -μύτη και πιπεριά -στόμα.Είναι πανεύκολο.

Κεφτεδάκια που θα τα κάνεις σε ξυλάκι με ντοματίνι και κασέρι.

Μπορείς να πάρεις κοτομπουκίτσες και να τις τηγανίσεις.

Φυσικά πίτσα.

Τυροπιτάκια,λουκανοπιτάκια(εννοείτε έτοιμα,μόνο ψήσιμο θέλουν).

Κρέπες που μπορείς να τις κάνεις μέρες πριν(ψυγείο) και εκείνη τη μέρα τις αλοίφεις μερέντα ή μαρμελάδα ή και αλμυρές με ζαμπον+κασέρι(λίγο στο φούρνο να λίωσει το κασέρι και έτοιμες).

Ελπίζω να σου έδωσα καμμια ιδέα.Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Πως μ'αρεσουν τα πάρτυ!!!!

Μια ευκολη συνταγούλα για παιδιά είναι να πάρεις σφολιατάκια, να τα βάλεις σε φορμακια και να τα γεμίσεις με υλικα για πιτσακια κ να τα ψησεις. Πολυ γρηγορα γινονται.

Επίσης αν δεν θέλεις αλλαντικά για τα παιδάκια ή δεν εχεις φορμάκια, μπορεις τα σφολιατάκια να τα στριψεις στη μεση σαν φιογκάκια, να ταπασπαλίσεις με τυρί κ σουσάμι(όχι σε ολα, καποια παιδακια δεν τρωνε) και να τα ψησεις.Ευκολο τυροπιτακι.

Επίσης μπορείς να πάρεις φιλετα κοτόπουλο, να τα κοψεις μπουκίτσες κ ν ατα ψήσεις (πολύ γρηγορα).Ή να τα βάλεις σε μια σαλάτα με στριφογυριστα μακαρονάκια(σε ολα τα παιδια αρεσουν)και λίγο ντοματούλα ψιλοκομμένη.

Δημοσίευση

ι εμεις το σαββατο εχουμε παρτυ και μαλιστα επι 2 οπως κι εσεις. Εσυ εχεις 2 νινακια εγω εχω ενα και εχω κι εγω γεννεθλια μαζι του!!!! Ναι ναι εκανα το ωραιοτερο δωρο στον εαυτο μου περισυ!!!

Εγω εκτος απο τα κλασσικα ειδα και μια ωραια συνταγη που θα φτιαξω.

Βραζεις αυγα και μετα τα ξεφλουδιζεις και τα βαζεις ορθια. Κοβεις λιγο την μια πλευρα. Μετα αδειαζεις μιση ντοματα και την βαζεις "καπελο" στο αυγο. Με μια οδοντογλυφιδα βαζεις πιτσιλιες με μαγιονεζα πανω στην ντοματα και εχεις τελεια ευγευστα μανιταρια!!!! :)

Επιπλεων τα σουβλακια με κεφτεδακια και ντοματινια θα τα καρφωσω σε ενα καρπουζι για να γινει σαν ηλιος και μολις φαγωθουν θα κοψω το καρπουζι να το φανε τα παιδακια που τρελαινοντε!!! :laugh: :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

τρις χρονια πολλα προκαταβολικα κ για τους 2 σας!!!!!εμενα η μαμα μου στα παρτυ μου επαιρνε ενα μεγαλο πορτοκαλι,του χαραζε με το μαχαιρι ματακια,μυτη κ στομα κ καρφωνε ξυλακια για σουβλακι με κεφτεδακια κ πατατες φουρνου (ανα ενα) κ ειχε πολλη πλακα!!!ηταν σαν να εχει μαλλια...

ακομα μαρκερ μπορεις να κανεις τις κλασσικες μπομπες (στρογγυλο ψωμι) με γαλοπουλα κ τυρακι.κ μπορεις να ψησεις για λιγο στο φουρνο λουκανικακια μικρα(συσκευασμενα)ισα να φυγει το ζουμακι τους.

εμενα η αγγελικη οταν ειχαμε παει σε παιδικο παρτυ το καλοκαιρι κ ακομα δεν ετρωγε κανονικα,τσακισε αγγουρακια που ηταν κομμενα σε λωριδες...

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου και να περάσετε τέλεια στο party σας.

Θα σου πω ορισμένες ιδέες για γρήγορες συνταγές

1. Ανθρωπάκια με ψωμί του τοστ

Παίρνεις μια φέτα ψωμί του τοστ αλοίφεις με μαγιονέζα και βάζεις από πάνω μία φέτα ζαμπον και μια φέτα τυρί, παίρνεις ένα ποτήρι στρογγυλό και το βάζεις από πάνω το ζουλάς και κόβεις γύρω γυρώ για να κόψεις την φέτα στρογγυλή (έφτιαξες ένα κεφαλάκι)!!! Μετά με κέτσαπ φτιάχνεις το στόμα με μουστάρδα τα ματάκια και για μύτη κόψε ένα μικρό κοματάκι από καρότο. Είναι πολύ ωραίο!!!

2. Μακαρόνια αλλά καρμπονάρα

Βράσε μακαρόνια κατά προτίμηση σέληνο. Βάλτα σε ένα ταψί με κρέμα γάλακτος, τυριά και ζαμπόν βάλτα στο φούρνο για λίγο και έτοιμο!!!!

3. Τα άλλα τα ξέρεις τυροπιττάκια και τα λοιπά. Υπάρχουν και έτοιμα πιτσάκια και πεϊνιρλί.

Καλή επιτυχία!!!!!

:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ θα σου προτείνω με τον ίδιο τρόπο να φτιάξεις 2 συνταγές, μια αλμυρή και μία γλυκιά.

:y32b4:

Θα πάρεις 1 πακέτο σφολιάτα και όταν τα ξεπαγώσεις στρώνεις το ένα σε αντηκολητικό χαρτί ψησίματος.

Αρχίζεις τώρα και συνθέτεις μια «πίτσα» βάζοντας λίγο κέτσαπ, τα αλλαντικά που θέλεις (μπείκον ελαφρώς σωταρισμένο),Τυριά..

Αφου τελειώσεις θα τυλίξεις το φύλο σε ρολό και θα αρχίζεις να κόβεις με μαχαίρι το ρολό κάθετα σε κομμάτια περίπου σε πάχος 1-2 δάχτυλα.

(Η σφολιάτα φουσκώνει)

Τοποθετείς τα κομμάτια σε ταψί με αντικολητικό χαρτί. Πασπαλίζεις με σουσάμι και ψήνεις σε προθερμασμένο στους 180 για 20 – 25 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν δηλαδή.

Πάμε τώρα στην γλυκιά..

Στρώνεις το άλλο φύλο της σφολιάτας και βάζεις μερέντα, τριμμένο μπισκότο και λίγη μπανανίτσα κομμένη.

Πάλι το ίδιο το τυλίγεις σε ρολό και κόβεις κάθετα τα κομμάτια.

Ψήνεις και πάλι ακριβώς όπως και στην αλμυρή συνταγή και όταν βγούν τα πασπαλίζεις με λίγη άχνη.

Καλή επιτυχία!!!

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή χρονιά κιόλας με υγεία πάνω απ'όλα, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!  Χρονίσαμε και εμείς το Σάββατο!! 🥳🥳 Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι την έχουμε αγκαλιά μας.. πόσο μάλλον ότι πέρασε και ένας χρόνος.. 🤭 σας ανεβάζω μερικές φώτο από το πάρτι που της κάναμε 🥰🥰 @Θέτις Κ. Να χαίρεστε το αγοράκι σας!! Πολύχρονος!! Αν και με χρονοκαθηστερηση..🫣 @MarMar90 μου να χαίρεστε και εσείς την κούκλα σας προκαταβολικά.. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι πάντα στη ζωή της!! Να χαίρεστε κορίτσια μου τα μωρά σας υγιέστατα πάνω από όλα!! 🥰🥰🥰 Εμείς κορίτσια μου μάλλον κατηγορία φτερού με αυτά που διαβάζω.. 12 μηνών πλέον, 8.450γρ. και 78εκ ύψος.. χαιρετάει, κάνει παλαμάκια αλλά όχι συχνά και κυρίως όχι όταν είμαι εγώ μπροστά..🤷 από λεξουλες λέμε οκ, μαμά - μπαμπά - μαμ, λέει πλέον και "γουβ" και "α πα πα πα" 😆😆 πετάει και κάποια "βαβά" αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το λέει συνειδητά.. δείχνει με το δείκτη και πιάνει τα πάντα πλέον με δείκτη και αντίχειρα.. κινητικά πλέον το παιδί δεν πιάνεται.. ανεβαίνει κατεβαίνει από καναπέ/κρεβάτι, γυρίζει μάλιστα μπρούμυτα στην άκρη, κατεβάζει πρώτα το ένα πόδι και αφού βρει πάτωμα κατεβάζει και το άλλο, έχει πολύ γέλιο 😄 ή που θα "πηδήξει" με αυτοπεποίθηση ανάσκελα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα 😅.. αφήστε που πλέον παίζουμε κυριολεκτικά κυνηγητό στο σαλόνι.. "τρέχει", πέφτει κάτω γυρίζει με κοιτάει που κάνω ότι την κυνηγάω, ξεραίνεται στα γέλια, περνάει κάτω από τα πόδια μου (και καλά δεν κατάφερα να την πιάσω 😆) και ξανασηκώνεται"τρέχει" μέχρι την άλλη άκρη πέφτει ξανά κάτω ξεραίνεται στα γέλια και ξανά μανά.. 😂😂 Με το φαγητό έχουμε τρομερό θέμα με ιδιαιτερότητες, πίστευα ότι είναι picky eating αλλά είναι μια φάση των μωρών εκεί στους ~12 μήνες, "νεοφοβια τροφών" λέγεται και θέλει προσοχή για να μην εξελιχθεί σε picky eating.. αυτά μες τις άκρες τα δικά μας..  @MarMar90 μου δες αν δικαιουσαι το 4μηνο της δυπα.. είναι 2 μήνες με αποδοχές από την δυπα και 2 μήνες άνευ αποδοχών.. για τα κιλά άσε και εγώ υποφέρω.. δεν αγχώνομαι για την ώρα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα χάσουμε 🙏💪💪 όχι ότι δεν επιρρεαζει την ψυχολογία μου φυσικά..🥴 @Θέτις Κ. γιατί φυσιοθεραπεία στο παιδί; Προληπτικά ή είναι κάτι που βοηθάει άσχετα με το αν είναι φυσιολογικοτατο το παιδί; Το ποτηράκι αυτό είναι το ιδανικό πάντως.. @_piripiri_ μου σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες!! Ευτυχώς το σταμάτησε εμάς και δεν εξελίχθηκε.. Εμείς πάντως αν και είμαστε καλύτερα στον ύπνο, δηλαδή θα κοιμηθεί περίπου 1 το βράδυ ενώ στην χειρότερη θα κοιμηθεί 3 το ξημέρωμα πιο σπάνια.. αλλά κορίτσια μου αν και τυχόν ξυπνήσει, σε δευτερόλεπτα το παιδί είναι σα με εξτασι σε ραιβ πάρτυ.. 🥴 και θα κάνει κανά 3-4ωρο να ξανακοιμηθεί.. δεν μπορώ να φανταστώ πως σας ξανακοιμουνται αμέσως στις αφυπνίσεις..🥲 Υ.Γ. Χάσαμε και ένα ακόμα σκυλάκι μας μετά την Πρωτοχρονιά εμείς.. οξεία εγκεφαλίτιδα.. σε 3 μέρες το σκυλάκι είχε καταρρεύσει εντελώς οπότε τον αφήσαμε να κοιμηθεί για να μην φύγει με βασανιστικό τρόπο.. άδειασε πολύ απότομα το σπίτι μας βρε κορίτσια..😢
    • Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...