Μετάβαση σε περιεχόμενο

αντισυλληπτικα κ εγκυμοσυνη...μπορει να συμβει?


sisi2007

Recommended Posts

για οσες δεν γνωριζουν πριν 4 μηνες ειχα μια παλλινδρομη.ο καιρος περασε κ πανω που ειπαμε να ξεκινησουμε νεες προσπαθειες...μου προεκυψε υπερθυροειδισμος.εχω κανει καποιες εξετασεις κ σε ενα μηνα θα τις επαναλαβω για να δω αν τελικα θα ξεκινησω θεραπεια.ο ενδοκρινολογος μου απαγορευσε ρητα μια εγκυμοσυνη μεχρι να δουμε τι θα γινει με το θυροειδη κ αν θα κανω θεραπεια.ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ξεκινησα τα χαπια(αντισυλληπτικα).το τελευταιο το πηρα κυριακη κ θα πρεπει μεσα σε αυτη την εβδομαδα να ερθει η περιοδος αλλα αυτη... αφαντη,πουθενα.σε καποια sites που μπηκα τυχαια για την αντισυλληψη λενε οτι πρεπει τουλαχιστον 7-15 χαπια να παρεις για να ξεκινησει η προστασια.εγω πηρα 4(τις μερες που ειχα περιοδο) κ μετα καναμε ελευθερα.κ ερωτω εγω η ανηδεη....υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?αν συμβαινει αυτο τι να πω....ειμαι φαινομενο προς επιστημονικη ερευνα.ολα τα παραξενα εδω...αυτο που με ανυσηχει λιγο ειναι οτι αν...λεμε...αν ειμαι...συνεχιζα κ επερνα τα χαπια ολο το μηνα.την δευτερα κανονικα θα πρεπει να ξεκινησω κουτι.αλλα αν μεχρι τοτε δεν εχει ερθει θα παω πρωι πρωι για χοριακη κ βλεπουμε.κ με το θυροειδη τι κανουμε που ειναι αρυθμιστος ακομα? εχω πελαγωσει με ολα!τι μπορει να συμβαινει?helpppppp!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi mou kalhmera!!!tha nai kalo na perimeneis na sou rthei h periodos an den emfanistei mesa sauth thn bdomada deutera prwi pare ena thl.to giatro sou k meta kane mia xoriakh gia na deis...ola einai pithana na xoun sumbei opote...kalh tuxh..bebaia den kserw k esu sauth thn fash pou eisai ti thes alla o giatros sou tha nai autos pou tha se katatopisei kalutera

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπο αλλες συνθηκες θα πηδουσα απο την χαρα μου αλλα τωρα ετσι οπως ειναι τα πραγματα καλα ειναι να μην ειμαι γιατι προεχει να ρυθμισω τον θυροειδη ωστε να ειμαι πανετοιμη σε μια επομενη εγκυμοσυνη.θα δειξει...αν μεχρι κυριακη δεν ερθει θα κανω χοριακη κ φυσικα τηλ στο γιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα ολα καλα...σημερα κατεφθασε καμαρωτη καμαρωτη!!!θα παρω να κλεισω ραντεβου για τεστ παπ κ ευχομαι τα χριστουγεννα (πρωτα ο θεος), ο αη βασιλης να μου φερει για δωρο ενα μωρακι.νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να ξεκινησω μια καινουργια λιστα για τα χριστουγεννα!χιχιχιχι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...