Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανθρώπινα παράπονα....


Recommended Posts

Εχετε για καποιον ανθρωπο στη ζωη σας παραπονο?που δε σας φερθηκε σωστα η σας προδωσε?Πως αντιδρασατε?

Εγω εχω παραπονο για καποια κοπελα που το επαιζε φιλη μου και κυριως κολλητη αλλα στο τελος ζηλεια εβγαλε μονο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα,έχω κάποιο παράπονο,για ανθρώπους που είτε δε μου στάθηκαν τη στιγμή που το χρειαζόμουν περισσότερο,είτε μπορεί να είπαν κάτι που να με πλήγωσε.Ισως θα μπορούσαν και οι άλλοι να πουν το ίδιο ακριβώς και για μένα.Όμως,αυτή τη στιγμή το παράπονό μου είναι για μια φίλη μου που γνωριζόμαστε από την Γ'δημοτικού.Και δεν είναι μια σχέση επιφανειακή γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί.Το αποτέλεσμα ήταν να την κάνω νονά του μικρού μου,πιστεύοντας ότι θα ήταν ότι καλύτερο.Το μετάνιωσα και λέω στον εαυτό μου,μακάρι να το είχα σκεφτεί καλύτερα και να είχα κάνει άλλη νονά.Όχι ότι δε μιλάμε.Και τηλεφωνιόμαστε και πλεον μετά απο συζητήσεις που της έχω κάνει γίνονται προσπάθειες.Όμως παλιότερα συνέβησαν κάποια πράγματα που εμένα με πείραξαν.Για αυτό λοιπόν της έχω παράπονα και ίσως να μη μπορέσω να τα ξεχάσω.Η συμβουλή μου είναι να της μιλήσεις,γενικά είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω στον άλλο και θα του πω ότι με έχει ενοχλήσει.Δε μπορώ να κρυφτώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς την γεύση αυτή την έχουμε γευτεί αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Ας μην βγάζουμε όμως τους εαυτούς μας απο έξω γιατί σίγουρα θα έχουμε προσφέρει και εμείς λίγο απο.... παράπονο.

Το καλύτερο είναι η συζήτηση, μια ειλικρινή συζήτηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσο κι αν φανεί παράξενο βρε κορίτσια, έχω παράπονο για την γυναίκα του αφεντικού μου που δουλεύουμε μαζί.

Μοιραζόμαστε το ίδιο γραφείο επί 10 ολόκληρα χρόνια και ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα για αρνητικά σχόλια.

Ακόμα και καφέ της φτιάχνω κάθε πρωί που έρχεται, και φυσικά ότι άλλο μου ζητήσει, που δεν είναι στην αρμοδιότητα του υπαλλήλου γραφείου που υποτίθεται είμαι, το κάνω.

Και δεν συζητώ για την δουλειά που έβγαζα 7 χρόνια μόνη μου και γραμματεία και λογιστήριο... :(

Εεεε λοιπόν ύστερα από όλα αυτά έχω μεγάλο παράπονο από εκείνη γιατί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει ένα "μπράβο", ένα καλό λόγο γενικότερα. Αντιθέτως όταν γύσισα από την τελευταία άδεια τοκετού μου συμπεριφέρεται υποτιμητικά και με υποβιβάζει! :(

Το μόνο που εύχομαι και θέλω είναι να βρώ κάτι καλύτερο και να σηκωθώ να φύγω από κει μέσα. Μόνο τότε πιστεύω θα καταλάβει τι σωστός υπάλληλος ήμουν για την εταιρία τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa σε αυτή την περίπτωση δε μπορείς και να της το πεις γιατί δεν αφορά κάποια φίλη σου ή στενό σου πρόσωπο,αλλά το αφεντικό σου.Δυστυχώς λοιπόν θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα για να αντέξεις αυτήν την κακιά συμπεριφορά και σου εύχομαι να βρεις γρήγορα κάτι άλλο. :cheer: Βρε,μήπως σε ζηλεύει επειδή έγινες μαμά;Λέω εγώ τώρα. :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geo-r-gia έγραψε:

Βρε,μήπως σε ζηλεύει επειδή έγινες μαμά;Λέω εγώ τώρα. :silly:

Αχ βρε geo-r-gia...αυτό που είπες τώρα, το έχουν πεί πολλές κοπέλες!!! :ohmy: Γιατί όμως να με ζηλεύει??? άλλωστε έχει παιδιά και δεν είναι μεγάλη σε ηλικία....

Και δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε σε εκείνη, διότι δεν είναι καθόλου συζητήσιμη, αλλά ούτε και στο αφεντικό μου, που ενδεχομένως να τους προκαλέσω καυγά.

Έτσι υπομονήηηηη, μέχρις ότου βρεθεί κάτι καλύτερο.....αμήν παναγία μου!!!

:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχουν άνθρωποι που είχα παράπονα απ'αυτούς, ΠΑΝΤΑ όμως τους το έλεγα. Κάποιοι έβαλαν μυαλό, φάνηκε οτι κατάλαβαν το λάθος τους και είναι και κάποιοι άλλοι που δεν δέχθηκαν το παράπονο μου, αντιθέτως τα βαλαν και μαζί μου! Αυτοί δεν είναι πλέον στη ζωή μου. Έβαλαν τον εγωισμό τους πάνω απο τη σχέση μας. Ούτε να το συζητήσουν δεν ήθελαν. Όταν όμως καταλάβαιναν οτι με χάνουν ζητούσαν να πιούμε έναν καφέ, δυστηχώς όμως για μένα το γυαλί είχε ραγίσει. Άμα ξενερώσω μ εναν άνθρωπο δύσκολα γίνομαι όπως παλιά. Πώς να δεις έναν άνθρωπο που σ έχει ενοχλήσει όπως παλιά και όταν καν δεν έχει παραδεχτεί το λάθος του;

Τα παραπάνω αναφέρονται σε μια φίλη κολλητή που μου φέρθηκε σκ@#$α. Προσοχή στις κουμπαριές που κάνουμε...καλύτερα κάποιος πιο μακρινός, απο κάποιον κολλητό που στο τέλος θα γίνει φάντασμα του παρελθόντος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΚΟΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΜΕ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΛ. ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΝΩΗΣΑ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.Η ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ 1΄Η ΜΕΡΕΣ Ή ΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΕΒΡΙΣΚΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ!ΞΕΡΩ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ? ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ

?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...