Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια φίλη μπορεί ας μου απαντήσει..

efoulitsa

Recommended Posts

Καλημερα, τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε περιοδος 04/08 (εκοψα τα αντισυλλιπτικα και αρχισα glucophage και felicine λογω πολυκυστικων) χθες μου ηρθε παλι η περιοδος..δηλαδη στισ 25 μερες,η ερωτηση μου ειναι,ποτε ειναι οι γονιμες μερες μου τωρα και αν παιζει ρολο το οτι δεν ξερω αν τον αλλο μηνα θα μου ξαναερθει στις 25 μερες..ο Σεπτεμβριος θα ειναι ο δευτερος μηνας προσπαθειας για συλληψη..επισης πρεπει να προσπαθω μονο στις γονιμες μερες η γενικοτερα? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ακομα αρχη ειναι και με καταλαβαινετε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα efoulitsa!!!! μην αγχωνεσαι με τετοια.ειναι τοσο νωρις ακομη.απλα να ξερεισ οτι σε περιπου 12μερες μετα τη περιοδο σου θα ειναι οι γονιμες μερες σου.μη σκεφτεσαι ομως αυτα!!!το οτι δεν ειναι σχετικα ο κυκλος σου σταθερος δε σου δινει και το πλεονεκτημα να τις υπολογιζεις σωστα.εξαλλου ειναι αρκετα νωρις για να μπαινεται στο τρυπακι ημερομηνιων...φιλακια!!!!!!!

καλημερα efoulitsa!!!! μην αγχωνεσαι με τετοια.ειναι τοσο νωρις αομη.απλα να ξερεισ οτι σε περιπου 12μερες μετα τη περιοδο σου θα ειναι οι γονιμες μερες σου.μη σκεφτεσαι ομως αυτα!!!το οτι δεν ειναι σχετικα ο κυκλος σου σταθερος δε σου δινει και το πλεονεκτημα να τις υπολογιζεις σωστα.εξαλλου ειναι αρκετα νωρις για να μπαινεται στο τρυπακι ημερομηνιων...φιλακια!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΡΩ ΑΚΡΗ.ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!

λοιπον εχω ενα χρονο που προσπαθω και αυτον τον μηνα εμεινα εγκυος.

μην καθεσαι και ασχολεισαι με το μετρημα των ημερων...

στην αρχη το εκανα οσο μπορουσα αλλα ισως να ηταν και λαθος.

επειδη δεν ημουνα σιγουρη για το ποτε ειναι ελεγα θα μεινω εγκυος και ακομα δεν θα ειμαι σιγουρη ποτε ειναι οι γονιμες μερες.

δε μετρας...εχεις περιποιυ ενα προγραμμα και τελειωσε....

οταν ειναι να ρθει θα ρθει....με το καλο

ego tirousa me evlavia to mera para mera alla tipota gia 10 mines meta pira to test k perimena tin imera ti gonimi k epiasa me tin proti k ta dio pedia etsi,mpori na itan tixeo den ksero,pantos lene oti to sinexia apodinamoni ta spermatozoaria pername k kati vitamines ekino to mina evala k ta podia psila ola mazi telos panton eferan ta mora mou. :silly: ;)

kali tixi efxome k grigora naa erthi to moraki sou

• 2 weeks later...

GEIA SAS KORITSIA!!!!!!!! POS PANE OI PROSPA8EIES??? OLA KALA??

EGW AFTH TH VDOMADA P EIME STIS GONIMES TON NTRELLANA TON DIKO

:)))

X8ES PIGA STON GYNEKOLOGO M GIA SYMVOULES, CHECK UP, YPERYXO K.A.

MOIRAZOME MAZI SAS TI ME SYMVOULEFSE! (H ADERFH M EMEINE APO TON 1o MHNA EGKYOS ME AFTH TH VOH8EIA, EXUME TON IDIO GYNEKOLOGO) EIXE K MIA KYSTH, EPERNE K ANTISYLLIPTIKA K OMWS EMEINE EGKYOS K EXEI ENA YGIESTATO MWRAKI 1 ETWN)

SAS TA EGRAPSA KATA GRAMMA

1: META THN EPAFH MENOUME KSAPLWMENES GIA 20 LEPTA ME 1 MAKSILARI PISW STH MESH XAMILA PROS TON POPO.

2: OTAN PROKEITE NA ER8EI H OWRHKSIA 1-2 MERES PRIN NOW8EIS YGRH APO KATW, K STHN TUALETTA K STO ESSWRUXO VLEPEIS LIGA KOLPIKA YGRA DIAFANA H ASPRA POY EINE LEIA STHN AFH.

3: OTAN EXEIS OWRHKSIA MIA APO TIS 2 WO8IKES SOY PROKALEI PONAKIA APO ELAFRIA - ENTONA

EXEIS PIO PSILI 8ERMOKRASIA APO TIS PROHGUMENES MERES KATA 0,2-0,5 KAI TA KOLPIKA YGRA EINE PIO POLLA TA OPOIA H AFH TUS EINE SYSTELLOMENH MERIKA EKATOSTA! EPISHS EXEIS POLLH

OREKSH GIA SEX K NIW8EIS YPERVOLIKA YGRH

4: ME KYKLO 26-29 MERES OI GONIMES MERES EINAI 11-16 ME EPAFH MERA PARA MERA

5: NA XALARWNEIS META THN EPAFH K STIS GONIMES MERES K NA TRWS BANANES K KSHRUS KARPOUS POU EXUN FOLLYKO OKSY (PROSOXH STHN YPERKATANALWSH)

6: DE SHKONW VARH K DE KOURAZOME

7: 8ETIKH SKEPSH, 8ELHSH K AISIODOKSIA K 8A TO PETYXUME (AFU DEN YPARXEI PROVLHMA YPOGONIMOTHTAS)

8: EISAI EGGYOSSSSSSSSSSSSSSSSSS

:) ELPIZW NA VOH8ISA ARKETA

FILIA

XXXXX

koritsakia ta ekana ola auta pou mou grafete kai sas euxaristw polu!!!!! :D 5 meres twra meta tin worixia nivthw ponous elafrious omws sxedon oli ti mera alla den mporw na katalanw an einai stis salpigges i stis wothikes..kai den xerw ti einai..ntrepomai na parw to giatro mou mi katantisw usterikia me auto to thema..pinw 2 mines twra glucophage kai felicine logw polukustikwn kai mou eixe pei oti se treis mines den uparxei periptwsi na min meinw egguos..autos einai o deuteros minas mou..kai fobamai min apotuxw pali..sun tis allis epina yasmin 1 xrono kai afou mou ta ekopse eipe oti oi wothikes einai se exarsi kai ola tha pane kala..episis kanw ligo perissoteres fores tsisakia alla tipota allo bebaia einai polu nwris gia sumptwmata alla auta oi apaloi ponoi san trabigmata me anusuxoyn...to exei pathe kammia sas?

koritsakia ta ekana ola auta pou mou grafete kai sas euxaristw polu!!!!! :D 5 meres twra meta tin worixia nivthw ponous elafrious omws sxedon oli ti mera alla den mporw na katalanw an einai stis salpigges i stis wothikes..kai den xerw ti einai..ntrepomai na parw to giatro mou mi katantisw usterikia me auto to thema..pinw 2 mines twra glucophage kai felicine logw polukustikwn kai mou eixe pei oti se treis mines den uparxei periptwsi na min meinw egguos..autos einai o deuteros minas mou..kai fobamai min apotuxw pali..sun tis allis epina yasmin 1 xrono kai afou mou ta ekopse eipe oti oi wothikes einai se exarsi kai ola tha pane kala..episis kanw ligo perissoteres fores tsisakia alla tipota allo bebaia einai polu nwris gia sumptwmata alla auta oi apaloi ponoi san trabigmata me anusuxoyn...to exei pathe kammia sas?

kalimera efoulitsa mou

egw eime 1 mera meta tin woriksia :)

esy vriskese sti fasi peripou emfitefsis pi8anis k eine kalitera na min sikoneis vari k na kourazese. xalarwse k apolafse tis meres xwris agonia...an eine nar8ei 8a r8ei

kserw oti ta glucophage kanun kalo k gw ta epina...

exw k gw polikistikes alla se poly ipio va8mo pinw dostinex gia na pesei k i prolaktini m ligo k ola kala. na ksereis oti den iparxei prob sillipsis ka8ws ta pineis...

min anisixeis gia tpt k efxome afta ta ponakia k travigmata na eine logo emfitefsis k se liges meres na mas peis oti eise egkioula opos k gw to efxome na eime

xxxx

helena mou makari na eimaste kai oi duo!!!!to sabbato 25/09 pantreuomai kai olo auto to mina den skeftomoun katholou tin egkumosuni para mono na kanonisw to gamo.elpizw na to petuxame!!!

diladi oso pinw ta glucophage einai sigouro oti katebainei wario?pantws tous ponous worixias tous niwthw para polu entona gia 2 meres!!me ta xapia mou erxontai stis 25 meres opote 23/09 perimenw alliws stis 24/09 lew na kanw ena testaki,h einai nwris?an einai thetiko skeftika na to elega ston antra mou tin wra tou prwtou mas xorou..oneireuomai ligo bebaia alla den mporw na kanw alliws...perimenw nea sou helena mou makari na einai oso pio thetika ginetai :lol: filia

helena mou makari na eimaste kai oi duo!!!!to sabbato 25/09 pantreuomai kai olo auto to mina den skeftomoun katholou tin egkumosuni para mono na kanonisw to gamo.elpizw na to petuxame!!!

diladi oso pinw ta glucophage einai sigouro oti katebainei wario?pantws tous ponous worixias tous niwthw para polu entona gia 2 meres!!me ta xapia mou erxontai stis 25 meres opote 23/09 perimenw alliws stis 24/09 lew na kanw ena testaki,h einai nwris?an einai thetiko skeftika na to elega ston antra mou tin wra tou prwtou mas xorou..oneireuomai ligo bebaia alla den mporw na kanw alliws...perimenw nea sou helena mou makari na einai oso pio thetika ginetai :lol: filia

kalimera efoulitsa

I WRA H KALH!!!! sou efxome mia zwi gemati xares k efxome na ksekinisei i Zwi sas me 8avma!!!!!

oso gia ta xapia opos sou eipa den epireazun stin dimiourgia wariou k sti syllipsi. giati sto lew??

k i aderfi m emeine pinontas afta k antisilliptika k emeine tin 6 mera tu kiklou dld sto telos tis periodou tis. apla otan itan 4 evdomadwn k ema8e gia tin egkimosyni tis eipe na ta stamatisei k eixe mia teleia egkimosyni. twra krata 1 agoraki 1 etwn stin agkalia tis.

k o logos p emeine egkios eine giati pisteve oti ton sigkekrimeno mina den 8a emene logo ton xapiwn k eixe afisei stin akri tin periptwsi egkimosynis. :) opos vlepeis to agxos katastrefei ta panta!

efxome na eise glikia m kai koitakse na asxoli8eis me ta tou gamou sou na se aporrofisun ligo k 8a er8ei k to sporaki san dwro gamou k stus 2 sas!

sou systino xoriaki katef8eian k oxi test giati afta kanun k la8i. ennoeite meta tin 1 mera ka8isterisis

Καλημέρα!

Μην αγχώνεσαι καταρχήν! Το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός...και είναι αλήθεια!!

Η γνώμη μου είναι να κάνεις σεξ όποτε θέλεις αλλά κυρίως απο την 10η έως και την 15η μέρα...και αυτές ίσως και 2 και 3 φορες την μέρα!! :D:D:D

Και είμαι σίγουρη σε λίγο καιρό θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

έυχομαι τα καλύτερα!

Καλημέρα κι απο εμένα!

Ξέρω το οτι η φράση : μην ανχώνεσαι , κανε υπομονή , μην τρελαινεσαι κλπ δεν σουλενε τιποτα.. ουτε εμένα μου έλεγαν κάτι ολα αυτα..εγω ηθελα σπορακι και το ήθελα ΤΩΡΑ .. :lol::lol:

Κάνε το σταυρο σου , κανε με τον αντρα σου σεξ οσο πιο πολυ μπορειτε αρκει να το ευχαριστιέστε και καποιος εκει πανω ξερει ποτε θα το δώσει :)

Καλη επιτυχια σου εύχομαι κι εσένα και σε ολατ ακοριτσάκια :)

koritsakia sas euxaristw para polu!!to na briskeis anthrwpous kai na moirazesai tetoies empeiries,na sou dinoun sumboules kai na mi tous xereis alla na blepeis oti sou dinoun kouragio einai apisteuto!!!

24/09 eite thetika pou elpizw eite arnitika tha sas pw ta nea!!!!euxomai olwn mas oi prospatheies na apodwsoun suntoma!!!!!!!!!!!!kali mas epituxia!!!!!!!!

καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!βρε κορίτσια πείτεμου αν ξέρετε,που είμαι σίγουρη ότι θα ξέρετε,τα glucofage τα παίρνουν όσες έχουν πολυκυστικές ή βοηθούν γενικά όλες τις περιπτώσεις?όσες φίλες μου τα έχουν πάρει τις έχει βοηθήσει,να φανταστείτε ότι η μια έμεινε έγκυος χωρίς να έχει περίοδο!!!!το πιστεύετε????????????

kalimera koritsia telika arnitiki i xoriaki...entaxei den peirazei akoma sto 2o mina prospatheiwn eimaste ti na poun kopeles pou prospathoun xrono!!!apla eixa elpides logw glucophage kai epeidi tirasame me eulabeia to programma..ton allo mina tha paw sto gunaikologo na dei gia tin worixia na min agxwnomai adika..auta euxomai se oles tis mellouses manoules grigora fouskwmenes koilitses!!!!!!!!!!! :P

EFOYLITSA καλημέρα!!!!!!!εννοείται ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι,είναι πολύ νωρίς ακόμη!!!!!!!!εγώ προσπαθώ σχεδόν ένα χρόνο και τώρα έχει αρχίσει και με πιθάνει λίγο το άγχος και σκέψου ότι έχω και ιστορικό ενδομητρίωσης!!!αστα να πάνε δηλαδή!!!!!!!!!κοίτα να απολαύσεις το γάμο σου και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!

κοριτσια τι δεκατη και δεκατη πεμπτη ημερα!!πηγα στο γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα για τεστ παπ ,κολποσκοπηση και αλλα και μου ειπε οτι εχω ωορηξια καλη ενω ημουν μονο 3 ημερες μετα τη περιοδο μου!!!!αρα σε εμενα δεν ισχυει η 10 μερα και επειτα μιας και εχω κυκλο 26ημερες!!τι να πω??? :lol:

ara auto pou lene oxi mono sex stis gonimes meres kai kala isxuei!!!ti na peis abussos i wworixia tis gunaikas!!!xaxa an prospatheis gia mpempe dwstou na katalabei ;) !!!!!!!!!!!kala apotelesmata!!!!!!

κοριτσια τι δεκατη και δεκατη πεμπτη ημερα!!πηγα στο γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα για τεστ παπ ,κολποσκοπηση και αλλα και μου ειπε οτι εχω ωορηξια καλη ενω ημουν μονο 3 ημερες μετα τη περιοδο μου!!!!αρα σε εμενα δεν ισχυει η 10 μερα και επειτα μιας και εχω κυκλο 26ημερες!!τι να πω??? :lol:

Χαρα και σε εμένα το ίδιο συνέβει αυτό μήνα. Είχα ωορηξία 3 μέρες μετά την περίοδο ενώ ο κύκλος μου είναι 29 ημερών! Σου είπε μήπως ο γιατρός πότε θα σου έρθει τώρα η περίοδος? Δηλαδή κανόνικα στις 26 μέρες ή νωρίτερα? Γιατί εδώ στο forum διάβασα ότι έρχεται 14 μέρες μετά την ωορηξία. Εγώ είμαι στην 17η μέρα μετά την ωορηξία και δε ξέρω αν αυτό τώρα θεωρείται καθυστέρηση? [smilie=dontknow.gif] Μάλλον θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη που είναι να μου έρθει κανονικά η περίοδος και μετά αν δεν ... θα πάω για καμιά χοριακούλα.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Χαρα και σε εμένα το ίδιο συνέβει αυτό μήνα. Είχα ωορηξία 3 μέρες μετά την περίοδο ενώ ο κύκλος μου είναι 29 ημερών! Σου είπε μήπως ο γιατρός πότε θα σου έρθει τώρα η περίοδος? Δηλαδή κανόνικα στις 26 μέρες ή νωρίτερα? Γιατί εδώ στο forum διάβασα ότι έρχεται 14 μέρες μετά την ωορηξία. Εγώ είμαι στην 17η μέρα μετά την ωορηξία και δε ξέρω αν αυτό τώρα θεωρείται καθυστέρηση? [smilie=dontknow.gif] Μάλλον θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη που είναι να μου έρθει κανονικά η περίοδος και μετά αν δεν ... θα πάω για καμιά χοριακούλα.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχουμε!

KORITSIA ARGHSA NA MPW,AYTO TO KAINOYRGIO SYSTHMA APANTHSEWN ME MPERDEYEI!!!!

MADI DE TON RWTHSA KA8OLOY TO GIATRO GIA AYTO TO 8EMA.PANTWS EGW ADIA8ETHSA STIS 8/9 KAI TWRA EIMAI DHLADH STHN 22 HMERA.EXW ENOXLHSEIS SAN NA ETOIMAZETAI NA MOY ER8EI ALLA KAI KATI YGRA LEYKA(DEN EINAI APO MYKHTES KAI TETOIA)APLA MALLON ETOIMAZETAI NA MOY ER8EI!!!EGW PANTWS DEN 8ELWWWWWWWWWW!!!!!!GIA ALLOYS 9MHNES ,AS ME KSEXASEI!!!!!!!!!!KALH EPITYXIA SE OLES.MADI 8A MOY TO EKSHGHSEIS AYTO POU EIPES GIA TH PERIODO?

Λένε ότι η περίοδος έρχετε 14-16 μέρες μετά την ωορηξία. Οπότε αν έχεις πχ την 14η μέρα ωορηξία τότε θα αδιαθετήσεις την 28η-30η. Η απορία μου ήταν ότι αν έχεις ωορηξία νωρίτερα πχ την 9η μέρα, δηλαδή 3 μέρες μετα την περίοδο (6 μέρες περίοδος +3 μέρες) τότε κανονικά θα πρέπει να σου έρθει την 23η-25η μέρα. Εμένα τελικά μου ήρθε η περίοδος την 26 μέρα. :-?? Προσωπικά δεν έβγαλα άκρη να σου πω την αλήθεια :crazy:

Πλέον αφού είναι συνήθως 29-30 μέρες ο κύκλος μου θα περιμένω 30 μέρες τουλάχιστον και μετά θα ελπίζω για καθυστέρηση. Και φυσικά η προσπάθεια θα ξεκινάει αμέσως μετά την περίοδο για να καλύψουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ελπίζω Χαρά εσύ αυτό το μήνα να είσαι πιο τυχερή και να μην σου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...