Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΝΠΤΩΜΑ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ?

Recommended Posts

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑΣ? ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ακουσα κι εγω.........

κι εμενα τωρα κανει 1 φορα την μερα διαρροια..........

ειναι τωρα η μικρουλα μου 5 μηνων.........

θα αναμενουμε...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ 5 ΜΗΝΩΝ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ :(

tzimaki έγραψε:

ΚΑΙ ΜΕΝΑ 5 ΜΗΝΩΝ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ :(

Εγω θα σου ελεγα να μιλησεις με το γιατρο σου!

Ειναι λιγακι επιφοβο να βγαζεις συμπερασματα μονη σου...

Και ειναι νωρις για δοντακια για την πλειοψηφια των μωρων!

Περαστικα σας!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ(ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ+ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? :( ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ? ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ?ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ?

Εγω εχω παρατηρηση οτι κανει πολλες φορες κακακια την ημερα

οταν θα κανει την εμφανιση του καποιο δοντι. Δεν ειναι ομως

πολυ νερουλα. Ρωτα καλυτερα και το γιατρο σου.

Εμενα πρωτο δοντι το εβγαλε στον 6 μηνα.

Προσωπικα οσα μωρα ξερω εβαζαν το χερακι στο στομα απο 2-3 μηνων!

Ειναι αντανακλαστικο της αναγκης για τροφη κ οχι απαραιτητα πονος ή φαγουρα απο δοντια!

Ισως βγαλει δοντακια σε 1-2 μηνες...Ισως σε 6-7!!

Απλα εγω ποτε δε θα εκανα ως πρωτη ή δευτερη σκεψη

τα δοντακια σε διαρροια!

Δεν αντιλεγω πως ειναι συμπτωμα μερικες φορες αλλα

εχε το νου σου να πινει γαλα(υποθετω δεν θηλαζεις?)

για να μην αφυδατωθει...

Οταν ειπες πως το εχει πολλες μερες κ δεν ανεφερες το τηλ με τον γιατρο σου τρομαξα!

Δεν παιζουμε με κατι τετοια! ;)

Αφου εκεινος σε καθησυχαζει κ απλως υποθετει τηλεφωνικως...Τι να πω?

Μαλλον πρεπει να τον ακουσεις :unsure::unsure:

Η διαρροια ειναι ανησυχητικη οταν κραταει πανω απο βδομαδα.. αν ειναι ιωση παιρνει γυρω στις 5-7 μερες να περασει. η διαρροια μπορει να ειναι συμπτωμα οδοντοφυιας οταν συνοδευεται απο πολλα σαλια, πολλα ομως σε σημειο να φτανεις να αλλαζεις μπλουζα στο μωρο 5 και 6 φορες τη μερα. εμενα κανει διαρροια οταν βγαζει δοντι αλλα επειδη εχει τρελα σαλια και τρεχει η μυτη του.. καλυτερα να τον πας να τον δει κ απο κοντα

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ?ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ Η ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...