Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε; Να ρωτήσω πότε λέτε να αρχίσετε να αγοράζετε πράγματα; Είναι αρκετά νωρίς ακόμα, αλλά βλέπω αρκετές εκπτώσεις που έχουν μπει. 
    • Μια χαρά ξεμπέρδεψες και με την καμπύλη όλα καλά ☺️ και εγώ πρέπει να ψωνίσω μερικά πράγματα γιατί μόνο για κορίτσια εχώ ρούχα φορμάκια 
    • Γεια σου κορίτσι μου.Μπραβο για την καμπύλη.Φαε άφοβα 😂 😂 😂 Καλα σίγουρα κάποια θα πάνε ψιλοχαμενα αλλά είναι το πρωτο που δεν ξέρεις τι να πάρεις και τι να κάνεις.Οσο για τα χρώματα έχουμε ουδέτερα αλλά εντάξει πήραμε και μπλε εννοείται.Ποτε έχεις Πητ;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Πως τα πάτε;; εγώ έκανα και την καμπύλη ζαχαρου αυτή την εβδομάδα και ευτυχώς όλα καλά!!! @marilouu συμφωνώ με τα κορίτσια για τα νούμερα. Και εγώ στην μπέμπα μου είχα πάρει 0 και οριακά φόρεσε το ένα στην έξοδο από το μαιευτήριο. Οπότε καλύτερα μεγαλύτερα για να μην πάνε χαμένα.  Εγώ σκεφτόμουν να ψωνίσω μετά και το ντοπλερ. Και θα πάρω λίγα μιας και από τι είδα την πρώτη φορά πάνε ψιλό χαμένα όλα αφού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Αλλά πρέπει να πάρω από όλα γιατί έχουμε πήξει στο ροζ. Ούτε σελτεδακι δεν έχω για τον μπεμπη.. όλα ροζ 😁
    • Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχεςςς🥰🥰🥰🥰
  • Προσθήκη...