Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν διπλασιατηκε η χοριακη μου·····


Recommended Posts

Γεια σας και πάλι···! Εκτός απο το ότι στον υπερηχο πριν τρες μέρες φάνηκε κάτι που ´´ είναι η αρχή δημιοργιας του σακου ´´ δηλ κουκιδα πουθενά, η χοριακη μου σήμεραεδειξε 2058· να σημειώσω ότι προηγουμενη ήταν 1910........... Είμαι στην Πέμπτη εβδοομαδα...ασχημα τα πράγματα, ε??? :-((

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sofia.cr έγραψε:

Γεια σας και πάλι···! Εκτός απο το ότι στον υπερηχο πριν τρες μέρες φάνηκε κάτι που ´´ είναι η αρχή δημιοργιας του σακου ´´ δηλ κουκιδα πουθενά, η χοριακη μου σήμεραεδειξε 2058· να σημειώσω ότι προηγουμενη ήταν 1910........... Είμαι στην Πέμπτη εβδοομαδα...ασχημα τα πράγματα, ε??? :-((

Σοφια μου ηρεμησε,

5η βδομαδα δεν φαινεται εμβρυο,μονο λεκιθικος σακος

ποτε εκανες την προηγουμενη χοριακη?

την εκανες στο ιδιο εργαστηριο????

καποιες φορες,οι εγκυμοσυνες δεν ακολουθουν τα πρωτοκολλα των γυναικολογων!!!!!

επισης η χοριακη δεν ειναι το Α και το Ω για την εξεληξη της κυησης,ο υπερηχος κανει μονο την διαγνωση...αρα μην βιαζεσαι,θα πας σε λιγες μερουλες για υπερηχο και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου καλή μην βιαζεσαι.

το θεμα ειναι οτι ανεβηκε.

5η βδομαδα ειναι πολυ νωρις να δεις κατι στον υπέρηχο.

θα σου πω το δικο μου παραδειγμα.

1η χοριακη 208

2η (2 μερες μετα) 280 (κλάμα να δεις...)

3η (2 μερες μετα) 418

4η (2 μερες μετα) 819

5η (2 μερες μετα) 1367 (εδω και αν ειπα οτι τελειωσε... και ημουν 5η βδομαδα εδω)

6η χοριακη (3 μερες μετα) 2553 (τσίμα τσιμα την ψυχη μας εβγαλε!!!!!)

υπερηχο εκανα στην 5εβδ+5ημερων που ειδαμε μονο σακο.

ολα πηγαν καλα ομως και γιαυτο θελω λιγο να ανεβασεις ψυχολογια.

καλά λεει η φίλη μας η Μαμα Παναη. δεν ειναι πανάκεια η χοριακη- ουτε μαθηματικα:))))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KOPELA MOU KAI EGW NOMIZW PWS EINAI POLY KALH H XORIAKH SOU AN SOU PW EGW TIS DIKES MOU THA TROMAKSEIS, KSEKINHSE APO 24 META APO MIA EVDOMADA PHGE 500 KAI META APO TREIS MERES POU EIXA MPEI STH PEMPTH EVDOMADA EIXE PAEI 1300 KAI EIDAME MONO SAKO ALLA FANHKE APO THN ARXH PWS DEN THA PAEI KALA MOU ELEGAN VIOXHMIKH KAI TO IDIO VRADY POU EKANA TON 1o YPERHXO TO IDIO VRADY APEVALA ALLA EMENA APO THN ARXH DEN ANEVENE OSO THA EPREPE, ALLA NOMIZW H DIKH SOU EINAI KALH

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aυτό το περι διπλασιασμού της χοριακής μην το πέρνεις και κατα γράμμα!Και εμένα η 2η χοριακή μου δεν είχε διπλασιαστεί όπως θα "έπρεπε".

Στην 5η εβδομαδα είναι πολύ φυσικό να δεις μόνο τον σάκο.Εμείς κουκιδίτσα και καρδούλα ακούσαμε στην 7η.

Σημερα έχω έναν παιδαρα !!

Ολα θα πάνε καλά.Ευχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μακάρι να είναι όπως τα λέτε... Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα στον ίδιο μικροβιολογο, ειμαι διακοπές κ αναγκαστικά έκανα την εξέταση στο νησί... Αλλά ποσο μπορεί να διαφερουν οι τιμές; Η γιατρός μου μου είπε να ξανακανω χοριακη τη Δευτέρα και Τρίτη πάω για υπερηχο... Έχω απίστευτη αγωνία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να εισαι αισιοδοξη- ξερω οτι ανησυχεις αλλα να ξερεις οτι απο μικροβιολογικο σε μικροβιολογικο εχει διαφορα.

εγω πιστευω οτι εισαι μια χαρα- μαλιστα μου θυμισες τη δικη μου περιπετεια.

κουκλα μου χαμογέλα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη δενεις τιποτα κομπο με τις χοριακες..κι εμενα στην αρχη ηταν παντα κατωτερες του φυσιολογικου οριου.καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...