Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!

Μετά τις διακοπές μας σκέφτομαι να πάω τον μικρό μου (23 μηνών) για baby swimming. Υπάρχουν διάφορα κολυμβητήρια.Το έχει κάνει καμια απο σας με το μωρό της; Κάνει πράγματι τόσο καλό όσο λένε όλοι;

Please help!

Δημοσίευση

πάω τη μικρή μου απο 6 μηνών και για περίπου 8 μήνες και φέτος πήραμε και το 1ο μετάλιο.....οι ψωναρεςςςς!!! Σταματήσαμε για το καλοκαίρι αλλά σκέφτομαι να την ξανά αρχίσω για τπυλάχιστον 1 μήνα, το Σεπτέμβρη μέχρι να γεννήσω.

Για μένα είναι πολύ σούπερ και ίσως μια απο τις καλύτερες δραστηριότητες που θα μπορούσες να κάνεις μαζί με το μικρό σου.....

ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις

Δημοσίευση

και μεις πάμε από 8 μηνών.

πιστεύω ότι είναι η πιο δημιουργική απασχόληση για αυτή την ηλικία μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλα΄πράγματα με τα νινάκια μας.

.

διάβασε το παραπάνω και θα καταλάβεις.....

όμως εγώ μένω Πετρούπολη και πάω στο ΟΑΚΑ. μήπως κάποια κοπέλα ξέρει κάτι πιο κοντινο?????? γιατί καλό είναι αλλά ταλαιπωρούμαστε και γω και το παιδί...

Δημοσίευση

elena30 έγραψε:

οταν ηταν ο μικρος ενος ετους πηγαιναμε κ μεις στην ελληνογερμανικη,,,καλα ηταν του αρεσε του μικρου κ ηταν κατι που μας εδεσε πιο πολυ!!!!!

καλημερα,

στην ελληνογερμανικη στο Μαρουσι ή στην Παιανια (ή καπου προς τα εκει :P ) λες? Γιατι ειναι πολυ κοντα μας και με ενδιαφερει για τα παιδια,μηπως μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες (προγραμμα,χρηματα)?

ευχαριστω!

Δημοσίευση

γεια σας μανουλίτσες

θέλω και εγώ να πάω τη μικρή μου baby swimming είναι τώρα σχδόν 9 μηνών.

πείτε μου όσες γνωρίζετε σε ποια κολυμβητήρια στην Αθήνα υπάρχουν τέτοια τήματα έχω ακούσει για μεγάλη αναμονή

περιμένω τις εμπειρίες σας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...