Μετάβαση σε περιεχόμενο

προγεννητικος ελεγχος κοστος και εξωσωματικη


Recommended Posts

Κοριτσια,

ο προγεννητικος ελεγχος ειναι μεσα στη τιμη της εξωσωματικης;

οι ορμονικες αιματολογικες εξετασεις;

γιατι ισως βιαστικα και προλαβα και εσκασα σημερα 250 € να την κανω μονη μου :(:(:( λες και λιγα λεφτα μου χουν φυγει ακομα δε ξεκινησα...

σας ευχαριστω και περιμενω νεα σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Καρκινάκι,

Ο προγεννητικός έλεγχος δεν είναι μέσα στο κόστος της εξωσωματικής. Οι ορμονικές εξετάσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του κύκλου της εξωσωματικής σε άλλα κέντρα συμπεριλαμβάνεται στο κόστος σε άλλα δεν συμπεριλαμβάνεται. Επίσης κάθε κέντρο ζητάει άλλες εξετάσεις (με τις βασικές κοινές βέβαια...)

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο οτι ξερω ο προγεννητικος ελεγχος δεν ειναι μεσα στο κοστος της εξωσωματικης αλλα γιατι δεν ρωτησες στο κεντρο που θα την κανεις να εισαι σιγουρη ?

εγω τον προγεννητικο ελεγχο τον εκανα μεσω ΙΚΑ οπως και τις ορμονολογικες και δεν πληρωσα σχεδον τιποτα .εκτος απο καποιες που δεν γινοντουσαν στο ΙΚΑ .

καλη αρχη και καλη επιτυχια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για πες εμένα που θηλάζω και ακόμα δεν έχω σωθεί . Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ μέχρι και μητρικό γάλα 
    • Είμαι για Πέμπτη αλλά από την Κυριακή μέχρι σήμερα κάνω τεστ και βγαίνουν αχνές γραμμές άρα θετικό. Μακάρι η χοριακή να μην τα διαψεύσει.
    • Κορίτσι μου εμένα ο άντρας μου δεν έχει ασφαλιστική ικανότητα οπότε ρώτησα στο κέντρο και μου είπαν ότι αν δεν έχει ο σύζυγός τότε μόνο η δική μου φτάνει!! Δεν ξέρω στην πράξη τι γίνεται αλλά εμένα έτσι μου είπαν από το κέντρο!! Αν ρωτήσεις θα σε κατατοπισουν σίγουρα στο κέντρο!!
    • Κοριτσια μου επισης να σας πω οτι πηρα τηλ σμρ στο νοσοκομειο Ελενα γτ μου προτεινε μια ξαδερφη μου οτι κανουν δωρεαν σεμιναρια θηλασμου και ηθελα να ρωτησω. μου ειπε οτι αξιζει τον κοπο και μας δειχνουν αρκετα χρησιμα πραγματα... εν τελει μου ειπαν να τους καλεσω γυρω στις 32 εβδομαδες αλλα δεδομενου οτι εχω διδυμα μου ειπαν και νωριτερα να παρω δεν υπαρχει προβλημα.. η κοπελα που σας λεω θηλασε και τα 2 παιδια της και θηλαζει ακομα αραια και που... οποια γνωριζει κτ επιπλεον ας δωσει καμια πληροφορια... ❤️
    • Αχ ναι κρισιμος μηνας κι αυτος!! λογω της β επιπεδου... Ευχαριστούμε Λευκή μου για τις ευχες!!! 🥰❤️ να ειμαστε ολοι καλα και με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια μας!!! 🙏👶🤰 ωραια που θα κανετε και τα πρωτα ψωνια σας!!! ετσι να μπαινουμε σε mood σιγα σιγα!!! κι εγω αρχισα να χαζευω κανενα παιδικο δωματιο ετσι να παρω καμια ιδεα γτ πρεπει να το βαψουμε πριν ερθουν οι μικρες.. και ιδανικα πριν πεσει πολυ η θερμοκρασια για να στεγνωσει πιο αμεσα... ασε με την τουαλετα ενα δραμα... απορω τι θα γινει τους τελευταιους μηνες.. νομιζω οτι εκει θα τη βγαζω ολη την ωρα γτ πινω και αρκετο νερο μεσα στη μερα...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...