Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου συστησετε καποιον ειδικο σε θεματα υπογονιμοτητας ειμαι 26 ετων κ ο συζυγος μου το ιδιο κ προσπαθουμε για ενα παιδακι εδω κ 1μιση χρονο περιπου περισυ το σεπτεμβριο επισκεφθηκαμε κ γυναικολογο κ ουρολογο αλλα θα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη απο καοιον αλλο εχετε να μου προτεινετε κατι?

ευχαριστω

Δημοσίευση

Σερενα καλησπερα

αυτοι οι γιατροι ειναι οι πλεον ειδικοι για να σας κατευθυνουν!! τί εξετασεις σας ζητησαν να κανετε;; πρωτα θα εκτιμηθειτε με το συζυγο οσον αφορα τα βασικα σπερμα και σαλπιγγες και μετα θα δειτε κεντρο υπογονιμοτητας αν χρειαστει. Προς το παρον πρεπει να κανετε εκτιμηση για πιο λογο σε 1,5 χρονο δεν επετευχθη συλληψη.

Παντως ξεκινανε συνηθως με τον αντρα γιατι οι εξετασεις ειναι γρηγορες και φτηνες- η η λικια ειναι με το μερος σας !

καλη επιτυχια

Δημοσίευση

το γνωριζω οτι ξεκινουν με τον αντρα οι εξετασεις κανεμε ολες τις απαραιτηες εξετασεις που συνετσησε ο γιατρος στο συζυγο οπως κ τα υπερηχογρφηματα για κιρσοκηλη κ καποιες ορμονολογικες εξετασεις κ το αποτελεσμα ηταν μυκοπλασμα οπου για συγκεκριμενο χρονικ διαστημα πηραμε καποια αντιβιωση κ οι δυο κ μια ολιγοσπερμια οπου ο συζυγος ακολουθουσε μια αγωγη με nolvadex για τρεις μηνες.το μονο που με προβληματζει σ ολα αυτα ειναι οτι οταν πηγαμε στο γυναικολογο κ μετα στον ουρολογο μας ειαν κ οι δυο οτι δεν τιθεται θεμα για εξωσωματικη κτλ κ πως ειμαστε πολυ νεοι κ οτι ολα πλεον αντιμετοπιζονται κ στην δευτρη επισκεψη στον ουρολογο για να δει τον υπερυχο του συζυγου ειχε κ ενα συναδελφο μαζι του κ μας προτιε να ξεκινησουμε σπερματεγχυσεις ετσι απλα. το ζητουμενο ειναι οτι πανω κατω γνωριζω τι συμβαινει αλλα θα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη αν υπαρχει καποιος να μου προτεινετε

Δημοσίευση

Γειά σου serena.Βλέπω ότι έχεις ψαχτεί πολύ σε αυτό το θέμα και μάλλον το θέμα βρίσκεται στον αντρα σου. Εσύ εξετάστηκες και είναι όλα καλά?Αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή κάτι που δεν λύνεται με θεραπεία τότε γνώμη μου είναι να μην μπείς ακόμα σε διαδικασία με ορμονοθεραπείες και σπερματενχύσεις. Είσαστε και οι δυο μικροί και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Να κατεφύγεις σε αυτά ως ύστατη λύση.Δοκίμασε να πας και σε άλλο γιατρό για δευτερη γνώμη.Ευχομαι γρήγορα όλα να έχουν αίσιο τέλος.

Δημοσίευση

καλησπερα lenaki,

το ξερω πως μαλλον το θεμα ειναι με τον αντρα μου εγω εχω κανει εξετασεις κ ηταν ολα καλα απλα η γνωμη του γιατρου με προβλημετισε γιατι ενω στο πρωτο ραντεβου ηταν θετικος παροτι ειχε δει τις εξετασεις του αντρα μου στο δευτερο μας ειχε κ το συναδελφο του μαζι για να νας δωσει πληροφοριες για εξωσωματικη κ σπερματεγχυσεις κ αυτο μ εβαλε σε σκεψη κ ν αναζητησω κ μια δευτερη γνωμη κ εσεις εδω με την γνωμη σας βοηθατε.

Δημοσίευση

ΣΕΡΕΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΛΑ ΜΗΝ.ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΛΕΙΣ ΜΗΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα ,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .τελικα νιωθεις πολυ καλυτερα οταν μοραζεσαι τις σκεψεις σου με ανθρωπους που ισως ν αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο.μολις εχω νεα θα ενημερωσω το καλυτερο για ολες μας :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...