Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελω να γινω μανουλα


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα μηπως θα μπορουσατε να μου συστησετε καποιον ειδικο σε θεματα υπογονιμοτητας ειμαι 26 ετων κ ο συζυγος μου το ιδιο κ προσπαθουμε για ενα παιδακι εδω κ 1μιση χρονο περιπου περισυ το σεπτεμβριο επισκεφθηκαμε κ γυναικολογο κ ουρολογο αλλα θα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη απο καοιον αλλο εχετε να μου προτεινετε κατι?

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σερενα καλησπερα

αυτοι οι γιατροι ειναι οι πλεον ειδικοι για να σας κατευθυνουν!! τί εξετασεις σας ζητησαν να κανετε;; πρωτα θα εκτιμηθειτε με το συζυγο οσον αφορα τα βασικα σπερμα και σαλπιγγες και μετα θα δειτε κεντρο υπογονιμοτητας αν χρειαστει. Προς το παρον πρεπει να κανετε εκτιμηση για πιο λογο σε 1,5 χρονο δεν επετευχθη συλληψη.

Παντως ξεκινανε συνηθως με τον αντρα γιατι οι εξετασεις ειναι γρηγορες και φτηνες- η η λικια ειναι με το μερος σας !

καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το γνωριζω οτι ξεκινουν με τον αντρα οι εξετασεις κανεμε ολες τις απαραιτηες εξετασεις που συνετσησε ο γιατρος στο συζυγο οπως κ τα υπερηχογρφηματα για κιρσοκηλη κ καποιες ορμονολογικες εξετασεις κ το αποτελεσμα ηταν μυκοπλασμα οπου για συγκεκριμενο χρονικ διαστημα πηραμε καποια αντιβιωση κ οι δυο κ μια ολιγοσπερμια οπου ο συζυγος ακολουθουσε μια αγωγη με nolvadex για τρεις μηνες.το μονο που με προβληματζει σ ολα αυτα ειναι οτι οταν πηγαμε στο γυναικολογο κ μετα στον ουρολογο μας ειαν κ οι δυο οτι δεν τιθεται θεμα για εξωσωματικη κτλ κ πως ειμαστε πολυ νεοι κ οτι ολα πλεον αντιμετοπιζονται κ στην δευτρη επισκεψη στον ουρολογο για να δει τον υπερυχο του συζυγου ειχε κ ενα συναδελφο μαζι του κ μας προτιε να ξεκινησουμε σπερματεγχυσεις ετσι απλα. το ζητουμενο ειναι οτι πανω κατω γνωριζω τι συμβαινει αλλα θα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη αν υπαρχει καποιος να μου προτεινετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου serena.Βλέπω ότι έχεις ψαχτεί πολύ σε αυτό το θέμα και μάλλον το θέμα βρίσκεται στον αντρα σου. Εσύ εξετάστηκες και είναι όλα καλά?Αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή κάτι που δεν λύνεται με θεραπεία τότε γνώμη μου είναι να μην μπείς ακόμα σε διαδικασία με ορμονοθεραπείες και σπερματενχύσεις. Είσαστε και οι δυο μικροί και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Να κατεφύγεις σε αυτά ως ύστατη λύση.Δοκίμασε να πας και σε άλλο γιατρό για δευτερη γνώμη.Ευχομαι γρήγορα όλα να έχουν αίσιο τέλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα lenaki,

το ξερω πως μαλλον το θεμα ειναι με τον αντρα μου εγω εχω κανει εξετασεις κ ηταν ολα καλα απλα η γνωμη του γιατρου με προβλημετισε γιατι ενω στο πρωτο ραντεβου ηταν θετικος παροτι ειχε δει τις εξετασεις του αντρα μου στο δευτερο μας ειχε κ το συναδελφο του μαζι για να νας δωσει πληροφοριες για εξωσωματικη κ σπερματεγχυσεις κ αυτο μ εβαλε σε σκεψη κ ν αναζητησω κ μια δευτερη γνωμη κ εσεις εδω με την γνωμη σας βοηθατε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕΡΕΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΛΑ ΜΗΝ.ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΛΕΙΣ ΜΗΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα ,ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .τελικα νιωθεις πολυ καλυτερα οταν μοραζεσαι τις σκεψεις σου με ανθρωπους που ισως ν αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο.μολις εχω νεα θα ενημερωσω το καλυτερο για ολες μας :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...