Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Έχει καμια ωρίτσα που...ξύπνησα και ακόμα πίνω καφεδάκι!!

Το πρωί τελείωσε το γλέντι!!!Περάσαμε πολύ ωραία!!Χορέψαμε και ήπιαμε πολύ κρασάκι.. :P:P Είχα και καιρό να πιώ.. :lol:

Τώρα πρέπει να συμμαζέψω στα γρήγορα και να πάω να πάρω ένα δώρο για την Βαφτησιμιά μου.Έχει πάρτυ γενεθλίων σήμερα!!01/09 έκλεισε τα δύο!

Tanya μου όχι δεν έχω παιδάκι ακόμα..Εύχομαι όπως όλοι να αποκτήσω 1(2-3..)σύντομα!!Δεν γίνεσαι αδιάκριτη καλέ...

Για φαγητά είδα γράφατε!Η Φασολάδα Νίνα μου δυστυχώς δεν μ'αρέσει καθόλου!!Μ'αρέσουν όμως τα μπαρμπουνοφάσουλα.Ούτε το αρνάκι-κατσικάκι μ'αρέσουν..Ενώ τρελαίνομαι για φακές!Τί να πείς γούστα είναι αυτά!

όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου είχαμε πάντα μια μεγάλη κόντρα στο φαί.Τρελαινόμαστε και οι δύο για γεμιστά κολοκυθάκια,εγώ όμως τα μαγειρεύω στην κατσαρόλα ενώ η πεθερά μου τα έκανε στον φούρνο!Κανένας απο τους δυο μας δεν συμβιβαζόταν.Τελικά με τον καιρό κ αφού στην αρχή έκανα αναγκαστικά και λίγα στον φούρνο ο αντρούλης μου παραδέχτηκε ότι στην κατσαρόλα γίνονται πιο νόστιμα :woohoo: ...ευτυχώς!

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω..σε λίγες ώρες θα πάμε στο πάρτυ και θα τσιμπήσουμε τίποτα εκεί ;)

Αυτά τα νέα μου ...Φιλάκια σε όλους!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 918
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

7.DIOSA

7.maraki24

7.nikulina

7.Χρυσα82

7.andria

7.Maimoudaki

7.christinne

7.persia

7.stedim

7.rinio23

7.σαγαπω

7.PIPITSAZOUZOUNA

7.anastasia32

7.rose25

7.mina2

7.ζουμπι

7.nefeloula

7.maria12

7.Χρυσάνθη

7.Μωρουλινη

7.ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

7.dafni08

7.vasso78

7.Κ.Τ.Κ

7.giotatzo

7.tanya

Ψηλά το κεφάλι κούκλες-κούκλοι!!!!

Όλοι θα γίνουμε γονείς!!!!

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!!!

ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!

1.Lollipop

2.gioulaki

3.523 georgia

4.Tesh

5.Anemosss 78

Δημοσίευση

καλησπερα αν και δεν ειναι καμια μεσα τετοια ωρα :( ημουν απογευματινη σημερα και γι αυτο μπηκα τωρα να δω τι κανετε!η περιοδος μου ηρθε σημερα με πολυ πονο χθες αλλα το περιμενα.τωρα απο τον αλλο μηνα που θα εχουμε ξεκινησει εντατικες προσπαθειες ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα και να μην την ξαναδω για 9 μηνες :P για φυσηξτε με να ερθει το σπορακι μου :laugh: :kiss:

μα τι ωραια η λιστα με τα 7 μπροστα βρε Χρύσα82 μου :) την βλεπεις και σου ανοιγει η καρδια σου και ας εχει ερθει η περιοδος :silly: :laugh:

Δημοσίευση

να σαι καλα aneme σε ευχαριστω παρα πολυ και για το φυσημα :P εσεις πως πατε ολα καλα?

εχω φαει το μηλαρακι δυο φορες..την πρωτη φορα δεν το εκανα καλα αλλα την δευτερη ηταν σωστη εκανα και παρακληση που δεν ηξερα οτι πρεπει να γινει.η Αγια Ειρηνη η Χρυσοβαλαντω ακομα δεν μου εχει δωσει το σπορακι μου για καποιο λογο ετσι και εγω απλα περιμενω.πιστευω παραα πολυ και καθε μερα εδω και 3 χρονια περιπου παρακαλαω την Παναγιτσα,την Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλαντω και τον Χρηστουλη μας για να ερθει το θαυμα μας!επρεπε να γινει η επεμβαση πρωτα και μετα να ελπιζουμε γι αυτο λοιπον πιστευω οτι απο εδω και περα θα περιμενουμε το μωρακι μας.το μονο που ευχομαι και παρακαλαω ειναι να ερθει συντομα και να ειναι γερο!ας εχουμε την υγεια μας πανω απο ολα και ειμαι σιγουρη πως θα ερθει :)

Δημοσίευση

Kαλημέρα nikulina!

Tι κάνεις; Εμένα μου πονάει η κοιλιά μου (θα αδιαθετήσω στις 7) και δεν είμαι και στα πολύ καλά μου. Θα περάσει και αυτό όμως....που θα πάει;

Την έφαγες τη φασολάδα εχθές;

Τι καλό θα φτιάξεις σήμερα;

Στο Λιτόχωρο μέσα μένεις; Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη από όπου έφυγα πριν από 5 χρόνια για να έρθω Αθήνα. Στην Πιερία πήγαινα τουλάχιστον 1 φορά το μήνα μέσα στο καλοκαίρι για μπάνιο ή για καφέ, κυρίως στον Πλαταμώνα, ή στον Παντελεήμονα ή στην Πλάκα.....Ωραίες εποχές τότε.....

Έχω πάρα πολύ σίδερο σήμερα....και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω γιατί καθημερινές με τη δουλειά....δεν έχω και πολύ όρεξη....

Φιλάκια

Δημοσίευση

Αυτά τα τικεράκια πώς μπορώ να τα βάλω στο προφίλ μου;

Μπήκα στο daisypath και στο lillypie, ετοίμασα τικεράκια αλλά μετά δεν ξέρω τι διαδικασία χρειάζεται για να τα βάλω στο προφίλ μου.

Ας μου δώσει τα φώτα του κάποιος........... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

nikulina μου σε ευχαριστώ....

Πότε θα τελειώσει η αναβάθμιση του mammy και πότε θα το καταλάβω και εγώ;

Να μου πεις ότι τελείωσε η αναβάθμιση για να σου θυμίσω για τα τικεράκια...

Lolli...φιλάκια πολλά στα διδυμάκια.....

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Μια χαρα (πρεπει) να ειναι τα λολλιποπακια!!! Ησυχα ειναι τα καλα μου(προς το παρον ;):P ).Λετε να μας το κρατανε για μετα την γεννηση;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τα λολλιποπακια!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: πολι μου αρεσε :laugh: :laugh: :laugh:

εεε περιμενε και εσι λιγο ..απο τον 4 με 5 μινα αρχιζουνε τα γιρισματα και τα τραβιγματα!!! τοτε να δισ τη ορεα ινε!!... :laugh: :laugh:

αλα για μετα την γενα ..μαλον οχι!!! τα ινε και 2 ..και ολι τα ιστε απο πανο τουσ..αχ τα παιδια και τα παιδια...μαλον το ανδιτεθο τα ινε!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

Καλημερα,και καλη Κυριακη στην ομορφη παρεα!!!

Τι κανετε? ειστε καλα? :kiss::kiss::kiss:

καλιμερα και απο εμενα γωγακι!!...

μια χαρα ιμε σιμερα....και εχο αναλαβι και χρει γιατρου!!! :laugh: :laugh: τρομαρα μου!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tanya έγραψε:

nikulina μου σε ευχαριστώ....

Πότε θα τελειώσει η αναβάθμιση του mammy και πότε θα το καταλάβω και εγώ;

Να μου πεις ότι τελείωσε η αναβάθμιση για να σου θυμίσω για τα τικεράκια...

Lolli...φιλάκια πολλά στα διδυμάκια.....

οκ..τανυα!! τα σου πω...

ααα ναι λολιι φιλακια στα διδιμακια!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

γωγακι έγραψε:

καλιμερα και απο εμενα γωγακι!!...

μια χαρα ιμε σιμερα....και εχο αναλαβι και χρει γιατρου!!! :laugh: :laugh: τρομαρα μου!! :laugh: :laugh:[/quote:28enp7xx]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ετσι,ετσι....ξερεις εσυ...τα παντα ολα εισαι...και τα κοαλα τιποτα.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδάκια... πιάστηκα με τις δουλειές του σπιτιού και δεν μπόρεσα να μπώ... βασικά προσπάθησα κανα 2 φορές αλλά με πέταξε και δεν ξαναπροσπάθησα...

Τι κάνετε, πώς είστε? Εύχομαι να είστε όλοι καλά!!

Μόλις μπήκα μέσα (καθάρισα τον κήπο) και πάω να κάνω ένα μπανάκι και επανέρχομαι!!

Δημοσίευση

Έκανα το μπανάκι μου... και έχω μια νυστάααα!!! και εφόσον δεν είστε εδώ λέω να πάω για νάνι σιγά σιγά!! Έχουμε και δουλειά αύριο!!!

Καληνύχτα σας!!!!

Τα λέμε αύριο!!! Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα..

Τί κάνετε?Εγώ νυστάζωωωωωωω..Γυρίσαμε 04:30 απο τον γάμο και δεν μπορώ να συνέλθω...

Καλορίζικο το mammy μας,ελπίζω να μην κολλάει τώρα :P:P

Θα επιστρέψω σε λιγάκι..

Φιλιά!

Δημοσίευση

Καλημέρα παιδάκια... Με γειά η αναβάθμιση!! :)

Helena καλώς ήρθες στην παρέα μας...

Μόλις καταφέρω να κάνω αλλαγές στην υπογραφή μου θα σε βάλω και εσένα!!

Αλήθεια ρε παιδιά πως κάνουμε αλλαγές στην υπογραφή?? :dry::dry::dry:

Άντε να σας βάλω και ένα τραγουδάκι!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...