Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτωματα ...σιδηρου???

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια .....καλο χειμωνα κ με ενα μπεμπακι γρηγορα γρηγορα στην αγκαλιτσα ολων μας :laugh: Επιτελους μπηκα στον 4ο μηνα (15 βδομαδα) κ ολα πανε φυσιολογικα...εχω μια καλη εγκυμοσυνη χωρις εμετους ζαλαδες κ τα σχετικα...Μαλιτσα στην αυχενικη που εκανα...φανηκε κ η μπεμπα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Στεναχωρησα λιγο την πεθερα μου γιατι η8ελε αγορι χαχαχαχα

Anyway Πριν μια εβδομαδα αρχισα να περνω ασβεστιο και σιδηρο κ συγκεκριμενα το tardyferon kai filicine! Απο την δευτερη μερα κιολας.. χαμηλα στην κοιλια εχω αισθημα βαρους...καποια πονακια σαν κολιτιδα. Μια με ποναει αριστερα..μια δεξια αλλα ελαφρια πονακια εδω κ 6 μερες :S

Oταν κατσω ορθια παραπανω απο 1 ωρα θα με ποναει χαμηλα συνεχεια :( Αποφευγω να παρω ακομα τον γιατρο μου γιατι ειναι σε διακοπες! Σημερα δεν πηρα καθολου σιδηρο...για να δω αυριο μπας και μου περασουν τα πονακια.....

Σας εχει τυχει να εχετε παρενεργειες απο αυτα τα χαπακια του σιδηρου? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mε το καλο ΡΕΝΝΥ περασες το δυσκολο τρίμηνο!!! πωπω εισαι το προτυπο μου :laugh:

και γω μετραω τις βδομαδες να μου φυγει ενα βαρος.

Λοιπον για τον σιδηρο εχω διαβασει διαφορα απο αλλες εγκυούλες. ειναι πιθανο να σε πειραζει- το συγκεκριμενο παρασκευασμα και να χρειαστει να το αλλαξεις- σιδηρο όμως πρέπει να πάρεις- μην το αμελησεις.

εγω παιρνω τα Ferro Sanol και δεν με εχουν πειραξει στο παραμικρο. αλλά παλι αυτο παιζει απο οργανισμο σε οργανισμο. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...