Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας ζουζουνες,τι κανετε???

εγω ας τα λεμε καλα..εκτος του οτι ζεσταινομαστε μανα και γιος με το θηλασμο και γκρινιαζουμε και οι δυο( :laugh: :laugh: ) παρα τη συνεχη χρηση του air codition,τωρα εγω εχω και αλλο λογο να γκρινιαζω..απο χθες με επιασε εντονη φαγουρα στις θηλες μου και ειδικα οταν εχω το μωρο στο στηθος,τρελαινομαι,δεν αντεχω!!!!θελω να ξεσκισω το δερμα μου!!!εκανα τωρα λιγες κομπρεσες με χαμομηλι,αλλα τιποτα..

μπορει να ειναι κατι σοβαρο και να εχει επιπτωσεις στο μωρο???πχ αν εχω καμια φλεγμονη μπορω να του δινω στηθος η θα παθει καμια στοματιτιδα???

θηλαστρο δεν εχω για να του το δινω με μπουκαλι και εκτος αυτου,μια φορα που δοκιμασα με το θηλαστρο μιας φιλης μου να βγαλω γαλα για να τον αφησω στην μαμα μου,δεν εβγαιναν πανω απο 30 μλ,και αυτα μονο απο το ενα στηθος..το αλλο δεν εβγαζε σχεδον τιποτα..τι να κανω,ειμαι πολυ αγχωμενη..γιατι να το παθω τωρα αυτο.το ειχε παθει καμια??.

α! για να σας προλαβω δεν παιζει να ειναι απο το απορρυπαντικο γιατι τα σουτιεν και τις μπλουζες μου τα πλενω με του μωρου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...