Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 μηνων.. ποσες φορες ταισμα μεσα στη μερα?????


Recommended Posts

Το χρυσαλιφουρφουρο ειναι 3 μηνων και δεν τρωει πλεον μητρικο. ποσες φορες την ημερα πρεπει να τρωει?? (το βραδυ δεν ξυπναει καθολου για να φαει). οποια μπορει ας μου απαντησει παρακαλω.. :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ζησει το φουρφουρακι σου !

Την άπαντηση 8α την πάρεις απο τον γιατρό που παρακολού8ει κ ξέρει το ιστόρικο του μωρού , κα8ε νινί ειναι ξεχωριστί κ εχει διαφορετικές ανάγκες !

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει!!! :)

Και εμείς έπειτα από τρίμηνο κοιμηθήκαμε όλη νύχτα!

Ακόμη θυμάμαι πόσο γλυκός ύπνος ήταν! :P

Επίσης πήγαμε από τα τρίωρα στα 4ωρα ανά γεύμα!

Καλύτερα όμως να συμβουλευτείς το γιατρό σου, γιατί παρακολουθεί την ανάπτυξή του!

Καλή συνέχεια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνήθως μετά το 3μηνο τα μωράκια στρώνουν ως αναφορά τα γεύματα τους, τα οποία θα είναι ανα 4ωρο ή μπορεί να παραμείνει στο 3ωρο.

Ανάλογα με τις ανάγκες του βρέφους.

Εμένα π.χ η κόρη μου που γεννήθηκε μικρή ήθελε να τρώει συχνά από λίγο. Ο γιατρός μου έλεγε να την έχω στο 3ωρο, όχι νωρίτερα, αλλά η μικρή ήθελε νωρίτερα και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα όπως εκείνη ήθελε.

Ο δε γιός μου σαν φαγανό παιδάκι έτρωγε ανα 3,5ώρες.

...και εννοείται το βράδυ δεν την ξυπνάς, αν σηκωθεί από μόνη της θα της δώσεις γάλα, διαφορετικά δεν θα την ξυπνήσεις εσύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

να σου ζήσει το μωράκι

Η ποσότητα που πρέπει να παίρνει το μωρό ανά 24ωρο είναι 150ml για κάθε κιλό βάρους του οπότε αναλόγως την ποσότητα που πίνει σε κάθε γεύμα υπολογίζεις και πόσα γεύματα θα κάνει στο 24ωρο

Βέβαια αυτές οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και κάθε παιδί διαφορετικό και την σωστότερη απάντηση θα σου την δώσει ο/η παιδίατρος που παρακολουθεί το παιδί

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο μενα !

θα συμφωνησω και γω με τις κοπελες , ο παιδιατρος θα σου απαντησει ο οποιος γνωριζει εξ αρχης το μωρακι σου.Ειναι καποια παιδακια που τρωνε ανα 3ωρο αλλα ανα 4ωρο και αλλα που πεινανε λιγο νωριτερα ..

Η μεγαλη μου κορη ηταν σαν καλοκουρδισμενο ρολοι στις 4 ωρες ακριβως επρεπε να φαει , η μεσαια μου ηταν λιγακι πιο πειναλιτσα και ηθελε στις 3ωρες και η μικρη το μπουλουκακι μου ακομα πιο πειναλιτσα ηθελε στις 2ωρες...Καθε παιδακι εχει το ρυθμο του .. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το παιδι μου το κουφετο δεν διαμαρτυρεται ποτε για να φαει, οποτε την ταιζω καθε 3,5 ωρες περιπου. Η απορια μου ηταν αν θα πρεπει να τρωει 5 γευματα την ημερα. αυτο μου το ειπε μια φιλη. το χρυσαλιφουρφουρο ομως δεν το θελει παντα το 5ο.. να την πιεζω? εχετε δικιο παντως, καλυτερα να ρωρησω τον γιατρο. Ευχαριστω ομως παρα πολυ ολες σας για τις απαντησεις :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα,

εμείς τώρα εγινε 3 μηνών μας είπε η γιατρός και αρχίσαμε τάισμα στο 4ωρο. Εμάς ξυπνάει ακόμα το βράδυ και γι' αυτό τρώει 5 γεύματα. Ρώτησα τη γιατρό αν σταματήσει το ξύπνημα και τρώει 4 γεύματα αν τον καλύπτουν και μου είπε οτι είναι μια χαρά τα 4 γεύματα απλά μπορεί να αυξήσει λίγο την ποσότητα.

Φιλικά

Μαρία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΜΕΝΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ 20 ΗΜΕΡΟΝ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΕΕΝΑ ΕΝΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΖΩ 7-11-3-7-11 ΚΑΙ ΝΑΝΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρια μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!Ελπιζω να μου πει κι εμενα το ιδιο ο γιατρος γιατι την λυπαμαι να την ξυπναω στις 12 το βραδυ και να την πιεζω να φαει ενω δεν θελει....

P.S. ο γιος σου ειναι μολις 1 ημερα μικροτερος απο την κορη μου!!! :D πως το κανετε ολες και εμφανιζεται ο χαρακας με την ηλικια του μωρου σε καθε σας απαντηση??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

μην σε αγχώνει η συχνότητα των γευμάτων, στην ηλικία των 3 μηνών τρώγαμε μέχρι και 12 φορές τη μέρα. εμείς γίναμε 4 μηνών για να μπορούμε να τρώμε κάθε 3 ώρες περίπου και ακόμη και σήμερα που είναι 5 μηνών και κάτι πεινάει αρκετές φορές στις 2 ώρες. τα μωρά ρυθμίζονται από μόνα τους όταν ωριμάζει το νευρικό τους σύστημα και μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. εγώ δεν έδωσα ποτέ νερό και τσάι σε βραδινό ξύπνημα και το μωράκι από μόνο του άρχισε να κοιμάται το βράδυ 5-6 ώρες. σημείωση όμως ότι παίζει ρόλο και το μωρό, στο πρώτο μου μωρό έτυχε να κοιμάται από τον 2ο μήνα συνεχόμενα 7-8 ώρες και να τρώει κάθε 3,5-4 ώρες. μωρό με μωρό διαφέρει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...