Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ

rebbeka

Recommended Posts

καλησπερα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα υπολοιματα ανεμοβλογιας που ειπαν στην αδερφη μου οτι εχει!!!

εβγαλε η αδερφη μου λιγο πιο πανω απο την μασχαλη κατι εξανθηματα σαν φυσαλιδες γεματες υγρο,μονο σε εκεινο το σημειο,πηγε στο νοσοκομειο συγγρο και της ειπαν ερπης και υπολοιματα ανεμοβλογιας,ειχε περασει μικρη τωρα ειναι 33 χρονων,πριν παει στο γιατρο

ηταν μαζι μου μια βδομαδα ηπιαμε απο το ιδιο ποτυρι φορεσε μια μπλουζα μου την οποια την ακουμπησα πανω μου,εγω ειμαι στην 18η εβδομαδα εγκυμοσυνης και φοβηθηκα σημερα που εμαθα περι υπολοιματα ανεμοβλογιας,την εχω περασει μικρη αποτι λεει η μητερα μου αλλα εχω θορυβηθει μην κολησω!!!

υπαρχει περιπτωσει να κολλησα?η δεν κολαει αυτο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περίπου 25% των υγιών κατά τα άλλα ενηλίκων θα παρουσιάσουν έρπητα ζωστήρα, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 40 ετών

· Για ανθρώπους που ήδη παρουσίασαν ανεμοβλογιά, ο έρπητας ζωστήρας δεν είναι μεταδοτικός. Ωστόσο για άτομα που δεν έπαθαν ανεμοβλογιά, η επαφή με ασθενή που παρουσιάζει έρπητα ζωστήρα μπορεί να τους προκαλέσει ανεμοβλογιά. Το υγρό που προέρχεται από τις φυσαλίδες του εξανθήματος των ασθενών με έρπητα ζωστήρα περιέχει τον ιό και τον μεταδίδει σε άλλα άτομα. Εάν έχετε έρθει σε επαφή με άτομο που έχει έρπητα ζωστήρα και υπάρχει κίνδυνος να έχετε προσβληθεί από τον ιό της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα, ο γιατρός σας πιθανόν να σας εισηγηθεί να κάνετε το εμβόλιο κατά της ανεμοβλογιάς

πως θα ξερω σιγουρα αν το εχω περασει?ξερετε πως λεγετε στα αγγλικα?εχω το βιβλιαριο με τα εμβολια που εχω κανει του πικπα απο μωρο και επισης γραφει στο βιβλιαρακι αυτο με τα γραμματα της μητερας μου οτι εχω περασει ανεμοβλογια ερυθρα και μαγουλαδες!!!θελω να ειμαι ομως σιγουρη οτι εχω κανει εμβολιο η την εχω περασει,θα μιλησω και δευτερα με την γιατρο μου!!!

ουφ τι ανχος και αυτο!!!

Ρεββεκακι μου και εγω ξερω πως αν την περασες μικρη

τοτε δυσκολα ξανακολας.

Ο μεταφραστης του google μου βγαζει πως λεγετε varicella

στα αγγλικα.

Ρωτα την γιατρο σου αν υπαρχει καποια εξεταση αιματος που

μπορεις να κανεις για να δεις αν την περασες. Οπως κανουμε

δηλαδη για την ερυθρα.Μην ανησυχεις..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΓΥΟΣ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΛΑΦΡΙΑ, Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ......ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ Κ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ! ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑ Κ ΥΣΗΧΑΣΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

κοριτσια θα παρω αυριο τη γιατρο μου να μου πει τι να κανω!!

οσο και να μην θελω να ανχωνομε δεν γινετε επειδη εχω ζησει κατασταση κοπελας που το γεννησε νεκρο απο ανεμοβλογια και ηταν γεματο σπυρια το μωρουλι,αυτη η σκεψη με τρομαζει και γιαυτο κανω ετσι!!!

θα παω να κανω εξετασεις και να σιγουρευτω οτι την εχω περασει!!!

σας ευχαριστω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...