Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας θελω τα φωτα σας...

Εχω ενα αγορακι 13μισυ μηνων και το θηλαζω αποκλειστικα (μια φορα το πρωι και μια το βραδυ)

Για καποιο λογο σοβαρο (ληψη φαρμακων για αρκετους μηνες )πρεπει να διακοψω τον θηλασμο... Μπορειτε να με βοηθησετε στο πως να το κανω? Θελω να το κανω με πολυ αγαπη να του ερθει ομαλη η μεταβαση στο ξενο γαλα.....

Νομιζω πρεπει να κοψω πρωτα το πρωινο? Μετα απο ποσες μερες το κοβω τελειως?????Πως πρεπει να του φερθω γενικα???

Ευχαριστω εκ των προτερων να προσεχετε ολες τον εαυτο σας και τα παιδακια σας!!!!!

Δημοσίευση

Μπορείς να κόψεις αρχικά το πρωινό γεύμα. Μόλις ξυπνήσει θα του δίνεις πρώτα ξένο γάλα (βρες ένα να του αρέσει, φρέσκο ή σκόνη) και όσο πιεί. Μετά στήθος. Αυτό όμως ίσως πάρει περισσότερο χρόνο... Εγώ έτσι το έκανα και έκοψα το πρωινό γεύμα σχετικά εύκολα και γρήγορα. Πριν τον βραδυνό θηλασμό έδινα πάλι γάλα και μετά στήθος. Βέβαια το ήθελε για να κοιμηθεί και όχι ως γεύμα και πήρε καιρό...

Δημοσίευση

μαρια γεια σου

πριν απο καμια βδομαδα ξεκινησα προσπαθειες αποθηλασμου κι εγω και σημερα μπορω να πω οτι εχουμε αποθηλασει τελειως και πολυ ομαλα αν και δεν το περιμενα να γινει τοσο ευκολα,στην αρχη τον ξεκινησα ξενο γαλα και το εσπρωχνε με χερια και με ποδια και εκλαιγε, με λιγη προσπαθεια τον ταιζε ο αντρας μου στην αρχη,αρχισε να πινει στην αρχη λιγοτερο και σιγα σιγα συνηθισε,τον εβαζα στο στηθος μετα για να χορταινει και το βραδυ που ξυπνουσε μονο μια φορα μονο στηθος,ο δικος σου πιανει μπουκαλι;δοκιμασε τα χοντρα της chicco που η θηλη τους μοιαζει με το στηθος,και τωρα πια πινει το πρωι λιγο το μεσημερι πριν να κοιμηθει και το βραδυ ξανα,στην αρχη μπορει να πινει λιγοτερη ποσοτητα ωσπου να σινηθισει και σιγα σιγα θα το αυξησεις,μην απογοητευθεις αν δεν τα καταφερεις αμεσως θελει το χρονου του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...