Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμφιση χειλιών

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

Θα ήθελα τα φώτα σας! Μου είπε η γιατρός μας οτι η μικρή μου έχει σύμφιση χειλιών , μου εξήγεισε οτι τα χειλάκια δεν έχουν ανοίξει και να βάζω βαζελίνη, σε περιπτωση που δεν ανοίξουν απο μόνα τους θα πάμε σε παιδοχειρούργο σε 1-2 χρόνια!

Οσες έχετε εμπειρία στο θέμα θα με βοηθούσε πολύ η εμπειρία σας!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηξερα για τη φιμωση στα αγορακια..

δεν ηξερα για τα κοριτσακια..Ευχομαι ολα να πανε καλα..καλο κουραγιο!ποσο ειναι η μικρουλα?να σου ζησει!

http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... 47zG1l7msQ

και εδω..

http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... 72isPPTCFg

Δημητρα ειναι κατι που δεν χρειαζεται να ανησυχεις και ουτε να πας σε χειρουργο!

Μπορεις να κανεις μασαζάκι στην περιοχη με καποιο λαδακι (καλυτερα οχι βαζελινη) . Το εχουμε και μεις αυτο το "προβλημα" . Κατα διαστηματα με μασαζ ανοιγουν αλλα επειδη δεν της αρεσει να την πειράζω εκει , δεν το κανουμε συστηματικά οποτε ξανακλεινουν .

Βεβαια τωρα που δεν φορα πλεον πανες , οταν κανει τσισακια εκτος σπιτιου εχουμε ενα θεμα γιατι δεν μπορουμε ευκολα να κεντράρουμε και φευγουν λιγο στραβά τα τσισακια :laugh:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Παντως ρε κορίτσια οταν την αλλαζα ποιο παλια δεν ηταν κλειστά!φαινόταν η τρυπούλα.:(

Μώπως έκανα εγω κάτι λάθος? Θα πάρω και γνώμη παιδοχειρουργου να δούμε τι θα μας πει και αυτος!

Γεια σου μην ανυσηχεις εμενα η κορη μου το επαθε 6 μηνων δεν ειναι τιποτα αλλα πρεπει να πας να το κανεις τωρα που ειναι νωρις. Αυτο προκαλειτε απο αλλργικη αντιδραη, απο κρεμα ή απο ελλειψη οιστρογονων. Και εμενα φαινοταν στην αρχη και μια μερα παω να την πλυνω και δεν ανοιγε και ασε που δεν ανοιγε προχωρησε και δε μπορουσε να κατουρησει γιατι αυτο ανεβαιννει μεχρι πανω ετσι το καταλαβα βασικα γιατι εκλαιγε οταν κατουρουσε. Πηγαμε σε παιδοχειροργο στο διαβαλκανικο καιμε τοπικη ναρκωση με ξυλοκαινη και ενα νυστερακι το ανοιξε, μου ειπε οτι μπορει να το παθει μεχρι 8 χρονων και αν δε το προσεξω και πιασει σκληρη κρουστα θα κανει κανονικη εγχειρηση. Μια φιλη μου το παιδακι της το επαθε 3 χρονων πηγε στο κενρο υγειοας και της το ανοιξε τραβοντας απλα τα χειλη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...