Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ine enas logos pou den tha ekana pedia .to ti traviksa den perigrafete idika stin triti egimosini apo ton proto mina eos ton telefteo martirisa,krio gala epina iremousa 5 lepta ,etroga ksinomila pali gia ligo itan genikos to vradi den polietroga alla telika xirotera itan.pira to gaviskon itan kalo alla den ithela na pino kathe mera gia mines an k ine k gia egies,o giatros mou elege malox mono auto iksere rota ton esi giati me ta giatrosofia den ginete k polla.koyragio

Δημοσίευση

Kαλησπέρα,καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να εχεις!!Καταρχήν,υπομονή!Είχα δοκιμάσει κ γω την αφαγία,ξυνόμηλα,γάλα...Ηρεμούσαν για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια!Τον τελευταίο μήνα δε,απο την καούρα με επιανε βήχας κ ξερνούσα! Ασε!Ο μικρός βέβαια ηταν πάρα πολύ ψηλά που ένοωθα πως θα τον βγάλω απο το στόμα!Αυτό που δοκίμασα κ γω ηταν το gaviscol.Ψιλοαπαίσιο είναι αλλά ψιλοέκανε δουλειά.Δοκίμασε το ή ρωτα το γιατρό για τα malox,δεν τα πήρα καθόλου!Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

και εγω ενω ειχα πολυ καλες εγκυμοσυνες και στα τρια ειχα καουρες απο τον 4ο μηνα και μετα πολυ χαλια,ο γιατρος μου μου ειχε δωσει το simeco ειναι λιγο αηδια και το επινα οταν δεν πηγαινε αλλο και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ απο τις καουρες,και εγω γαλα κρυο και διπλα μαξιλαρια στον υπνο για να εισαι πιο ορθια,και να αποφευγεις το ψωμι και τις ζυμες γενικως πιττες κτλ,καλο κουραγιο και απο μενα και μολις γεννησεις θα τελειωσει το μαρτυριο.

Δημοσίευση

Kalispera...Egw exw xronio provlima me isofagikh palindromish kai pernw farmaka ta opia tha pernw gia olh mou thn zwh distixos...Sthn egkumoshnh auta apagorevonte opote exw tromero provlima, tha sou pw kapia giatrosofia pou mporeis na dokimaseis isos se vohthisoun ligaki...Katarxin mou exei dosei o giatros mou kati xapia (fitika kai akindina gia to mwro mou)ta REFALGIN ta pernw apo farmakio alla den kanoun kai pola pragmata,panta prhn pareis otidipote na rotas ton giatro sou prota...Genika tha prepei na perasei ligi wra apo thn wra tou fagitou kai meta na ksaploneis, na apofevgeis na tros polu lipara kai kaftera fagita alla emena auto pou me skotonei einai an gemizw to stomaxi mou me ugra idika prhn koimhtheis, auto pou exw katalavei pos me vohthaei kalitera apo ola ta pragmata einai to aspro apaxo giaourti, to gala epidi einai ugro an pio polu mou girizei mpoumerang sto telos kai etsi to exw girisei sto giaourti, na apofevgeis kai tous ksirous karpous einai thanatos, ta siropia se gluka,pites kai oxi xumous pou einai oksinh...Elpizw na se vohthisa kapos :)

Δημοσίευση

Κι εμένα οι καούρες πολλές βραδυές με αφήσανε άυπνη ειδικά απο τον έβδομο μήνα και μετά

Εγώ έτρωγα φρυγανιές και πιπιλούσα καραμέλες :P:)

Γενικά να αποφεύγεις τα βαριά και λιπαρά φαγητά (ειδικά το βράδυ).

Δημοσίευση

καλησπερα κι απο μενα..

καλο υπολοιπο να εχεις.. :)

νομιζω οτι το καλυτερο πραγμα για τις καουρες ειναι το πολυ νερο..

εγω εχω μπει στον μηνα μου τωρα..και με εχουν ταραξει οι καουρες..αλλα πινοντας πολυ νερο ειναι το καλυτερο..

φιλακια!!

Δημοσίευση

Κουκλα μου με το καλο! :)

Κιεγω μια απ'τα ιδια απ'τον 4ο και μετα...

Υπομονη...

Εγω δεν πηρα χαπια αν και μου ειπε η γιατρος. Μη πινεις πολλα υγρα, το νερο με βοηθησε αρκετα αλλα ως εξης ειχα ενα μπουκαλακι παραμασχαλα κι επινα γουλιτσα γουλιτσα για να σβηνει την καψα...

Οσο για τον υπνο διπλα μαξιλαρια...

Αφου οταν γεννησα ευχαριστηθηκα κανονικο υπνο...για λιγο φυσικα... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγώ έπαιρνα μαλόξ καραμέλες.

διακαιούσαι 2- 3 την ημέρα.

Μια μέρα είχα φάει καλαμαράκι τηγανητό!!!

Φρεσκότατο ήτανε, δεν μπορώ να πω... αλλά με είχε κάψει το άτιμο!!!

Τις καραμέλες τις ξεκίνησα μετά το καλαμαράκι... χαχαχα!!!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...