Μετάβαση σε περιεχόμενο

kaoures... sos

eirini_zografou

Recommended Posts

voitheia koritsia!!!! genika exw poly eukoli egkimosini... oute zalades oute provlimata me to stomaxi.... ektos apo to vradi exw toso entones kaouresss.. trelainomai.. kserete an iparxei kati pou mporw na kanw???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ine enas logos pou den tha ekana pedia .to ti traviksa den perigrafete idika stin triti egimosini apo ton proto mina eos ton telefteo martirisa,krio gala epina iremousa 5 lepta ,etroga ksinomila pali gia ligo itan genikos to vradi den polietroga alla telika xirotera itan.pira to gaviskon itan kalo alla den ithela na pino kathe mera gia mines an k ine k gia egies,o giatros mou elege malox mono auto iksere rota ton esi giati me ta giatrosofia den ginete k polla.koyragio

Kαλησπέρα,καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να εχεις!!Καταρχήν,υπομονή!Είχα δοκιμάσει κ γω την αφαγία,ξυνόμηλα,γάλα...Ηρεμούσαν για λίγο κ μετά πάλι τα ίδια!Τον τελευταίο μήνα δε,απο την καούρα με επιανε βήχας κ ξερνούσα! Ασε!Ο μικρός βέβαια ηταν πάρα πολύ ψηλά που ένοωθα πως θα τον βγάλω απο το στόμα!Αυτό που δοκίμασα κ γω ηταν το gaviscol.Ψιλοαπαίσιο είναι αλλά ψιλοέκανε δουλειά.Δοκίμασε το ή ρωτα το γιατρό για τα malox,δεν τα πήρα καθόλου!Καλή συνέχεια!

και εγω ενω ειχα πολυ καλες εγκυμοσυνες και στα τρια ειχα καουρες απο τον 4ο μηνα και μετα πολυ χαλια,ο γιατρος μου μου ειχε δωσει το simeco ειναι λιγο αηδια και το επινα οταν δεν πηγαινε αλλο και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ απο τις καουρες,και εγω γαλα κρυο και διπλα μαξιλαρια στον υπνο για να εισαι πιο ορθια,και να αποφευγεις το ψωμι και τις ζυμες γενικως πιττες κτλ,καλο κουραγιο και απο μενα και μολις γεννησεις θα τελειωσει το μαρτυριο.

Kalispera...Egw exw xronio provlima me isofagikh palindromish kai pernw farmaka ta opia tha pernw gia olh mou thn zwh distixos...Sthn egkumoshnh auta apagorevonte opote exw tromero provlima, tha sou pw kapia giatrosofia pou mporeis na dokimaseis isos se vohthisoun ligaki...Katarxin mou exei dosei o giatros mou kati xapia (fitika kai akindina gia to mwro mou)ta REFALGIN ta pernw apo farmakio alla den kanoun kai pola pragmata,panta prhn pareis otidipote na rotas ton giatro sou prota...Genika tha prepei na perasei ligi wra apo thn wra tou fagitou kai meta na ksaploneis, na apofevgeis na tros polu lipara kai kaftera fagita alla emena auto pou me skotonei einai an gemizw to stomaxi mou me ugra idika prhn koimhtheis, auto pou exw katalavei pos me vohthaei kalitera apo ola ta pragmata einai to aspro apaxo giaourti, to gala epidi einai ugro an pio polu mou girizei mpoumerang sto telos kai etsi to exw girisei sto giaourti, na apofevgeis kai tous ksirous karpous einai thanatos, ta siropia se gluka,pites kai oxi xumous pou einai oksinh...Elpizw na se vohthisa kapos :)

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΔΟΚΟΜΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η SPITE ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΕΙΟ!!!!

Κι εμένα οι καούρες πολλές βραδυές με αφήσανε άυπνη ειδικά απο τον έβδομο μήνα και μετά

Εγώ έτρωγα φρυγανιές και πιπιλούσα καραμέλες :P:)

Γενικά να αποφεύγεις τα βαριά και λιπαρά φαγητά (ειδικά το βράδυ).

καλησπερα κι απο μενα..

καλο υπολοιπο να εχεις.. :)

νομιζω οτι το καλυτερο πραγμα για τις καουρες ειναι το πολυ νερο..

εγω εχω μπει στον μηνα μου τωρα..και με εχουν ταραξει οι καουρες..αλλα πινοντας πολυ νερο ειναι το καλυτερο..

φιλακια!!

Κουκλα μου με το καλο! :)

Κιεγω μια απ'τα ιδια απ'τον 4ο και μετα...

Υπομονη...

Εγω δεν πηρα χαπια αν και μου ειπε η γιατρος. Μη πινεις πολλα υγρα, το νερο με βοηθησε αρκετα αλλα ως εξης ειχα ενα μπουκαλακι παραμασχαλα κι επινα γουλιτσα γουλιτσα για να σβηνει την καψα...

Οσο για τον υπνο διπλα μαξιλαρια...

Αφου οταν γεννησα ευχαριστηθηκα κανονικο υπνο...για λιγο φυσικα... :laugh: :laugh:

Εγώ έπαιρνα μαλόξ καραμέλες.

διακαιούσαι 2- 3 την ημέρα.

Μια μέρα είχα φάει καλαμαράκι τηγανητό!!!

Φρεσκότατο ήτανε, δεν μπορώ να πω... αλλά με είχε κάψει το άτιμο!!!

Τις καραμέλες τις ξεκίνησα μετά το καλαμαράκι... χαχαχα!!!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...