Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsaia!

h koroula mou egine 4 mhnwn proxthes kai edw kai mia vdomada de trwei poli.. to varos ths einai 6.060kila (gennhthike 2.440) Den eixa gala mhtriko kai ksikinhsame me kseno.. enw tthn hmera epine 750-850 gr. twra pleon exoume ftasei na trwei gyrw sta 650 ..

Genikws einai kalodiatheth den exei allaksei kati sth symperifora ths..apla anisixw mipws an sinexisei etsi xasei varos.. Apo xthes arxisa na thn ksipnaw kai vradu (koimotan seri) wste to 24wro na kanei 6 geumata anti gia 5.. Ti na ftaei arage? h zesth? exoume a/c

Voitheia pleaseeee

Δημοσίευση

koritsaki mou gluko kalimera....min anusixeis kotholou!!!me ta kilakia tis einai mia xara einai apo tin zesti kai oso paei megalwnei ola paizoun rolo!!!o dikos mou einai 4,5 minwn k apo 7 geumata trwei twra 5 den ton ksupnaw mi kaneis auto to lathos kai kaneis to paidi neuriko....an de xortene tha itan anusixi....emena zitima na trwei 600ml tin imera alla ola einai mia xara...fainetai einai tis ilikias kai tis thermokrasias pou de leei na katevei ta 40........sto atw katw k emeis exoume allaksei sunithies me tin zesti poso mallon ta mikroulia mas....:)

Δημοσίευση

kopela mou h paidiatros mou eipe an mporw na thn ksipnaw giati trwei ligo.. ti na pw ki egw de kserw, pantws me stenaxwrei pou de trwi :( makari na perasei h zesth kai na gyriwoume stis palies mas sunhtheies..

Esena o paidiatros sou ti sou exei pei? 600ml e? pio ligo ki8 apo thn dikia mou.. ti vartos exei? poso etrwge kanonika thn hmera? sygnwmh pou se zalizw vre koritsaki me tis erwthseis mou..

Δημοσίευση

etrwge 1040ml tin imera.....twra einai 7.500kilakia alla gennithike 3250 opote mia xara einai i mpempa sou....emena i paidiatros mou eipe pws einai logiko na xanei kapoia geumata k na min anusixw tha epanelthei kai afou de griniazei einai mia xara k den uparxei provlima!!!kai fusika m eipe POTE DE THA KSUPNISEIS TO PAIDI TO VRADY GIA NA TO TAISEIS....ektos an sukwthei monos tou tote nai gti peinaei logw oti de trwei......min anusixeis k mi to ksupnas to kaimeno...rwta kai kapoion allon idiko einai krima......pisteuw einai tis ilikias k katholou parakseno na exei dikio kai i yvonni....de me zalizeis pisteuw na se voithisa :)

Δημοσίευση

MIPWS EPEIDH H DIKIA MOU GENNITHIKE POIO MIKRI GIA AYTO NA MOU LEEI OTI PREPI NA TRWEI KAI PERISSOTERO?!? ESENA OSO NANAI GENNITHIKE MEGALOS KIA TO VAROS TOU TWRA EINAI SUPER.. PWPW DE KSERW TI NA KANW SXETIKA ME TO VRADYNO KSIPNIMA EILIKRINA EXW MPERDEYTEI.. KAI POION ALLO PAIDIATRO NA RWTHSW.. AN DE SE KOURAREI O ALLOS DYSKOLA THLEFWNIKA NA SOU PEI KATI..

NA XAIRESAI TON MPEMPI SOU TWQRA PREOSEKSA FWTO :)

Δημοσίευση

egw pisteuw ta kilakia tis einai mia xara...den ithela na se mperdepsw akou k alles gnwmes alla egw stin thesi sou tha to epsaxna!!!na fantasteis exw paei se treis paidiatrous gia na sugrinw!!logw oti den iksera tipota kai kanenan........alla min anusuxeis mia xara einai to koritsaki sou...euxaristw polu kai i mpempa sou kalotuxi kai geri :)

Δημοσίευση

Το βάρος της είναι μια χαρά, αλλά γιατί να την ξυπνάς το βράδυ και να μην της δίνεις ένα επιπλέον γεύμα μέσα στη μέρα;

Αν συνηθίσει μετά στο νυχτερινό γεύμα.... θα σε κουράσει.

Παρακολούθησέ το όμως να μην χάσει βάρος το παιδί.

Δημοσίευση

μην ακους τιποτα κουκλα μου

κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο

εαν νομιζεις οτι υπαρχει προβλημα

εσυ εισαι η μανουλα και ξερεις το παιδι σου

ψαξε το , ρωτα και τον γιατρο και κανε καμια εξεταση να σου φυγει η περιεργια

και εμενα 4 μηνων σταματησαν να τρωνε και κλαιγανε συνεχεια

ρε τι εχουν

δεν πειραζει μου λεγανε αφου εχουν καλο βαρος

αλλα ο επιμενων νικα

καναμε εξετασεις και ειχαν παλλινδρομιση τα κακομοιρα και εγω τα ταλαιπωρουσα με το βρωμογαλα να το πιουν

ενω αυτα ποναγαν

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση

ειναι νωρις απο τον 4ο δοντια

αλλα ποτε δεν ξερεις

παντως εγω θα σε συμβουλευα

εαν δεν το κανεις ηδη βεβαια

για κανα μηνα να γραφεις τις ωρες και την ποσοτητα του γαλαατος που πεινει

γιατι μπορει να ειναι και η ιδεα σου

στο συνολο μπορει να αυξανει ποσοτητα ενω εσενα να σου φαινεται οτι δεν πεινει αρκετα

δλδμπορει την μια μερα λεμε τωρα πχ να σου πιει 300 και την αλλη 500 οποτε αθριστικα καθε μηνα να αυξανει ποσοτητα

εγω αυτο εκανα τουλαχιστον μεχρι και τον 5ο που αρχισαμε κρεμμες

ελπιζω να πανε ολα καλα και να επανελθει η ορεξουλα της

Δημοσίευση

Καλημέρα aggelina78 !

Να χαιρεσαι την κορούλα σου!

Αρχικά τα κιλάκια της είναι μια χαρά! Από την στιγμή που είναι ευδιάθετη και δεν γκρινιάζει μάλλον δεν πεινάει.

Εγώ θηλάζω και δεν γνωρίζω να σου πω για τα γεύματα και τις ποσότητες. Αλλά αυτό που λες με τα χεράκια της σημαίνει "δόντια". Ακριβώς έτσι έκανε και εμένα ο μικρός μου και 4μηνών + 1 εβδομάδας έσκασε το 1ο δοντάκι μας και 4μηνών + 3 εβδομάδων το 2ο! Κάναμε μια παύση για δυο μήνες και τώρα έχουμε 3 δόντια και ετοιμαζόμαστε για το 4ο!

Μπορεί βέβαια να την επιρρεάζει και ο καιρός. Όπως δεν κάνει όρεξη καμιά φορά και σ'εμάς να φάμε, έτσι γίνεται και με τα μωρά.

Όλα αυτά που λέμε βέβαια είναι υποθέσεις. Δεν είμαι ειδικός ούτε γιατρός. Αυτό που έχει συμβεί με εμάς σου γράφω.

Στη θέση σου θα πήγαινα και σε αλλον ένα παιδίατρο (οχι τηλεφωνικά, θα έκανα κανονική επίσκεψη) για μια δεύτερη γνώμη.

Εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

εμενα που γεννηθηκε πολυυυυυ μικροτερος απο την δικια σου (μολις 1250)

ετρωγε 6-7 γευματα και επρεπε να τρωει τοσα για να παιρνει βαρος

παρολα αυτα επαιρνε 300 με 500γρ τον μηνα!!

την νυχτα τον σηκωνα και επινε το γαλα του κοιμησμενος αν και τις περισσοτερες φορες ξυπναγε μονος του ανα 3ωρο για το γαλατακι του.

τωρα ειναι 2 χρονων και ακομη το πρωινο του γαλα το πινει κοιμησμενος στις 6 και συνεχιζει τον υπνο του.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...