Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσακια καλημερα τι κανετε; εγω εχω εν α απιστευτο πονο στο πλευρο μαλλον πιαστηκα απο ανεμιστηρα.Γιατρο δε παω αφου ουτε ακτινα ουτε φαρμακα μπορω ελπιζω να περασει γρηγορα.

Αχ Ειρηνη μου εβαλες κ το ονοματακι του μωρου μου συγκινηθηκα τωρα που το ειδα :P

Δεσποινα μαλλον βλεπω να συναντιομαστε κατευθειαν Καβαλα με Λενα αντε ελατε!

φιλια σε ολες τις κοιλιτσες :kiss:

Δημοσίευση

ματα μου σ ευχαριστω καλοταξιδο και το δικο σας!!!χιχι τα εντερα ακουγα μονο,τωρα που μεγαλωσε το κοριτσακι μου μια που το λες για να δω ακουγετε τιποτα!!!!

στειλτε καλε καμια φανουροπιτα!!!εγω προκομενη ειμαι οταν βαριεμαι μονο και δεν εχω τι να κανω οποτε κανω κανα φαγητο γλυκακι!!!τις αλλες ωρες ειμαι ανεπροκοπη!!!

Δημοσίευση

mata έγραψε:

Μπραβο βρε κοριτσια ολες ειστε νοικοκυρουλες εκτος απο μενα......εχω τη μανουλα μου και την πεθερουλα μου και δεν κανω τιποτα.... :blush::blush::blush:

Αχ τι τυχερή που είσαι...Εμένα η πεθερούλα μου δυστυχώς δεν ζει και η μανούλα μου βρίσκεται 500+ χιλιόμετρα μακρυά... :S Έτσι θέλω,δεν θέλω πρέπει να νοικοκυρευτώ!!Και είναι κάτι μέρες ρε κορίτσια που πραγματικά δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι!!Ευτυχώς ο πεθερός μου έχει ταβέρνα 10 λεπτά από το σπίτι κι αν χρειαστεί,στέλνω τον καλό μου να φέρει φαγητάκι από εκεί!! :lol:

Δημοσίευση

rebbeka έγραψε:

στειλτε καλε καμια φανουροπιτα!!!εγω προκομενη ειμαι οταν βαριεμαι μονο και δεν εχω τι να κανω οποτε κανω κανα φαγητο γλυκακι!!!τις αλλες ωρες ειμαι ανεπροκοπη!!!

Εγώ είμαι το αντίθετο ακριβώς!!!Αν βαριέμαι,δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!Προτιμώ να κοιμηθώ!!Μόνο όταν έχω όρεξη (ή νεύρα :P ) κάνω διάφορα στο σπίτι!!! :lol:

Δημοσίευση

Καλε τι "αν χρειασστει" εμενα αν ειχαν και ταβερνα θα ημουν καθημερινη πελατισσα!!! :P:P:P

Εγω ειτε βαριεμαι ειτε οχι......δε μαγειρευω, δε μαγειρευω!!!! :P:P:P Ασε που εχω απαγορεψει και στις γιαγιαδες να φτιαχνουν γλυκα και αλμυρα χαμπαρια....για να μην τρωω!!!! ;)

ΑΑΑΑΑΑ!!!! Μονο για τον αντρουλη μου μαγειρευω που και που βραδινο (αφου το μεσημεριανο το εχουμε)!!! ;)

Δημοσίευση

Εμένα μου αρέσει το μαγείρεμα αλλά δεν αντέχω πλύσιμο κατσαρόλας και κουζίνας μετά!!!Και φυσικά το καλοκαίρι με την ζέστη δεν παλεύεται!!Το κακό με την ταβέρνα είναι ότι εγώ δεν τρώω κρέας και δύσκολο να έχουν κάτι για μένα.... :S Αλλά για τον άντρα μου δεν ανησυχώ,δεν θα μείνει νηστικός λόγω της βαρεμάρας μου!!

Δημοσίευση

Μωρέ κοριτσάκια μου τσίμπησα άλλα 400γρ μόνο μέσα σε 1 εβδομάδα!

Τώρα είναι αυτό φυσιολογικό;;;

Βέβαια η κοιλιά μου έχει μεγάλη διαφορά μέσα σε αυτη τη βδομάδα αλλά τόσο πολύ;;;

Και ορκίζομαι πως δεν έχω φάει τίποτα περιττό.

Το μενού είναι πάνω κάτω ως εξής:

- 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

- 1 ποτήρι γάλα με 4 κ.σ. δημητριακά

- 1 φρούτο

- 1 τοστ ή κουλούρι Θεσσαλονίκης

- 1 πιάτο, μισό φαγήτο και ο άλλο μισό σαλάτα (ψωμί καθόλου)

- 1 ή 2 φρούτα

- 1 ποτήρι γάλα

Καλά δεν είναι;;;

Ούτε γλυκά ούτε ψωμιά ούτε βλακίες ούτε τίποτα...

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι βρε Ειρηνούλα!!!Το νινί σου μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς και μαζί του μεγαλώνει ο πλακούντας και αυξάνεται το αμνιακό υγρό!!Μπορεί να έχεις και καμιά κατακράτηση υγρών,οπότε λογικό μου ακούγεται!!Ρίξε μια ματιά εδώ! http://www.gyn.gr/ver02/index.php?optio ... &Itemid=27 A και παρεμπιπτόντως,άψογη διατροφή!!Μπράβο σου!!

Δημοσίευση

Και εγώ πιστεύω πως πιο καλά δε γίνεται ...

Και ούτε και λιγότερο πιστεύω πως πρέπει να τρώω

Τώρα ξερω εγώ να παίζει κατακράτηση;

Πάντως πίνω 2,5-3 λίτρα νερό

Αυτό και αν είνα ικανοποιητικό ...

Φυσικά δε με νοιάζει για την σιλουέτα ... αυτήν σε 40 μέρες θα την έχω επαναφέρει (εγώ και η Πετρουλάκη! χιχιχι)

Με νοιάζουν μόνο τα λόγια του γιατρού που επιμένει να μη πάρω πολύ βάρος.

Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει σήμερα ... καταιγισμός ερωτήσεων ... χιχι

Δημοσίευση

Πάντως εγώ αν και στην αρχή δεν μπορούσα να φάω από τις αναγούλες,τώρα ξεκίνησα να τρώω βλακειούλες!!Τρώω φυσικά και φρουτάκια και σαλατούλες καθημερινά αλλά και το παγωτάκι μου το θέλω και ψωμί με φιλαντέλφεια,κεικάκι,πατατάκια (λέις στον φούρνο,τρελλαίνομαι).Ελπίζω να μου περάσει... :dry:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε????????

Ματινακι πριν απο κανενα μισαωρο ξυπνησα :P

Ρεββεκακι μου καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις (σε ξεχασα εχθες).

Ειρηνακι και νιωθεις χορτατη μονο με αυτα.Δεν ειναι λιγα????

Φιλιω μου θα βρεθουμε μαλλον ολες μαζι!!!!!!!!!!!

Αννα μου κι εγω οταν βαριεμαι,με πιανει η προκοπη μου!!!!!!!!!

Βρε bibibo μην αγχωνεσαι,θα το ακουσεις κι εσυ το μωρακι σου.

Δημοσίευση

Και εγώ ξέφυγα λίγο με τη μαμά μου ... όχι σε γλυκά

Αν και έφτιαξε πολλά έτρωγα μόνο μια πιρουνιά την ημέρα.

Αλλά πχ αντι δημητριακά έτρωγα κέικ, της μαμάς πάλι με ελαιόλαδο και υγειηνότατο.

Φανταστειτε ότι τις ζήτησα και μου έφτιαξε ουζοκούλουρα που με τρελαίνουν και τα έχω στο νουλάπι.

Φοβάμαι να το ανοίξω ... χιχι

Δημοσίευση

annoula1987 έγραψε:

Ναι φαντάζομαι...Αλλά οι λιγούρες δεν μ'αφήνουν!!!Ξεγελιέμαι με φρουτάκια αλλά στο τέλος όλο και κάποια απατεωνιά θα κάνω!! :P

Αχ αυτες οι λιγουρες...Και μενα με πιανουν!!!!!!!

Δημοσίευση

ειρηνακι αμα σου πω τι εφαγα εχθες!!!!αρχιζω!!!

γαλα με 2 κοματια κεικ σοκολατας!!!

1 ροδακινο!!!

1 πιατο φασολαδα!!

1 μπριζολα!!!

2 πιατα μακαρονια με σαλτσα!!!

και 1 κουτακι πουρακια σοκολατα αυτα τα καπρις!!

ολα αυτα οχι το ενα πισω απο το αλλο αλλα ενδοιαμεσα στην ημερα!!!

δεσποινακι μου γλυκο πες μου κατι!!τι ωρα κοιμασε καλε το βραδυ???και ξυπνας τετοιες ωρες??θελω και γω αλλα μολις παει 11 εχει κλεισει ηδη το ενα ματι!!!

θελω και γω μαμαδες και πεθερες να με φροντισουν!!!

κοριτσια εβαλα το στηθοσκοπιο και ακουσα τις στροφες που κανει το παιδακι μου μεσα στην πισινα του!!!πιστεψτε με δεν ηταν το εντερο καμια σχεση!!!!εχει πλακα αμα εχετε πιεσομετρο καντε το!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα κουκλίτσες!!!!!!

Ειρηνάκι να σου πω κάτι να παρηγορηθείς... εγώ έφυγα Σαβ/κο με τον αντρούλη και μόλις γύρισα τα είχα τσακώσει τα 500γρ!!! Σε ένα Σαβ/κο, όχι σε μια εβδομάδα!!! Ευτυχώς μόνο δύο κιλά έχω πάρει μέχρι τώρα, αλλά μόλις ξεφύγω λίγο.. ανεβαίνει για πλάκα η ζυγαριά!!

Ουφφφφ πείνασα τώρα και ο αντρούλης θα έρθει σε μισή ωρίτσα περίπου.. δεν μπορώ να περιμένω πάω να τσιμπήσω κανένα μπιφτεκάκι και καμία πατατούλα μέχρι να έρθει :P:P

ααα μήπως μπορεί καμία κοπέλα την Κυριακή να συναντηθούμε για καφεδάκι? Απογευματάκι καλύτερα, να μην πάμε μέσα στην ζέστη! Γιατί το άλλο Σαβ/κο δεν βλέπω να μαζευόμαστε. Τι λέτε?? :):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...