Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αννουλα δεν πειραζει.

Στην επομενη μεγαλη συναντηση ελπιζω να βρεθουμε.

Κοριτσια σκεφτεται καμια το ποτε???Εγω το πολυ μεχρι τις 15 Σεπτεμβριου θα φυγω και η επομενη συναντηση που θα μπορεσω να ερθω θα ειναι με τα ζουζουνακια μας.

Ματινακι δεν το σκεφτηκα αυτο.Οι τσουπρες μας θα εχουν πολλες επιλογες.

Δημοσίευση

Αννούλα εγώ στις 4 Σεπτεμβρίου, Σάββατο, έχω ένα γάμο στο Λεωνίδιο και θα φύγουμε Σάββατο και θα γυρίσουμε Τρίτη :(:(

Αν το κάναμε Παρασκευή απόγευμα? Η το επόμενο Σαβ/κο στις 11 του μήνα? Αν δεν έχει φύγει φυσικά η Δέσποινα!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις γυρισαμε απο τον καφε με τη Βικυ,εστειλα και τον αντρα μου για δουλεια και τωρα μονη αραζω.

Και η Βικυ και ο αντρας της,ο Δημητρης ειναι πολυ συμπαθητικοι και ταιριαστο ζευγαρι!!!!!!!!Τελικα βρεθηκαμε στο Π.Ραφτη και οχι Λαυριο.

Εμεις (εγω και ο αντρας μου) προσωπικα περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!

Δυστυχως ντοκουμεντα δεν υπαρχουν!!!!!!!!!

Οσον αφορα τη συναντηση,μαλλον κατα τις 10 του μηνος θα φυγω και απο οτι μου ειπε η Βικυ 5 του μηνος φευγουν για διακοπες.Μηπως να το καναμε νωριτερα???

Παλι μονη μου μιλαω :(

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Σήμερα ήρθε η ζουζούνα μου και είμασταν όλη μέρα βόλτα.

Αύριο πρωί πάω για υπέρηχο και μάλλον θα μάθω και το φύλο των μωρών μου!

Μετά τον υπέρηχο θα πάρω την μικρή και θα πάμε Πόρτο Ράφτη στο εξοχικό μιας φίλης μου να μείνουμε 3-4 μέρες μπας και βγω λίγο από την Αθήνα. Οπότε τα νέα μου θα σας τα πω Κυριακή.

Μαριελέν, πριν 3 βδομάδες είχα και εγώ καφέ βλέννα και μου είπε και εμένα ο γιατρός μου να ξεκουραστώ, και όντως δύο μέρες έμεινα ξάπλα και όλα οκ, δεν ξαναείδα από τότε. Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά!

Ρεμπέκα εύχομαι καλά αποτελέσματα, και κυρίως να ηρεμήσεις και εσύ!

¨Οσο για τις υπόλοιπες φουσκοκοιλίτσες χαίρομαι που έιστε όλες καλά!

Κορίτσια το επόμενο Σαββατοκύριακο έρχεται ο αντρούλης μου μετά από 2 μήνες και δεν μπορώ για συνάντηση. Μπορώ όμως από την Δευτέρα που μας έρχεται μέχρι Παρασκευή κάποια μέρα. Απλώς να το ξέρω για να κανονίσω να αφήσω την μικρή στην μητέρα μου! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να βρεθούμε, θα είναι ωραία πριν φύγει και το Δεσποινάκι!

Φιλάκια σε όλες σας!

Δημοσίευση

Αννα ειναι επικινδυνο με το μαμμυ. :blink:

Προσεχε!!!!!!!!!!

dat καλως δεχθηκες την κορη σου!!!!!!!!!!!!!

Κοντα μου θα ερθεις,ε???

Αχ τι ωραια που επιτελους θα δεις τον αντρουλη σου.

Βρε κοριτσια πειραζει αν φερω και τον αντρα μου στη συναντηση?

Θα τον φερει και καμια αλλη??

Δημοσίευση

ΑΑ μην είσαι σίγουρη!!Χθες που πήγαινα στο ΙΚΑ,με φλερτάρανε κάτι νεαροί!!Είχα κατακοκκινήσει!!!Αναρωτιόμουν "καλά.. δεν βλέπουν την κοιλίτσα?" Αν το κανονίσουμε από νωρίς ίσως να τα καταφέρω,να πάρει ρεπό εκείνη τη μέρα!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσακια μου :)

Χθες δε μπηκα καθολου γιατι πηγα στο χωριουδακι της μανας μου. Αααχ ηταν πολλη ωρα , βεβαια πολλη στροφηλικη μεχρι να φτασουμε αλλα αξιζε τον κοπο, μια φορα το χτονο παμε αλλωστε!

Ηταν η γιορτη του Αγιου Κοσμα χτες και στο χωριο μου ειχαν πανηγυρια...

Η μικρη μου διεδιδε σε ολους τους συγγενεις οτι "η μαμα μου εχει μωρακι και ειναι αγορακι" :P Μαλλον βιαζεται περισσοτερο απο μενα....

Αντε να 'ρθει και η Παρασκευη, θα ταξω φανουροπιτα στον Αγιο Φανουριο που ειναι η γιορτη του εκεινη η μερα, μεγαλη η χαρη Του, μπας και φανερωθει επιτελους.....

Βρε κοριτσια ειμαι στη 16η βδομαδα και δε το εχω νιωσει καλα καλα, ποιος ειπε οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη το καταλαβαινεις νωρις?

Χτες καθομουν ολο ανασκελα κι εβαζα τα χερια χαμηλα στη κοιλια μπας και καταλαβω τιποτα αλλα, τιποτα......... Το μονο που νιωθω ειναι ενα μικρο πολλη μικρο τραβηγματακι κοντα στον αφαλο, μηπως ν' αρχισω ν' ανησυχω?

Δημοσίευση

καλημερα αγαπες!!!!!

τι ωραια που κοιμαστε ακομα αν κοιμαστε!!!!

το βραδακι παλι με πονουσαν τα κοκαλακια μου ελπιζω να μην ανοιξουν πολυ :laugh:

σημερα πηραμε αμαξι καινουργιο,ειχαμε ενα διθεσιο και πισω κλειστο σαν φορτηγακι για την δουλεια ηταν χρησιμο!!!αλλα τωρα ο τζεμακος μου, πηρε αλλο επειδη ερχετε το νινακι μας!!!ετοιμαζομαστε για μεγαλα ταξιδια προς ελλαδιτσα οι τρεις μας :woohoo: :woohoo:

μπιμπιμπο σταματα να ανχωνεσε καλη μου!!!μαλον ειναι υπναρας!!!!εγω εχω μαθει πιες ωρες τις ημερας θα με κλωτσησει!!!αμα βαζεις συνεχεια το χερι σου και εχεις υπομονη θα το ακουσεις,αλωστε απο τωρα θα αρχισει να κλωτσαει!!!

φιλακια σε ολες!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χαχαχα ναι δεν εχει πολυ γελιο!!!καμια φορα το εβαζα το στηθοσκοπιο στην καρδια χωρις να με δει για να ακουει τους χτυπους και να νομιζει οτι ειναι το μωρο!!!

και μου ελεγε, αχ αχ κανει τακ τακ μου μιλαει!!!!

Δημοσίευση

Καλημερουδια κουκλιτσες μου!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Βibibo γιατι θες συνεχεια για κατι ν'ανησυχεις δεν μπορω να καταλαβω;;;;;;;;;; :dry::dry:

Ρεββεκα καλοταξιδο το αμαξακι σας και να το γεμισετε παιδακια!!!!!! :P:P Κι εμεις πριν ενα μηνα πηραμε μεγαλυτερο το matizaki μας ειναι πολυ μικρο για οικογενειακο..... ;)

Ο ανηψουλης γλυκας!!!! :P:P Δε μου λες; Ακουγετε τιποτα μ'αυτα;;; :dry::dry::P:P

Ειρηνη μου δεν κανεις κι εσυ καμια φανουροπιτα σημερα;;; ;):P:P

Αννουλα μου εσυ τι εχασες;;; :P:P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...