Μετάβαση σε περιεχόμενο

den antexw allo......!!!!!!


Recommended Posts

2 oloklira xronia prospatheias kai akomi kanena apotelesma......4 diaforetikoi giatroi kai oloi koitane ta xrimata.......twra omws poy ta xrimata teleiwsan emeina egw na min kserw ti na knanw.....den antexw allo koritsia......exw anagki tis gnwmes sas....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κατερινα ,

προσπαθουσαμε απο πριν παντρευτουμε με τον αντρα μου για παιδακι οχι οργανομενα στην αρχη εντατικα αργοτερα και αγχωτικα μετα τον γαμο μας για περιπου δυομιση χρονια. Τον νιωθω τον πονο σου ημουν κ'γω εκει , και γω ειπα δεν αντεχω αλλο , εκλαψα απογοητευτικα , θυμωσα , τα 'βαλά με τον θεο με τους ανθρωπους με ολους και με ολα ..Δεν ξερω σε ποιους γιατρους εχεις απευθυνθει δεν ξερω τι προσπαθειες εχεις κανει , σπερματεγχυση, εξωσωματικη κτλ . αλλα μην εγκαταλειπεις.. μην το βαζεις κατω . Σηκω πανω τωρα κοιταξου στον καθρεφτη και πες οτι θα τα καταφερεις . Εσυ πρεπει να κανεις την αρχη ..με ελπιδα , κλεισε τα αυτια και τα ματια σου σε οτι σε χαλαει και συγκεντρωσου σ'αυτο που ποθεις .Με ηρεμια , με προσμονη ..Θα ερθει η ωρα σου θα το δεις , οπως το ειδα και γω .Τις διδυμουλες μου τις εκανα με εξωσωματικη , κανεις δεν μου εγγυηθηκε αποτελεσμα αλλα ενιωθα οτι ειχε ερθει η ωρα μου , θα γινομουν μανα .

Θα ερθει και η δικη σου , σηκωσε το κεφαλι και ξεκινα απο την αρχη .

Οτι θελησεις στην διαθεση σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου ,

δεν ξερω επαναλαμβανω τι εχεις κανει σχετικα αλλα σιγουρα σε εχει ριξει ειναι λογικο .Καθε ανθρωπος θελει το χρονο του να επουλωσει πληγες και να παει παρακατω . Παρε τον χρονο σου , και ολα θα φτιαξουν σου , θα γινεις και συ μανουλα λιγο αργοτερα ..Ολα θα ερθουν στην ωρα τους καλη μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ekana oles tis ormonologikes....to spermodiagramma tou einai ok kai to idio i kalliergeia spermatos....ekana kai ysteroskopisi kai einai episis kali....tin alli paraskevi tha kanw stin athina salpiggografia alla exw agxwthei kai mperdeutei para poly.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απ'την στιγμη που εχετε κανει ολα τα ιατρικα και ειναι ολα οκ , το αγχος ειναι οτι χειροτερο ..Η σαλπιγγογραφια δεν ειναι τιποτα δεν διαρκει πολυ και δεν ποναει αν αυτο φοβασαι .. Σκεψου θετικα , παρε κουραγιο και απο τον αντρα σου , μην ξεχνας δεν πονας μονο εσυ εχει και κεινος τα δικα του στραφειτε ο ενας στον αλλο θα σας δωσει δυναμη αυτο για να προχωρησετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα βρε Κατερινακι... ξερω οτι ειναι δυσκολο να το ελεγξεις και να χαλαρωσεις. και εγω τα περασα, σε μικροτερο ισως βαθμο.

επι 1χρονο ημουν κατα φαντασια εγκυος. εκανα 5 κυκλους με κλομιφαινη, 2 σπερματεγχυσεις. τιποτα αν και ολες οι εξετασεις ηταν οκ. και δεν εκανα υστεροσκοπιση. εσενα γιατι σου ειπαν να κανεις;;; σαλπιγγογραφια μονο εκανα.

και γιατι πας να τα κανεις στην Αθηνα;;; ειδα οτι μενεις Φλωρινα. δεν ειναι πιο ευκολο να τα κανεις Θεσσαλονικη; ειναι και πιο φθηνα εδω νομιζω.

και εγω αλλαξα 3 γιατρους. και με τον τελευταιο ειδα τη διαφορά!

νεος σε ηλικια, πολλα υποσχομενος, με σπουδες στο εξωτερικο ακριβως πανω στο αντικειμενο και δεν κοιταει το χρημα. δεν ειναι σαν τους μεγαλογιατρους τους καθηγητες που χορτασαν καριερα και μονο να παιρνουν το χρημα σκεφτονται. να φανταστεις, μετα τη γεννα, εχω παει 3 φορες στο γιατρο μου και δε μασ πηρε λεφτα για καμια επισκεψη!

και κατι τελευταιο... το οτι θα γινεις μανα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ! το πως και το ποτε... θα το κανονισει και ο Θεος! αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει, ελεγαν οι προγονοι μας...

φυσικα οτι θελεις, στη διαθεση σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα.

θα πας αρχικη σελ και θα δεις αργοτερα στα δεξια ενα φακελακι και θα λεει πως εχεις μηνυμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eλα Κατερινακι, μην το βαζεις κατω!!!!

Εμεις μετα απο προσπαθεια 2 ετων,εξετασεις,κοντρα εξετασεις (κινητικοτητα σπερματος 0% :(:(:(:( ),φαρμακα,σπερτεγχυσεις,εξωσωματικη...τα καταφεραμε με κατεψυγμενα σε φυσικο κυκλο !!!!!!

Κι εγω μετα απο καθε μηδενικη χοριακη εκλαιγα,δεν ηθελα να ξαναπροσπαθησω,τα εβαζα με την τυχη μου αλλα ξαναπατουσα στα ποδια μου κ μαζευα δυναμεις (και λεφτα) για την επομενη προσπαθεια!!!

Να μην νιωθεις ουτε "αχρηστη" ουτε "κενη"...Μια γυναικα που προσπαθει τοσο σκληρα για ενα μωρο δεν τις αρμοζουν τετοιοι χαρακτηρισμοι ;);)

Εξαλλου δεν υπαρχει καποιο παθολογικο προβλημα σε εσας,οποτε ισως να ειναι θεμα χρονου!!! ;);)

Εγω μενω Κοζανη αν θες οτιδηποτε πες μου!

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι ξερω τι περνας και πως νιωθεις

και εμεις 2 χρονια προσπαθουσαμε .ειχα πολυκυστηκες και μια σαλπιγγα κλειστη .μια ειχα ωαριο μια οχι και οταν ειχα δεν ηταν και παντα καλο .ασε που ολα τα ωαρια τα εβγαζε η ωοθηκη απο τη μερια που ηταν κλειστη η σαλπιγγα .

και ομως ενω ολοι οι αλλοι γιατροι μου ελεγαν για εξωσωματικη ο δικος μου μου ελεγε οτι ειναι νωρις και να το πολεμησω .

τελικα επειδη δεν ειχα αλλες ψυχικες αντοχες μου λεει ενταξει κανε εξωσωματικη .

και κατα τη διαδικασια του προτωκολλου της εξωσωματικης ανακαλυψα οτι ειχα μεινει εγκυος φυσικα .

τον μηνα που ειχα τις λιγοτερες επαφες (3 μονο ) με τον αντρα μου αλλα και το λιγοτερο αγχος .

εσεις δεν βλεπω να εχετε και κανενα σπουδαιο προβλημα απο οτι λες μην απελπιζεσαι και μην το βαζεις κατω .

βρες ενα καλο γιατρο που να σε καταλαβαινει και να δεις που ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο βρε λολιποπ!!!

με το καλο να κουνας και εσυ τα ζουζουνια σου οπως τα κουνουσα πριν λιγο στα ριλαξ για να κοιμηθουν λιγο ακομα!!! :laugh:

ακους Κατερινακι! ακουω να λες!

ολα καλα θα πανε. το δυσκολο ειναι να το πιστεψεις!

και εγω οταν πηγαμε για τα παοτελεσματα της χοριακης και μας λεει η Αφροδιτη, η εμβρυολογος, οτι ειναι θετικη... τη λεω: πλακα με κανεις! γιατι κρατουσα χαμηλα τη μπαλα για να μη στεναχωρηθω απο αρνητικο αποτελεσμα. γελασε και με ειπε: και αν σου πω οτι με αυτες τις τιμες μαλλον ειναι και διδυμα τι θα μου πεις;;;

σου ευχομαι συντομα να ακουσεις και εσυ τετοια νεα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vagman έγραψε:

οταν πηγαμε για τα παοτελεσματα της χοριακης και μας λεει η Αφροδιτη, η εμβρυολογος, οτι ειναι θετικη... τη λεω: πλακα με κανεις! γιατι κρατουσα χαμηλα τη μπαλα για να μη στεναχωρηθω απο αρνητικο αποτελεσμα. γελασε και με ειπε: και αν σου πω οτι με αυτες τις τιμες μαλλον ειναι και διδυμα τι θα μου πεις;;;

σου ευχομαι συντομα να ακουσεις και εσυ τετοια νεα!!!

:laugh: :):):):) Εγω στην τελευταια και τυχερη(μεχρι στιγμης) προσπαθεια ημουν σιγουρη για την αποτυχια!!!

Αφου μια μερα μετα την χοριακη ειχα κλεισει για να φυγουμε διακοπες!!!Την ωρα της εμβρυομεταφορας ελεγα στον γιατρο οτι δε με νοιαζει αν αποτυχουμε γιατι θα παω διακοπες :blink::blink::blink::blink:.

Αφου πριν παω για την χοριακη εκλεινα τις βαλιτσες!!!!

Ομως οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει κ στην περιπτωση μου ειχε ξεκαρδιστει!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Υπομονη και πιστη θελει...εγω αυτο καταλαβα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβαίνω. Εγώ προσπαθώ ένα χρόνο και δεν γίνεται τίποτα.Λες να καταφύγω στην εξωσωματική; ο γιατρός μου μου λέει να περιμένω λίγο ακόμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou egw den piga gia exwswmatiki akoma......pros to paron me exou mperdepsei oi giatroi....o kathenas ti diko tou....egw 2 xronia prospathw......twra tha kanw salpiggografia kai exw agxwthei poly......steile mou sto inbox ena mnm gia na mporw na sou apantisw.....thelw na se rwtisw kati..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην απογοητεύεσαι. Και εγώ προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο. λες να κάνω εξωσωματική; ο γιατρός μου μου λέει να περιμένω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πού ψυχοφθόρο να μην έρχεται το νινί..Το άγχος στο φουλ και η απογοήτευση το ίδιο. Εγώ δεν προσπάθησα τόσο πολύ αλλά μια γνωστή μου προσπαθούσε 5 ολόκληρα χρόνια μέχρι που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική. Όταν ήρθε η μέρα να ξεκινήσει τις διαδικασίες της είπαν πως είναι έγκυος. Δεν είχε άγχος πια αφού θα έκανε εξωσωματική και τσουπ ήρθε. Τρεις μήνες αφού γέννησε την κόρη της έμεινε ξανά έγκυος. Γεννάει σε λίγες μέρες. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν. Ψηλά το κεφάλι και βρες ένα γιατρό που θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσει. Εύχομαι πολύ σύντομα να μας πεις ευχάριστα νέα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!ΚΑΝΕ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!Κ ΑΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΟΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην εχουν απολυτο δικιο τα κοριτσια δεν θελει αγχος!!ταλαπωρηθηκα κι εγω πολυ μαζι με μια παλινδρομιση εχουν περασει 2 χρονια αλλαξα γιατρο κ αρχισαμε μια μια ολες τις εξετασεις τελικα βρηκαμε το προβλημα ειχα θεμα θρομβοφιλιας!γινοταν η συλληψη κ πριν προλαβω να το καταλαβω χανοταν με την περιοδο.εκανα ενα μηνα θεραπεια κ ετσι τωρα ειμαι στην 8 εβδομαδα ;) d-dimers ειναι μια αιματολογικη μπορεις να την κανεις κ μονη σου σε ενα μικροβιολογικο τελευταια το ακουω συχνα δεν εχεις να χασεις κατι κανε την εξεταση ειναι σημαντικη :) σου ευχομαι συντομα να μας πεις τα ευχαριστα :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια, πριν την εξωσωματικη υπαρχουν και αλλες μεθοδοι υποβοηθουμενης αναπαραγωγης. αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα. εγω εκανα 5 κυκλους με κλομιφαινη, που παιρνεις χαπια, οταν μεγαλωσει το ωαριο κανεις μια ενεση και τα επομενα 3 24ωρα πρεπει να βαλεις κατω τον αντρουλη σου και να του αλλαξεις τα φωτα! :laugh: ;)

επισης η σπερματεγχυση, πιο ξεκουραστη,,, δε χρειαζεται σεξ ;)

κανεις ενεσουλες και οταν μεγωλωσει το ωαριο δινει "τον οβολο του" ο αντρας, τον καθαριζουν, τον εμπλουτιζουν και το τοποθετουν.

ειναι φυσικα και πολυ φθηνοτερες μεθοδοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vagman έγραψε:

βρε κοριτσια, πριν την εξωσωματικη υπαρχουν και αλλες μεθοδοι υποβοηθουμενης αναπαραγωγης. αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα. εγω εκανα 5 κυκλους με κλομιφαινη, που παιρνεις χαπια, οταν μεγαλωσει το ωαριο κανεις μια ενεση και τα επομενα 3 24ωρα πρεπει να βαλεις κατω τον αντρουλη σου και να του αλλαξεις τα φωτα! :laugh: ;)

επισης η σπερματεγχυση, πιο ξεκουραστη,,, δε χρειαζεται σεξ ;)

κανεις ενεσουλες και οταν μεγωλωσει το ωαριο δινει "τον οβολο του" ο αντρας, τον καθαριζουν, τον εμπλουτιζουν και το τοποθετουν.

ειναι φυσικα και πολυ φθηνοτερες μεθοδοι.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Εξαντληστε πρωτα ολες τις light μεθοδους κ αν δεν υπαρξει αποτελεσμα συζητηστε το ενδεχομενο της εξωσωματικης!

Και κατι ακομα...παρτε αρκετες επιστημονικες γνωμες κ ψαχτειτε (καντε εξετασεις)!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε και γω συμφωνω!

και σου χω και φρεσκο φρεσκο κα ιζεστο παραδειγμα! φιλη μου με διαφορα θεματακια εκανε κυκλους με χαπια κα ιενεσουλες στον γυναικολογο ης και με φυσικη επαφη- σημερα μου ανακοινωσε τα ευχαριστα-

και αυτη ελεγε οτι κουραστηκε και οτι τπτ δεν θα γινει και αλλα τετοια.

ελα ομως που επεσε εξω ;););)

μην απελπιζεσαι- θελει επιμονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...