Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΥΡΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

Recommended Posts

γεια σας.ο μικρος 6 μιση μηνων εχει τριτη μερα πυρετο.ο πυρετος ειναι απο 38 κ 2 μεχρι 39 μισο.με ντεπον δεν ππολυπεφτει.απο 39 παει 38.χτες πηγαμε στη παιδιατρο στο ικα που με μια πολυ προχειρη εξεταση ειπε οτι εχει κατι φυσαλλιδες στο λαιμο.παρεπιπτοντως δεν εχει κανενα μα κανεενα αλλο συμπτωμα εκτος απο τον πυρετο.μας ειπε να δινουμε εναλλαξ με το ντεπον και αλγκοφρεν.εγω κλασικα εχω χεστει απ τον φοβο μου τι μπορει να ειναι.ειπαμε με τον αντρα μου οτι αν συνεχιστει κ αυριο θα παμε νοσοκομειο για εξετασεις. :(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Emενα μου ειχε κανει πυρετο 2 μερες χωρις αλλα συμπτωματα και του τον εριξα με ντεπον και αλγκοφρεν. αφου επεσε ο πυρετος, μετα απο 1 24ωρο γεμισε εξανθηματα. Πηρα το γιατρο και μου ειπε οτι ειναι μια "ελαφρια" παιδικη ασθενεια οχι σοβαρη και δε χρηζει αντιβιωσης ή αλλης αγωγης. Μπες και στο paidiatros.com να δεις.

κι εμενα μου κανε 3 εικοσιτετραωρα μονο ψηλο πυρετο.τελικα σημερα τελος ο πυρετος.οταν εννοεις εξανθηματα λες κατι κοκκινιλες στα μουτρα???

Αυτο που εκανε ο μικρος σου εδω στην Γερμανια το λενε πυρετος 3 ημερων! Και οταν περναει ξεσπαει ο οργανισμος με μικρα εξανθηματα/κοκκινιλες σχεδον σε ολο το σωματακι!

Δεν ειναι τιποτα.Μην ανησυχεις!.Περαστικα στον μικρο σου!

ειναι το αιφνισιο εξανθημα το οποιο εμφανιζετε μετα απο τον πυερετο αλλα αυτο δνε χεισ χεη με παιδικη ασθενεια η μονη παιδικη ασθενεια πο εχει πονολαιμο και μετα εξανηματα ειναι η οστρακια η οποια προερχετε απο το στρεπτοκοκο αλλα εκει επιβαλλετε η αντιβιωση και μετα απο καποιες μερες κανεις εξεταση στα νεφρα .Αλλα αφου το πηγες στο παιδιατρο αν ηταν κατι τετοιο θα το εβλεπε ναι αν συνεχισει να κανει πυρετο και να εχει εξανθηματα ζητα ακομα μια συμβουλη

τελικα ειναι μαλλον βρεφικη ροδανθη απ οτι διαβασα....εχει πυρετο για 3-4 μερες κ μετα πεφτει κ βγαζει για 2-4 μερες εξανθημα παντου.οπως ακρβως το μωρο.....

Κορίτσια και εμένα το πρώτο μου παιδάκι είχε από το προηγούμενο Σάββατο βγάλει κάτι σπυράκια – κοκκινίλες στο πρόσωπο ..την Κυριακή είχε στα μπράτσα και στα μπουτάκια ( στα μάγουλα όχι ) αλλά μου έκανε και πυρετό 38,2 … ανησύχησα και έτσι ( συμβουλευόμενη από την παιδίατρο – είναι σε άδεια ) πήγα στο νοσοκομείο Λοιμωδών ( ειδικό για εξανθήματα ). Ο γιατρός εξετάζοντάς τον μου είπε …. Έχει κόκκινο λαιμό με φουσκίτσες και τα εξανθήματα μεταφέρονται, αλλά μόνο σε σημεία που τα βλέπει ο ήλιος.

Τελικά μου είπε πως είναι ίωση σε πολλά παιδάκια και να του βάζω μόνο μια ενυδατική αν θέλω και τίποτα άλλο.

Επειδή όμως ο Χρήστος έκανε πυρετό ( 1 φορά το 24ωρό 38,2 - 5) μέχρι και την Τετάρτη τον πήγα σε παιδίατρο εξωτερικό και αυτή μου είπε τα ίδια αρχικά, αλλά μετά μου είπε πως πιάνει την σπλήνα του ( που μπορεί λέει ! και να μην την έπιανε αν δεν ήταν τόσο αδύνατος !!! :silly: ) που και αυτό είναι ένα από τα συμπτώματα μαζί με όλα τα άλλα, άλλης ίωσης ( που κάνει συνήθως υψηλό πυρετό 39+ μου είπε και εμάς είναι υπέρ που έχει λίγο και σπάνιο πυρετό ) , δίνοντας να κάνουμε εξετάσεις αίματος μετά το 10ημερο της εμφάνισης κοκκινίλας για να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο ……Θα πάμε να την κάνουμε την Δευτέρα …… αν και σκέφτομαι να τον πάω και αλλού σήμερα ?

Δεν ξέρω τι να πώ ? αυτοί οι γιατροί θα μας τρελάνουν :(

Πάντως ο λίγο κόκκινος λαιμός με φουσκίτσες και εξανθήματα και πυρετό είναι ίωση…… αυτό το καταλάβαμε και δεν δίνουν καμία αγωγή, μόνο με παυσίπονα ………. Οπότε υπομονή και θα περάσουν ……..

emena mia fora i mikri ixe 5 meres pireto apo38-39.5 k anevokatevene me ta antipiritika k telika kaname eksetasis k ixe varia limoksi pou tin xtipise sto afti tin pemti mera fanikepion sto afti den akouge tipota(oxi otitida)k pire antiviosi k tis efige omos den fenotan tipota sto afti mexri tin pemti mera pou fanike :huh:

perastika oti k na ine

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...