Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 3ΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου επεστρεψα, τι κανετε? Παει καιρός να τα πουμε η Τζοαννα απο Κυπρο ειμαι με τα δυο μου μωρακια τον Κωνσταντινο και την Ελεανα που ειναι δυο και ενος ετων τωρα. Λογο μετακομισης δεν καταφερα να εχω συνδεση στο internet ακομα, ειχα και δυστυχος και τον θανατο του πατέρα μου, όμως πιστευώ πως αυτός μου έχει στειλει την τριτη εγκυμοσυνη μου αν και ειχα δακτυλιδι της μητρας επηδει εχω ηδη δυο μικρα μωρακια. Τι κανετε βλεπω και καινουργιες φιλεναδες μεσα και βλεπω και τες παλιες μου φιλεναδες αχ ποσο χαιρομαι που επεστρεψα και σας ξανα γραφω. Περιμενω νεα σας...

Φιλακια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζοανα μου σε σκεφτομουν Ελεγα θα ειναι στο τρεξιμο με τα πιτσιρικια

Συλλυπητηρια για τον μπαμπα σου

Τριτο μωρακι!!!!!!!!! Με το καλο να ερθει!!!Πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλωσηρθες :cheer: Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!Τριπλη ευτυχια,μπραβο σου! ;)

Λυπαμαι για τον πατερα σου,ευχομαι το νεο μπεμπακι να απαλυνει κατα πολυ τον πονο σου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...