Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!! Που είστε χαμένες;; Πως είστε;  @marinamanoulitsa μου κ στο δεύτερο τεστακι βλέπω κάτι, αν και δεν είναι πρώιμης, ήταν και με απογευματινά ούρα, οπότε λογικό να είναι πολύ αχνό. Θα επαναλάβεις σήμερα;  @MinaSam κορίτσι μου σε σκεφτόμουν…καιρό έχεις να μας πεις νέα σου..
    • Επίσης και μένα χθες οι γάμπες με πέθαναν στον πόνο, δεν ξερω μάλλον από τις δουλειές,  το αγόρι μου είχε ένα ροχαλητό δεν κοιμήθηκα καλά, σήμερα κάνω τελευταίες δουλειές και αν δεν έρθει μέχρι αύριο θα πάω γύρω στις 10.30 στο γιατρο αρματωμένη κορίτσια 🤗
    • Κορίτσι μου εγώ τις έκανα προληπτικα μετά την παλίνδρομη που είχα,  είχα τσεκάρει για θρομβοφιλία και είχα ένα παράγοντα μόνο που η αιματολογος υποστηριζε πως δεν χρειαζόταν να τις κάνω
    • Όσο σκέφτομαι στι πρώτο μου παιδί πόσο ανέμελη ήμουν! Σε αυτή εδώ την εγκυμοσύνη με έχει φάει το άγχος.  Μίλησα με τον ρευματολογο και μου είπε ότι αν κρινει και ο γυναικολόγος μπορώ να κόψω τις ενεσεις αλλά και να έχω κάνει την ενεση και αρχίσει ο τοκετος να μην φοβάμαι. Λύσεις υπάρχουν. Όπως μου είπε και ο γυναικολόγος αν είναι οξυς τοκετος δεν προλαβαίνεις για επισκληριδιο και αν χρειαστεί καισαρική πας με ολική.  Ηα μιλήσω πιο μετά και με τον γυναικολόγο να δούμε. Λογικά θα πηγαίνω μέρα με την μέρα ανάλογα τα συμπτώματα μου.
    • @ΜαρίαΔημήτρης μην σκεφτεσαι οτι επειδή έχεις 1 διαστολή ότι θα γεννησεις κ άμεσα. Εννοβ από τ 1 στο 8 πήγε σε ενεργο τοκετου η διαστολή. Τ μόνο σίγουρο ότι θα γεννήσεις γρήγορα. Για να δούμε τ ποτε! @Maria98 αυριο δηλ.μπαινεις για γεννα? Σοκ! @Katerinioo και μενα με πιάνουν πλεον πονακια κ συσπασεις κ τ βραδυ κ.μεσα στη μερα. Τ ιδια της λεω, περιμενε έχουμε ακομα! Αν κ νομίζω πριν τις 20 Μαΐου δ θα γεννησω. Τ κορίτσια εδω πηραν φορά χαχα κ βγάζουν μωρακια Απριλίου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...