Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΚΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!


ERI79

Recommended Posts

Εγω την πρωτη φορα που το ακουσα ιδρωσα, ανατριχιασα κι εβαλα τα κλαματα. Αυτη η γυναικα που εχει φτιαξει αυτο το dvd ειναι η πρεσβυτερα Καλυψω Δημητριαδη και αν δεν κανω λαθος ο αντρας της(ο πατηρ Νεκταριος) ειναι ιερεας στην Αιγινα, σε ποια ενορια να σας πω δε ξερω.

Αν ζουσα στη Αθηνα θα πηγαινα να τη συναντησω οπωσδηποτε. Εδω στη Πατρα ερχεται συχνα γιατι την καλουν απο το καναλι της ιερας μητροπολεως Πατρων το "Λυχνος" και παρουσιαζει και αλλα dvd για τους βιους Αγιων. Επεισεις κανονιζει και εκδρομες στους Αγιους Τοπους!!!!!!!!!

Ειναι παρα πολλη αξια γυναικα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξαναακουσα........................

Νιωθω τυψεις για την αποβολη που ειχα το 2008. Νιωθω τυψεις επισεις γιατι δε πηγα αμεσως στην εκκλησια να εξομολογηθω.........

Και τωρα που ειμαι εγκυος παλι μετα απο πολλη κοπο κανω καθε βραδυ το σταυρο μου, αναβω και το καντηλακι μου και ευχαριστω την Παναγια μας για την χαρη που μου εκανε και μου εδωσε αυτο το μωρακι εκει που δε το περιμενα..........

Θα ηθελα να πω στις κοπελες που θελουν να κανουν εκτρωση να το σκεφτουν παρα πολλη πριν το κανουν. Μπορει να υπαρχουν δυσκολιες, μπορει ναμην εχουν την υποστηριξει απο το συντροφο η την οικογενεια, την αμαρτια δε θα την εχουν εκεινες αλλα αυτοι που δεν τις βοηθησαν και οταν θα κρατησουν αγκαλια το μικρο τους δε θα τους απασχολει ουτε ο συντροφος ουτε η οικογενεια τους γιατι ειμαι σιγουρη οτι ο Θεος θα τους εχει στειλει τη δικη του βοηθεια.

Μην απογοητευεστε λοιπον γιτι ο Θεος ειναι μεγαλος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εri79 τι κάνεις;καλά ειναι...ανατρίχιασα.Πριν καιρό είχα διαβάσει σε μια ιστοσελιδα(ήταν από ένα ΄σύλλογο νομίζω "θεόφιλος" λεγόταν) ένα άρθρο για το πως νιώθει το έμβρυο στην έκτρωση.Σε γεμίζει τύψεις. ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω βρε κορίτσια....εγω ανατρίχιασα αλλά οχι με την καλή έννοια.Δεν έχω κάνει έκτρωση,αλλά το κείμενο με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα.Φαντάζομαι τι φοβερες τύψεις θα δημιουργεί σε μια κοπέλα που έχει κάνει και δεν νομιζω οτι οι τύψεις είναι το ζητούμενο.

Το θέμα είναι να μπουν σε σκέψη κοπέλες που δεν έχουν έρθει σε αυτη την θεση και με αυτό θα μπουν σε διαδικασία να πάιρνουν την "διαδικασία" του έρωτα-σεξ πιο σοβαρά με το σκεπτικό οτι δημιουργεί σοβαρες ευθυνες.

Δεν μου αρέσουν τα κείμενα που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν τύψεις!!Δεν οφελεί σε τίποτα.Και κείμενα του τύπου "μανούλα, μου έκοψες χερακια και ποδαρακια" μόνο αυτό κάνουν.

Νομιζω είναι λάθος προσέγγιση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Λυπαμαι πολυ αλλα θα συμφωνησω με την madrιd05.Ουτε εγω εχω κανει εκτρωση αλλα παλι δεν μπορω να κρινω καποια που εκανε..Διαφωνω καθετως με την νοοτροπια που εχουν καποια ζευγαρια θεωροντας την εκτρωση ως μεθοδο αντισυλληψης αλλα δυστυχως υπαρχουν ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και οταν λαμβανοντε μετρα απο το ζευγαρι.Η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως αυτα τα κειμενα ειναι ψυχολογικη εκδικηση για μια κοπελα.Λογια του τυπου "γιατι με σκοτωσες μανουλα" ειναι πολυ ευκολο να υποθουν.Αν ομως μια κοπελα επιλεξει να φερει ολομοναχη ενα παιδι στον κοσμο ολοι της γυριζουν την πλατη και το παιδακι της ειναι το μπασταρδο.Και με ενοχλει που ριχνετε το βαρος των ευθυνων μονο στις γυναικες.Γιατι οι περισσοτερες καταφευγοιυν σε εκτρωση οταν δεν βρισκουν συμπαρασταση απο τον συντροφο τους ή απο τους γονεις τους.Μπορει οντως ο δημιουργος αυτου του βιντεο να μην το ειδε απο την οπτικη που το ειδα εγω αλλα εμενα με θυμονουν τετοιες προσεγγισεις.

www.unborn.gr ειναι ο συλλογος προστασιας αγεννητου παιδιου αν θελετε να βοηθησετε εμπρακτα αυτες τις κοπελες και οχι με τετοια βιντεακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

ακομα κλαιω μ αυτο το video.....ειναι πολυ περιεργο τ συναισθημα που δημιουργει και δεν ειναι καθολου ευχαριστο.....μακαρι να μην ζησουν μανουλες αυτο που περνουν πολλες γυναικες σαν εμενα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμε αλλα θα συμφωνησω με την νανα κ την madrid05 ......

εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε.κανεις δεν ξερει τι κρυβει μεσα στην ψυχη της μια γυναικα που αναγκαζετε να κανει κατι τετοιο..

κ το ζητουμενο δεν ειναι να δημιουργουντε τυψεις σε αυτες τις γυναικες αλλα οι καταλληλες προυποθεσεις για να μπορει να κρατησει το μωρο της η σωστη ενημερωση ακομη μεσα σπο τα σχολεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...