Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας σε ολους...ήθελα να κανω μια ερωτηση....έχω 2 μέρες καθυστερηση ...εκανα τεστ εγκυμοσυνης την μερα που θα μου ερχοταν η περιοδος (πριν 2 μερες)και βγηκε αρνητικο και σκεφτηκα να κανω εξεταση για χοριακη...λετε να δειξει κατι? ή να περιμενω ακομη?

και κατι ακομη....αν κανω μια εξεταση θα ξερω αν ειμαι εγκυος ή όχι ή θα πρέπει να επαναλαβω την εξεταση μετα απο καποιες μερες?

πρεπει να παω πρωι να κανω την εξεταση ή οποιαδηποτε ωρα της ημέρας;

Δημοσίευση

Καλη σου μερα κ ευχομαι να χεις θετικα αποτελεσματα.οσο για την χοριακη που ρωτας,αυτη η οΡμονη αρχιζει να παραγεται απο την στιγμη που γινει συλληψη.οσο γνωριζω πρεπει να πας πρωι.εμας εδω τα μικροβιολογικα μεχρι τις 12 την κανουν κ δε χρειαζεται να εισαι νυστικη!κοστιζει περιπου 25 ευρω τα αποτελεσματα ειναι αμεσα σε λιγες ωρες κ σιγουρα θα πρεπει να επαναλαβεις εαν βγει θετικη για να διαπιστωθει η ομαλοτητα της κυησης!καλη σου επιτυχια κ ευχομαι να ναι θετικη!κ οσο για το τεστ μην το εμπιστευεσαι.η χοριακη ειναι η αποδειξη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...