Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας σε ολους...ήθελα να κανω μια ερωτηση....έχω 2 μέρες καθυστερηση ...εκανα τεστ εγκυμοσυνης την μερα που θα μου ερχοταν η περιοδος (πριν 2 μερες)και βγηκε αρνητικο και σκεφτηκα να κανω εξεταση για χοριακη...λετε να δειξει κατι? ή να περιμενω ακομη?

και κατι ακομη....αν κανω μια εξεταση θα ξερω αν ειμαι εγκυος ή όχι ή θα πρέπει να επαναλαβω την εξεταση μετα απο καποιες μερες?

πρεπει να παω πρωι να κανω την εξεταση ή οποιαδηποτε ωρα της ημέρας;

Δημοσίευση

Καλη σου μερα κ ευχομαι να χεις θετικα αποτελεσματα.οσο για την χοριακη που ρωτας,αυτη η οΡμονη αρχιζει να παραγεται απο την στιγμη που γινει συλληψη.οσο γνωριζω πρεπει να πας πρωι.εμας εδω τα μικροβιολογικα μεχρι τις 12 την κανουν κ δε χρειαζεται να εισαι νυστικη!κοστιζει περιπου 25 ευρω τα αποτελεσματα ειναι αμεσα σε λιγες ωρες κ σιγουρα θα πρεπει να επαναλαβεις εαν βγει θετικη για να διαπιστωθει η ομαλοτητα της κυησης!καλη σου επιτυχια κ ευχομαι να ναι θετικη!κ οσο για το τεστ μην το εμπιστευεσαι.η χοριακη ειναι η αποδειξη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλούς διπλασιασμους, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ να παρετε στην αγκαλίτσα σας το πολυπόθητο θαυματάκι σας!!! Το αξιζατε κ με το παραπάνω!!!  Έτσι σιγά σιγά όλες οι αγκαλιές μας να γεμίσουν!!!!! 💕  Εγώ έκανα το εμβόλιο της γριπης, για τα άλλα δε μου έχει πει κάτι ακόμη, λογικά αρχές Δεκεμβρίου που εχουμε ραντεβού. κ καναμε κ την 1η μας αγορά. πήραμε κ καροτσι 3 σε 1 για το μωρό. Πήγαμε Πάτρα να δούμε απλά, μια έρευνα να κανω κ φύγαμε με καροτσι γιατί βρήκαμε μια καλή προσφορά στα Λητώ. Στην αρχή έλεγα μήπως βιάστηκα αλλά μετά με κλώτσησε ο γιος μου κ συνηλθα. Χαχαχαχ ααα..... 
    • Μια χαρά ενθουσιασμένη είναι, τον περιμένει πως και πως. Βγάλαμε και το καρότσι για να το φρεσκάρουμε και το έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι 
    • κάνεις ασκήσεις από το σάιτ spinning babies ? Έχει ανάλογα τη κάθε θέση  (όχι απλά ισχιακή αλλά πως επακριβώς είναι πχ ισχιακή να κοιτάει εσένα; Ισχιακή με το κεφάλι προς τα δεξιά; Κτλ κτλ ) εμένα ήταν κάπως ισχιακό κ πλάγια.  Βάλε φακό προς τα κάτω στο κάτω μέρος της κοιλιάς  μουσικη επίσης εκεί κάτω  Πολλά μωράκια που δν είναι πρωτότοκα αργούν να γυρίσουν κ είναι φυσιολογικό.  (Κ εμενα το δεύτερο κ το τρίτο μωράκι γύρισαν μετά τις 34-35 εβδ)  έκανα τα παραπάνω κ βαθειά καθίσματα  εχει πολλές ασκήσεις που εμένα με βοήθησαν! Εύχομαι να βοηθήσουν κ εσένα!  Έβαζα κ τα άλλα μου παιδιά να το κάνουμε μαζί σαν παιχνίδι πολλές φορές τη μέρα.   στο εξωτερικό που μένω μου είχαν κλείσει ραντεβού για εξωτερικό μετασχηματισμό αν χρειαζόταν αλλά δεν χρειάστηκε οπότε δεν έχω εμπειρία.    Με το καλό εύχομαι κ ν πάνε όλα όπως επιθυμείς ✌🏻💪🏽   εάν έχεις ανεξάρτητη μαία θα σε βοηθήσει επίσης με όλα αυτά! 
    • Κορίτσια καλώς ήρθαν τα μωράκια σας 🩷💙 @zoepapa κορίτσι μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι, αλλά το κοριτσάκι σας είναι γενναία κι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα την έχετε μαζί σας! Πώς είσαι εσύ;  @MinaSam να σας ζήσει ο μπέμπης! ήρθε μόνος του ο μικρός η με πρόκληση; Εσύ πως είσαι;  Εγώ αύριο κλείνω τις 40 θα δούμε αν θα αποφασίσει η μικρή να έρθει μόνη της, αλλιώς αν δεν θα μπω με πρόκληση λογικά μια απ' τις επόμενες μέρες ανάλογα πόσο περιθώριο μου δίνουν. Θα προτιμούσα βέβαια να έρθει από μόνη αλλά τι να κάνουμε! 
    • @Mantarini κορίτσι μου όλα καλά θα είναι, θα το δεις.. το κακό ίσως στην όλη υπόθεση είναι η απόσταση που καμιά φορά δυσκολεύει τα πράγματα. Το ότι ο κόσμος που νοικιάζει σπίτια έχει ξεφύγει το ξέρουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα, γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να γυρίσουμε στο χωριό στο πατρικό μου.. Είμαστε στην πόλη στο νοίκι και από το Φεβρουάριο λήγει το συμβόλαιο μας και έχει σκοπό να μας το αυξήσει εννοείται.. οπότε προβλέπεται μετακόμιση χειμωνιάτικη. 🥴 Είδατε και φύλο εε;; Ωραία!! Η μικρή πως το πήρε που θα έχει αδερφούλη;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...